Leer Spaans bij taalschool Costa de Valencia in Valencia


Taalschool Costa de Valencia

Costa de Valencia - Spaans leren en genieten in Valencia

Sinds 1995 organiseert Costa de Valencia Spaanse lessen en leuke activiteiten voor buitenlandse studenten in Valencia. Gevestigd in het stadshart in een universiteitswijk tussen het historisch centrum en het strand is onze school fantastisch gelegen. Spaanse lessen voor zowel beginners als vergevorderden kun je bij ons het hele jaar door volgen onder de heerlijke Valenciaanse zon. 

Hoge kwaliteit bij Costa de Valencia

In onze academie bedienen we ons van een moderne en effectieve lesmethodiek en met veel trots maken we deel uit van het prestigieuze Centro Acreditado del Instituto Cervantes, een kwaliteitserkenning die garant staat voor een hoog lesniveau. Bij Costa de Valencia krijg je Spaanse les van gemotiveerde en gecertificeerde, native docenten die veel ervaring hebben met het onderwijzen van Spaans aan buitenlandse studenten. Onze docenten beschikken over een academisch graad filologie en zijn zeer goed geprepareerd dankzij E/LE, onderwijs dat zich richt op het onderwijzen van Spaans als buitenlandse taal. Verder participeren ze volop in de culturele activiteiten zodat je ook daar je Spaans kunt blijven oefenen. Maar ook als het gaat om persoonlijke ondersteuning en service kun je altijd op het team van Costa de Valencia rekenen!

Volop activiteiten bij Costa de Valencia Valencia

Wij noemen ons graag de actiefste taalschool van Valencia en leven onze slogan: Kom Spaans leren en beleef het! Daarom laten we onze studenten volop deelnemen aan het dagelijkse Spaanse en Valenciaanse leven - zo word je een ware valenciano! Dagelijks hebben we vier activiteiten. Wat je zoal kunt verwachten? Fiestas de la Cerveza, paellafeesten, uitstapjes in de regio, een excursie naar Spaanse steden en veel meer. We laten je ook een echte Spaanse fiesta beleven, zoals het beroemde Moros y Cristianos - je gaat het fantastisch vinden! Als je hulp kunt gebruiken voor je accommodatie dan kunnen we je ook helpen. Wij kunnen je een breed huisvesting presenteren en er zit altijd wel iets tussen wat je aanspreekt.

 Studenten Costa de Valencia

Vriendelijke prijzen en veel faciliteiten

Al onze Spaanse lessen, activiteiten en accommodaties zijn zeer vriendelijke geprijsd. Goed om te weten, al het lesmateriaal is inbegrepen in onze cursustarieven van Costa de Valencia. Verder verstrekken we gratis toeristische informatie en tips. Maar dat is nog niet alles. Er staat bij Costa de Valencia ook kosteloos een mentor voor je klaar om je helpen met vragen over de Spaanse taal en cultuur. Verder heb je bij ons gratis toegang tot films, een bibliotheek en computers en WIFi in onze computerzaal.

logo Costa de Valencia

CONTACTGEGEVENS

Avda. Blasco Ibáñez, 66
E-46021 Valencia, Valencia
www.costadevalencia.com
info@costadevalencia.com
(+34) 96 361 03 67


CURSUSSEN EN ACTIVITEITEN

Groepscursus, DELE Examen, Spaans voor Docenten, Zomercursus, Privéles, Zakelijk Spaans, Spaans via Skype


Rubrieken

Over Spaanstalige Wereld

Copyright 2004-2019 Spaanstalige Wereld
Disclaimer - Privacy verklaring