Leer Spaans bij taalschool Costa de Valencia in Valencia


Taalschool Costa de Valencia

Costa de Valencia - Spaans leren en genieten in Valencia

Sinds 1995 organiseert Costa de Valencia Spaanse lessen en leuke activiteiten voor buitenlandse studenten in Valencia. Gevestigd in het stadshart in een universiteitswijk tussen het historisch centrum en het strand kent onze school een fantastische ligging. Onder de Valenciaanse zon kun je bij ons kun je hele jaar door Spaanse lessen volgen op alle niveaus. 

Hoge kwaliteit bij Costa de Valencia

In onze academie bedienen we ons van een moderne en effectieve lesmethodiek.  Bij Costa de Valencia krijg je Spaanse les van gemotiveerde en gecertificeerde, native docenten die veel ervaring hebben met het onderwijzen van Spaans aan buitenlandse studenten. Onze docenten beschikken allen over een academisch graad filologie en zijn zeer goed geprepareerd dankzij E/LE, onderwijs dat zich richt op het onderwijzen van Spaans als buitenlandse taal. Verder participeren ze volop in onze culturele activiteiten zodat je ook daar Spaans kunt blijven oefenen. Ook als het gaat om persoonlijke ondersteuning en service kun je altijd op het team van Costa de Valencia rekenen. We maken deel uit van het prestigieuze Centro Acreditado del Instituto Cervantes, een kwaliteitserkenning die jou een garantie biedt voor een hoog lesniveau.

Volop activiteiten bij Costa de Valencia Valencia

Wij noemen ons graag de actiefste taalschool van Valencia en leven onze slogan: Kom Spaans leren en beleef het! We laten onze studenten volop deelnemen aan het dagelijkse Spaanse en Valenciaanse leven met als doel een ware valenciano van je te maken! Dagelijks bieden we onze studenten een heel divers programma met activiteiten. Wat je zoal kunt verwachten? Fiestas de la Cerveza, paellafeesten, uitstapjes in de regio, stedentrips, een voetbalwedstrijd van Valencia...je kunt het zo gek niet bedenken. Daar hoort natuurlijk ook een echte Spaanse fiesta bij zoals Las Fallas of Moros y Cristianos, je zult het fantastisch vinden! Hulp nodig bij je accommodatie? We kunnen je altijd iets aanbieden wat je aanspreekt!

 Studenten Costa de Valencia

Vriendelijke prijzen en veel faciliteiten

Al onze Spaanse lessen, activiteiten, accommodaties zijn zeer vriendelijke geprijsd. Goed om te weten, al het lesmateriaal is inbegrepen in de cursustarieven van Costa de Valencia. We bieden verder een zeer royale service, bijvoorbeeld met het verstrekken toeristische informatie en tal van tips. Verder heb je bij ons gratis toegang tot films, een bibliotheek en computers en WIFi in onze computerzaal. Maar we gaan nog veel verder. Zo staat er bij Costa de Valencia  kosteloos een mentor voor je klaar.  Om je helpen met vragen over de Spaanse taal en cultuur of wat dan ook. 

logo Costa de Valencia

CONTACTGEGEVENS

Avda. Blasco Ibáñez, 66
E-46021 Valencia, Valencia
www.costadevalencia.com
(+34) 96 361 03 67


CURSUSSEN EN ACTIVITEITEN

Groepscursus, DELE Examen, Spaans voor Docenten, Zomercursus, Privéles, Zakelijk Spaans, Spaans via Skype, Zomerkamp, Spaans voor Tieners, Spaans voor Families, Spaans voor Kinderen, Spaans & Koken


Rubrieken

Over Spaanstalige Wereld

Copyright 2004-2019 Spaanstalige Wereld
Disclaimer - Privacy verklaring