Leer Spaans bij taalschool K2 Internacional in Cádiz


Taalschool K2 Internacional

Spaans leren midden in het historisch centrum van prachtig Cádiz? Dat kan bij K2 Internacional! In ons mooie gebouw heerst een warme en gastvrije ambiance. Ons 19e eeuwse pand is uitgerust met drie verdiepingen met een heerlijk terras in de stijl van een traditioneel Andalusische patio. Een inspirerende plek om Spaans te leren en je medecursisten te ontmoeten. De school beschikt over een bibliotheek waar je kosteloos toegang hebt tot een ruim Spaanstalig aanbod. Verder zijn er zeven volledig gemeubileerde klaslokalen, net als een computerruimte uitgerust o.m. wifi, headsets, microfonen en webcams. Al onze docenten zijn 'natives' met een universitaire graad. De mensen van de receptie staan altijd voor je klaar tijdens je verblijf in onze prachtige stad. Omringd door gezellige pleinen, winkels, bars en restaurants bevinden ons op slechts een paar blokken van het strand.

    

Methode K2 Internacional

Volledig afgestemd op de student heeft K2 Internacional een unieke lesmethode ontwikkeld toegespitst op communicatie. Wij denken dat je snel Spaans leert door veel te praten. Wij leren je het echte Spaans en bootsen in onze lessen zoveel mogelijk echte Spaanse dialogen na. Dit geeft je de mogelijkheid om over alles te praten. Sociaal-culturele thema's, je hobby's en waar je ook maar over wilt praten Vanaf de allereerste dag praten we Spaans met je en dat blijven we doen in alle volgende lessen. De onderhoudende buitenschoolse activiteiten zorgen ervoor dat je het geleerde buiten de klaslokalen in de praktijk gaat brengen in het het Spaans leven in Cádiz. Tegelijkertijd steek je van alles op van de Spaanse cultuur. Hoe leuk is dat? 

Verblijven bij een gastgezin of iets anders?

Verblijven bij een gastgezin is bijzonder effectief voor je Spaans. Wat ons betreft de beste manier om je Spaans buiten de lessen te verfijnen. Jezelf onderdompelen in een Spaans gezin is niet alleen goed voor je Spaans maar geeft je ook een uniek inkijkje in de Spaanse cultuur en manier van leven. De vriendelijke familiesfeer zullen je bij blijven. Maar natuurlijk hebben we ook alternatieven want smaken verschillen. Bijvoorbeeld een gedeeld appartement waar je medestudenten kunt ontmoeten. 

Voor groepsleiders van jonge studenten 

Zit, ontspan en laat ons vooral het werk doen! Van het onderhouden van de contacten met de thuisorganisatie tot het organiseren van alle mogelijke details, onze zeer ervaren en toegewijde staf bekommert zich over elke stap. En ervaring hebben we genoeg want sinds 2001 organiseren we al 'Immersion Programs'. Onze docenten en ondersteunende medewerkers vormen een fantastisch team. Zij zorgen niet alleen voor de beste leerervaring maar laten je ook een onvergetelijke tijd doormaken in Cádiz! 


logo K2 Internacional

CONTACTGEGEVENS

Plaza Mentidero, 19. 11003 Cádiz - España
www.k2internacional.com
+34 956 21 26 46


CURSUSSEN EN ACTIVITEITEN

Groepsles, Intensief Spaans, Privéles, DELE Voorbereidingscursus, Spaans voor 50+, Internship, Online Spaans, Zakelijk Spaans, Spaans voor Tieners


Rubrieken

Publicidad

Social Media

    

Over Spaanstalige Wereld

Copyright 2004-2023 Spaanstalige Wereld
Disclaimer - Privacy verklaring