Adverteren


Wat is Spaanstalige Wereld?

Spaanstalige Wereld richt zich op reizen en Spaans leren en alles wat mooi is aan de Spaanstalige cultuur. De makers beschouwen het als hun missie om het beste van de Spaanstalige wereld op het gebied van reizen, Spaans leren en cultuur aan een breed publiek te presenteren.  Vaste thema's daarbij zijn reizen en Spaans. Op Spaanstaligewereld.nl lees je ook over Spaanse feesten, Spaanstalige Netflix series, apps om Spaans te leren, Spaanse wijnen, reisspecialisten en heel veel meer.

Wie bereik je met Spaanstaligewereld.nl?

Je bereikt een zeer brede groep vrouwen en mannen van alle leeftijden die geïnteresseerd zijn in de Spaanstalige wereld. Dit zijn bijvoorbeeld mensen die gefascineerd zijn door de Spaanse taal of een of meerdere Spaanstalige landen. Maar het kunnen ook mensen zijn die specifiek geïnteresseerd zijn in film, literatuur, dans, muziek, sport of gastronomie. Spaanstaligewereld.nl heeft op maandbasis 18.000-20.000 bezoekers in de leeftijd van 18 tot 65+.

Waar kan ik adverteren?

Op Spaanstalige Wereld kun je simpelweg adverteren in drie rubrieken: Spaanse taalorganisaties, reisspecialisten en in ons blog. Ons veelgelezen blog is heel divers en biedt adverteerders de mogelijkheid om online een breed publiek te bereiken op elk mogelijk gebied gerelateerd aan de Spaanstalige wereld. Van reisverzekeringen tot Spaanse cateraars en van het kopen van een huis in Spanje tot speciale rondreizen in Latijns-Amerika. Maar naast deze drie rubrieken zijn ook andere advertentievormen bespreekbaar. 

Adverteren?

Samenwerken met Spaanstalige Wereld? Zoek contact via info@spaanstaligewereld.nl of via 010 26 57 681 en verken de mogelijkheden. 

Rubrieken

Publicidad

Social Media

    

Over Spaanstalige Wereld

Copyright 2004-2023 Spaanstalige Wereld
Disclaimer - Privacy verklaring