Spaans leren en taalscholen Spanje

Spaans leren en jezelf onderdompelen in de Spaanse cultuur kan natuurlijk het beste in Spanje. Vind dan hier een taalschool in Spanje voor een cursus Spaans en online lessen.


 

Valencia

Een jonge, leuke en kleinschalige school in het historische centrum van Valencia zeer dicht bij de toeristische attracties. Behalve een gevarieerd aanbod Spaanse lessen ook speciale workshops gericht op Fallas, Navidad en nog veel meer evenementen!
Lees meer
 

Jerez de la Frontera

Fantastische keuze voor wie Spaans wil leren in een authentieke Andalusische stad. Gelegen in het sfeervolle stadshart van Jerez verzorgt Tenidiomas sinds 1982 kwalitatieve Spaanse en Engelse lessen. Stranden aan Atlantische kust op korte afstand. 
Lees meer
 

La Cala del Moral

Overwinteren in Zuid-Spanje? Gelegen aan het strand en uitgerust met een weelderige tuin en een fijn zwembad is La Playa Escuela een ware oasis voor taalstudenten. Spaans leren en heerlijk genieten van de Spaanse zon en de zachte temperaturen. 
Lees meer
 

Barbate

Academia Barbate bevindt zich in de tonijnstad Barbate omgeven door stranden, kliffen, wouden en natuurparken. Academia Barbate biedt cursussen Spaans aan voor volwassenen (+18), adolescenten (12-17) en pre-adolescenten (8-12). 
Lees meer
 

Malaga

Malaga heeft enorm veel in huis waaronder een voortreffelijk klimaat met 12 maanden zon. Instituto Andalusi bevindt zich in een rustig gebied in Malaga dicht bij het strand. In de tuin met zwembad is het heerlijk relaxen met je medestudenten. 
Lees meer
 

Granada

In het schitterende Granada is INMSOL een van de beste en oudste taalscholen. Verwacht docenten van hoog niveau, kleine groepen, volop leuke activiteiten en speciale cursussen met eeneenlopende doeleinden. Ook online cursussen. 
Lees meer
 

Valencia

Wat een feest, Spaans leren in Valencia! Sinds 1995 organiseert Costa de Valencia leuke Spaanse lessen en activiteiten voor buitenlandse studenten. De school bevindt zich in een universiteitswijk tussen het historisch centrum en het strand.
Lees meer
 

Granada

Granada is zonder twijfel één van de fascinerendste steden ter wereld om Spaans te leren. Escuela Montalbán verzorgt al ruim 30 jaar Spaanse lessen in Granada. Met 1000 studenten per jaar is ze een middelgrote taalschool met een warme ambiance.
Lees meer
 

Bilbao

Het Noord-Spaanse Bilbao is een aantrekkelijke locatie voor taalstudenten die een originele studiebestemming zoeken. Bij Instituto Hemingway kun je maatwerk verwachten afgestemd op jouw persoonlijke wensen, interesses en zakelijke doelstellingen. Verschillende soorten online lessen.
Lees meer
 

Alicante

Bij Proyecto Español in het gezellige centrum van Alicante kun je elke maandag starten met een Spaanse cursus. Wie Spaans wil leren in verschillende steden kan bij Proyecto Español verschillende combi's doen, zoals Alicante & Barcelona. 
Lees meer
 

Madrid

Spaans leren in het bruisend hart van Madrid? Dat kan bij EUREKA! Gevestigd in een historisch pand verzorgt deze taalschool sinds 1988 een breed scala aan Spaanse cursussen en culturele activiteiten in de dynamische hoofdstad van Spanje. 
Lees meer
 

Madrid

Spaans leren in een bruisende Spaanse miljoenenstad? Ga dan voor een cursus Spaans in Madrid bij Contacto Madrid. De taalschool bevindt zich in het hart van Madrid in een rustige straat in de charmante wijk Chamberí.
Lees meer
 

Barcelona

De school van Proyecto Español bevindt zich in het centrum van Barcelona. Op loopafstand van interessante plekken als La Casa Battló de Gaudí en de gezellige studentenwijk Barrio de Gracia.
Lees meer
 

Valladolid

Net als Salamanca geldt het historische Valladolid als bakermat van het Spaans. Gelegen tussen grote Spaanse steden biedt Valladolid (330.000 inwoners) alle mogelijke voorzieningen. Bij Casa del Español beleef je het pure Spaans en het echte Spanje.
Lees meer
 

Jaca

De oudste taalcursus Spaans voor buitenlanders in Spanje? Dat is de Zomercursus Spaans in Jaca die sinds 1927 door de Universiteit Zaragoza in Jaca wordt verzorgd. Omringd door bergen heeft pelgrimplaats Jaca tal van buitenactiviteiten te bieden. 
Lees meer
 

Madrid

Overweeg je om Spaans te leren in Madrid in combinatie met een andere stad? Dan moet je zijn bij Proyecto Español waar je een cursus in de Spaanse hoofdstad kunt combineren met Alicante, Granada of Barcelona.
Lees meer
 

Castelldefels

Idealog heeft ruim 25 jaar ervaring met het onderwijzen van Spaans én tal van andere talen. Dat Barça-spelers neerstrijken in Castelldefels op 20 minuten van Barcelona zegt natuurlijk veel over de aantrekkelijkheid van Castelldefels. 
Lees meer
 

Zaragoza

De Universiteit van Zaragoza is een ware pionier in het onderwijzen van Spaans als buitenlandse taal. Als vijfde stad van Spanje heeft het bij het grote publiek onbekende Zaragoza voor taalstudenten van alles in huis.
Lees meer
 

Granada

De school van Proyecto Español bevindt zich in het historisch centrum van het magische Granada. De moderne klaslokalen zijn voorzien van alle technische gemakken die goed van pas zullen komen bij het leerproces van de Spaanse taal. 
Lees meer
 

Cadiz

Spanish in Cadiz kent een formidabele ligging op slechts 20 meter van het strand. Cadiz is de oudste stad van Europa en in de aantrekkelijke Andalusische havenstad kun je letterlijk 12 maanden per jaar mooi weer verwachten. Beleef Mi Vida!
Lees meer
 

Avila

Universidad Católica de Ávila biedt een breed aanbod taalprogramma's en culturele activiteiten van uitstekend academisch niveau. Het historische Ávila is beroemd om haar stadsmuren en de mystieke Theresia.
Lees meer
 

Salamanca

De universiteitsstad Salamanca kent verhoudingsgewijs de meest taalstudenten van Spanje. Met jaarlijks 4000 studenten uit alle delen van de wereld is Mester een van de bekendste en beste taalscholen van Salamanca. 
Lees meer

Rubrieken

Over Spaanstalige Wereld

Copyright 2004-2021 Spaanstalige Wereld
Disclaimer - Privacy verklaring