Leer Spaans bij taalschool Costa de Valencia in Valencia


Taalschool Costa de Valencia

Costa de Valencia - Spaans leren en genieten in Valencia

Sinds 1995 organiseert Costa de Valencia Spaanse lessen en leuke activiteiten voor buitenlandse studenten in Valencia. Gevestigd in een universiteitswijk tussen het historisch centrum en het strand kent de school een fantastische ligging. Onder de Valenciaanse zon kun je bij Costa de Valencia het hele jaar Spaanse lessen volgen op alle niveaus. 

Hoge kwaliteit bij Costa de Valencia

Costa de Valencia bedient zich van een moderne en effectieve lesmethodiek met gemotiveerde en gecertificeerde, native docenten die veel ervaring hebben met het onderwijzen van Spaans aan buitenlandse studenten. De docenten beschikken allen over een academisch graad filologie en zijn zeer goed geprepareerd dankzij E/LE, onderwijs dat zich richt op het onderwijzen van Spaans als buitenlandse taal. Verder participeren ze volop in de culturele activiteiten zodat je ook daar je Spaans kunt blijven oefenen. Je kunt van team van Costa de Valencia veel persoonlijke ondersteuning en service verwachten. Met de kwaliteitserkenning door het prestigieuze Centro Acreditado del Instituto Cervantes ben je verzekerd van een hoog lesniveau.

Volop activiteiten bij Costa de Valencia 

Costa de Valencia mag zich graag de actiefste taalschool van Valencia noemen! De slogan luidt dan ook: Kom Spaans leren en beleef het! Je gaat bij ons volop deelnemen aan het dagelijkse Spaanse en Valenciaanse leven met als doel een echte valenciano van je te maken! Dagelijks is er een divers en uitgebreid activiteitenprogramma. Wat je kunt verwachten? Fiestas de la Cerveza, paellafeesten, uitstapjes in de regio, stedentrips, een voetbalwedstrijd van Valencia...je kunt het zo gek niet bedenken. Natuurlijk moet je ook een echte Spaanse fiesta beleven zoals Las Fallas of Moros y Cristianos - je zult het fantastisch vinden! Hulp nodig bij je accommodatie? Costa de Valencia heeft altijd iets wat jou aanspreekt!

 Studenten Costa de Valencia

Vriendelijke prijzen en veel faciliteiten

Al de Spaanse lessen, activiteiten, accommodaties van Costa de Valencia zijn zeer vriendelijke geprijsd. Het is goed om daarbij te weten dat al het lesmateriaal is inbegrepen in de cursustarieven van Costa de Valencia.  Aan service ontbreekt het niet bij Costa de Valencia, of het nu gaat om toeristische informatie of tips, zij regelen het voor je. Verder heb je gratis toegang tot films, een bibliotheek, computers en WIFi . Maar ze gaan nog veel verder. Zo staat er bij Costa de Valencia  kosteloos een mentor voor je klaar die je kan helpen met vragen over de Spaanse taal en cultuur of wat dan ook! 

logo Costa de Valencia

CONTACTGEGEVENS

Avda. Blasco Ibáñez, 66
E-46021 Valencia
www.costadevalencia.com
(+34) 96 361 03 67


CURSUSSEN EN ACTIVITEITEN

Groepscursus, DELE Examen, Spaans voor Docenten, Zomercursus, Privéles, Zakelijk Spaans, Spaans via Skype, Zomerkamp, Spaans voor Tieners, Spaans voor Families, Spaans voor Kinderen, Spaans & Koken


Rubrieken

Over Spaanstalige Wereld

Copyright 2004-2020 Spaanstalige Wereld
Disclaimer - Privacy verklaring