Spaans leren en taalscholen Spanje

Spaans leren en jezelf onderdompelen in de Spaanse cultuur kan natuurlijk het beste in Spanje. Vind dan hier een taalschool in Spanje voor een cursus Spaans en online lessen.


 

Granada

Granada is zonder twijfel één van de fascinerendste steden ter wereld om Spaans te leren. Escuela Montalbán verzorgt sinds 1986 Spaanse lessen in Granada aan volwassenen en tieners. Met circa 1000 studenten per jaar is Escuela Montalbán een middelgrote taalschool met een warme ambiance.
Lees meer
 

Alicante

Proyecto Español kent een groot aanbod taalcursussen. Verder organiseert ze zomerkampen voor tieners: Spaans leren en plezier hebben! Gevestigd in het gezellige centrum van in Alicante beschikt de taalschool over 23 moderne leslokalen en alle gewenste voorzieningen.
Lees meer
 

La Cala del Moral

La Playa Escuela de Español bevindt zich in La Cala del Mora, een typische Andalusische plaats direct aan het strand op een kwartiertje van Malaga. Spaanse cursussen voor volwassenen, tieners en families. Tot de speciale lessen behoren zomerkampen en trainingen voor docenten.
Lees meer
 

Castelldefels

Idealog organiseert al 30 jaar taalcursussen en zomerkampen voor uiteenlopende doelgroepen als jongeren, volwassenen en zakenmensen. Bij het rustige en welvarende Castelldefels liggen uitgestrekte stranden. De internationale luchthaven en Barcelona zijn binnen 10-20 minuten bereikbaar.
Lees meer
 

Malaga

Malaga heeft enorm veel in huis waaronder een voortreffelijk klimaat het hele jaar door. Instituto Andalusi bevindt zich in een rustig deel van Malaga aan het strand. In de tuin met zwembad is het heerlijk studeren en relaxen met je medestudenten. Spaanse lessen voor alle doelgroepen.
Lees meer
 

Bilbao

Het Noord-Spaanse Bilbao is een aantrekkelijke bestemming met veel moderne architectuur en culinaire kwaliteiten. Bij Instituto Hemingway kun je veel maatwerk verwachten afgestemd op jouw persoonlijke wensen, interesses en zakelijke doelstellingen. Ook groot aanbod online lessen.
Lees meer
 

Barbate

Academia Barbate biedt Spaans voor volwassenen, adolescenten (12-17) en pre-adolescenten (8-12) in een veilige omgeving. Voor tieners zijn er ook leuke en leerzame zomerkampen. Omgeven door stranden, kliffen, wouden en natuurparken staat Barbate bekend als de tonijnstad van Spanje.
Lees meer
 

Madrid

Spaans leren in het bruisend hart van Madrid? Dat kan bij EUREKA! Gevestigd in een historisch pand organiseert deze kwalitatieve taalschool reeds sinds 1988 een breed scala aan Spaanse cursussen en culturele activiteiten in de dynamische hoofdstad van Spanje. 
Lees meer
 

Valladolid

Net als Salamanca geldt het historische Valladolid als bakermat van het Spaans. Gelegen tussen grote Spaanse steden biedt Valladolid alle mogelijke voorzieningen. Beleef het pure Spaans en het echte Spanje zonder de toeristenmassa's.
Lees meer
 

Granada

In het schitterende Granada is INMSOL een van de beste en oudste taalscholen. Verwacht docenten van hoog niveau, kleine groepen, volop leuke activiteiten en speciale cursussen met eeneenlopende doeleinden. Ook online cursussen. 
Lees meer
 

Cadiz

In Cadiz kun je het hele jaar genieten van mooi weer. Spanish in Cadiz heeft altijd ingezet op een innovatieve lesmethodiek voor een optimale leerervaring. Tot de speciale activiteiten behoren o.m. Spaans & Surf en Spaans & Flamenco. Fantastisch gelegen op steenworp afstand van fijn stadsstrand. 
Lees meer
 

Jerez de la Frontera

Fantastische keuze voor wie Spaans wil leren in een authentieke Andalusische stad. Gelegen in het sfeervolle stadshart van Jerez de la Frontera verzorgt Tenidiomas sinds 1984 kwalitatieve Spaanse en Engelse lessen. De stranden van de provincie Cádiz liggen op een halfuurtje. 
Lees meer
 

Salamanca

Opgericht in 1991 is Mester een van de oudste en bekendste taalscholen in Salamanca die studenten uit heel de wereld ontvangt. Gevestigd in het stadshart is het schoolgebouw uitgerust met kleurrijke lokalen elk met een eigen thema.
Lees meer
 

Valencia

Sinds 1995 organiseert Costa de Valencia onderhoudende Spaanse lessen en activiteiten. Uitgebreid aanbod cursussen en speciale programma's en in het bezit van verscheidene accreditaties. De school bevindt zich in de universiteitswijk tussen het historisch centrum en het strand in gelegen. 
Lees meer
 

Madrid

Als je op zoekt bent naar een kleinere taalschool in het centrum van Madrid dan is Academia Contacto een uitstekende keus. De taalschool bevindt zich in het hart van Madrid in een rustige straat in de charmante wijk Chamberí.
Lees meer
 

Barcelona

Proyecto Español bevindt zich in het centrum van Barcelona op loopafstand van La Casa Battló de Gaudí en de gezellige studentenwijk Barrio de Gracia. School is uitgerust met 12 lokale grote lokalen met airconditioning en voorzien van audiovisuele apparatuur.
Lees meer
 

Jaca

De oudste taalcursus Spaans voor buitenlanders in Spanje? Dat is de Zomercursus Spaans in Jaca, sinds 1927 door de Universiteit van Zaragoza in Jaca georganiseerd. Omringd door bergen heeft pelgrimplaats Jaca tal van buitenactiviteiten in petto. 
Lees meer
 

Valencia

Een jonge, leuke en kleinschalige school in het historische centrum van Valencia. Gevarieerd aanbod Spaanse lessen, zowel op locatie als online. Leuke activiteiten waaronder tours, excursies en speciale workshops gericht op lokale fiestas. 
Lees meer
 

Zaragoza

Als organisator sinds 1927 van Spaans als buitenlandse taal is de Universiteit van Zaragoza een pionier van het eerste uur. Uitgebreid en kwalitatief aanbod taalprogramma's. Als vijfde stad van Spanje heeft het centraal gelegen Zaragoza voor taalstudenten veel in petto. 
Lees meer
 

Avila

Universidad Católica de Ávila kent een gevarieerd cursusaanbod gericht op de Spaanse taal en cultuur op academisch niveau. Het historische Ávila is beroemd om haar stadsmuren en de mystieke Theresia waaraan de speciale cursus Spaanse Mystiek is gewijd.
Lees meer

Rubrieken

Over Spaanstalige Wereld

Copyright 2004-2021 Spaanstalige Wereld
Disclaimer - Privacy verklaring