Leer Spaans bij taalschool Costa de Valencia in Valencia


Taalschool Costa de Valencia

Costa de Valencia - Spaans leren en genieten in Valencia

Sinds 1995 organiseert Costa de Valencia Spaanse lessen en leuke activiteiten voor buitenlandse studenten in Valencia. Gevestigd in een universiteitswijk tussen het historisch centrum en het strand in is de school ideaal gelegen. Bij Costa de Valencia kun je het hele jaar door Spaanse lessen volgen en van de zon genieten.

Hoge kwaliteit bij Costa de Valencia

Costa de Valencia bedient zich van de modernste en meest effectieve lesmethodieken. Daarbij wordt gewerkt met gemotiveerde en gecertificeerde docenten. De native docenten hebben allen veel ervaring hebben met het onderwijzen van Spaans aan buitenlandse studenten. De docenten beschikken over een academische graad filologie. Ze zijn zeer goed geprepareerd dankzij E/LE, helemaal toegespitst op het onderwijzen van Spaans als buitenlandse taal. Omdat de docenten volop participeren in de culturele activiteiten oefen je ook daar je Spaans. Van het team van Costa de Valencia kun je veel persoonlijke ondersteuning en service verwachten. Met de kwaliteitserkenning door het prestigieuze Centro Acreditado del Instituto Cervantes en talrijke andere accreditaties ben je verzekerd van hoge standaarden.

Volop activiteiten bij Costa de Valencia 

Costa de Valencia mag zich graag de actiefste taalschool van Valencia noemen! De slogan van ons luidt dan ook: Kom Spaans leren en beleef het! Je gaat bij ons dan ook deelnemen aan het dagelijkse Spaanse en Valenciaanse leven. Het ultieme doel is om een echte valenciano van je te maken! Elke dag hebben we een zeer gevarieerd activiteitenprogramma. Van Fiestas de la Cerveza tot paellafeesten en van uitstapjes in de regio en stedentrips tot het bezoeken van een voetbalwedstrijd van Valencia...Je gaat het hier allemaal beleven! Natuurlijk moet je ook een echte Spaanse fiesta beleven. Als het even kan onze eigen superknaller Las Fallas of Moros y Cristianos wat ook in de Valencia regio  uitgebreid gevierd wordt. Hulp nodig bij je accommodatie? Costa de Valencia heeft altijd wel iets wat jou aanspreekt. Seguramente, je gaat het bij ons in Valencia fantastisch vinden! 

 Studenten Costa de Valencia

Vriendelijke prijzen en veel faciliteiten

Al de Spaanse lessen, activiteiten en accommodaties van Costa de Valencia zijn zeer vriendelijke geprijsd. Goed om te weten, al het lesmateriaal is inbegrepen in onze cursustarieven.  Aan service en persoonlijke aandacht zal het evenmin ontbreken bij Costa de Valencia. Toeristische informatie of tips, wij regelen het voor je. Verder heb je bij ons gratis toegang tot films, een bibliotheek, computers en WIFi. Maar we gaan nog een stapje verder. Zo staat er bij Costa de Valencia altijd een mentor voor je klaar om te helpen met vragen over de Spaanse taal, cultuur, praktische aangelegenheden of wat dan ook! 

logo Costa de Valencia

CONTACTGEGEVENS

Avda. Blasco Ibáñez, 66
E-46021 Valencia
www.costadevalencia.com
0034 96 361 03 67


CURSUSSEN EN ACTIVITEITEN

Groepsles, Privéles, Online Spaans, DELE Voorbereidingscursus, Spaans voor Kinderen, Spaans voor Tieners


Rubrieken

Publicidad

Social Media

    

Over Spaanstalige Wereld

Copyright 2004-2023 Spaanstalige Wereld
Disclaimer - Privacy verklaring