Spaans leren en taalscholen Spanje

Spaans leren en jezelf onderdompelen in de Spaanse cultuur kan natuurlijk het beste in Spanje. Vind dan hier een taalschool in Spanje voor een cursus Spaans en online lessen.


 

Madrid

Cronopios Idiomas in Madrid is een coöperatieve organisatie. Dat maakt de taalschool net even anders en met bijzonder veel toewijding van al haar medewerkers. Geaccrediteerd door Instituto Cervantes is de school inmiddels 10 jaar oud. Madrid is een stad met veel vermaak, kunst, zon en open mensen. 
Lees meer
 

Cádiz

Spaans leren in het historisch centrum van prachtig Cádiz? Spaanse lessen in de nabijheid van fijne stranden en zomerse condities 12 maanden in het jaar? Dat kan bij het familiaire en gastvrije K2 Internacional! School bevindt zich een fraai 19e eeuw gebouw met terras en van alle gemakken voorzien.
Lees meer
 

Granada

Sinds 2006 organiseert Escuela Montalbán Spaans voor volwassenen en tieners. Met circa 1000 studenten per jaar een middelgrote taalschool met een warme ambiance gevestigd in een prachtige stad. Granada is zonder twijfel één van de meest fascinerende steden in de wereld voor een cursus Spaans.
Lees meer
 

Salamanca

Reeds sinds 1994 onderwijst Berceo Salamanca Spaans aan buitenlandse studenten. Het behalen van de doelen van studenten staat daarbij altijd voorop. De school bevindt zich midden in het centrum van Salamanca vlakbij het beroemde Plaza Mayor. Verwacht naast Spaans ook veel culturele en sociale activiteiten. 
Lees meer
 

Valencia

Costa de Valencia organiseert sinds 1995 met veel passie Spaanse lessen en activiteiten in het populaire Valencia. Niet alleen een taal leren maar een ervaring beleven, dat is hun motto. De taalschool bevindt zich op een voortreffelijke locatie in de universiteitswijk tussen het historisch centrum en het strand in. 
Lees meer
 

Bilbao

Instituto Hemingway staat voor persoonlijke aandacht en maatwerk. Naast Spaanse lessen mogelijkheden tot stages en internships. Het Noord-Spaanse Bilbao en de provincie Biskaje heeft qua architectuur, natuur, stranden en gastronomie enorm veel te bieden. 
Lees meer
 

Castelldefels

Idealog organiseert al ruim 30 jaar kwalitatieve taalcursussen en zomerkampen voor jongeren, volwassenen en zakenmensen. Bij het rustige en welvarende Castelldefels liggen uitgestrekte stranden en tal van sportfaciliteiten. De luchthaven van Barcelona is op slechts 10 minuten verwijderd.
Lees meer
 

Madrid

Academia Contacto is een prima keus als je op zoekt bent naar een familiaire taalschool in het centrum van Madrid. Kwaliteit en kleine groepen. Gelegen in het hart van Madrid bevindt deze taalschool zich in een rustige straat in de charmante wijk Chamberí. In totaal 5 locaties door Spanje + online lessen.
Lees meer

Rubrieken

Publicidad

Social Media

    

Over Spaanstalige Wereld

Copyright 2004-2023 Spaanstalige Wereld
Disclaimer - Privacy verklaring