Leer Spaans bij taalschool Instituto Hemingway in Bilbao


Taalschool Instituto Hemingway

Instituto Hemingway: Spaans in Bilbao sinds 1999


Attracties Bilbao
Bilbao wordt omgeven door bergen en prachtige stranden en geldt als een van de enerverendste en welvarende steden van Spanje. Bilbao heeft als grote voordeel dat de stad qua omvang overzichtelijk en goed behapbaar is. We worden nog niet overlopen door toeristen, maar Bilbao wordt elk jaar populairder! De levenskwaliteit is één van de grote troeven van onze stad, niet in de laatste plaats op culinair vlak! Bilbao staat in heel Spanje bekend om zijn voortreffelijke tapasbars die 's lands beste tapas serveren. Maar ook om zijn universiteitsleven, tuinen, winkels, culturele attracties en ongelooflijke gebouwen. Wie heeft niet gehoord van het wereldberoemde Guggenheim? Gezien het levendige uitgaansleven wordt Bilbao niet zonder reden omschreven als La Capital de la Alegría y la Satisfacción: Hoofdstad van de Vrolijkheid en de Voldoening. 

Instituto Hemingway
We bevinden ons in het centrum van Bilbao en zijn gemakkelijk bereikbaar per trein, bus, tram en metro. De programma's van Instituto Hemingway zijn helemaal afgestemd op de persoonlijke wensen, interesses en zakelijke doelstellingen van onze studenten. Bijzonder bij ons is ook dat je een lesgarantie hebt, zelfs als er maar één leerling is! In vergelijking met andere scholen werken we sowieso met kleinere groepen wat ten goede komt aan de persoonlijke aandacht. Onze ervaren docenten zijn enorm gefocust en willen je zo snel mogelijk Spaans leren en helpen met welke vraag dan ook. Onze lessen (50 minuten per les) vinden plaats op werkdagen tussen 09:30 tot 13:30 uur. 's Middags kun je vervolgens deelnemen aan onderhoudende activiteiten als excursies, feesten, barbecues, concerten, films en sporten. In ons gebouw hebben we een uitgebreid wifi netwerk dus je bent altijd online. We helpen je ook graag met je accommodatie: gastgezinnen, gedeelde flats of studentenappartementen, het is allemaal mogelijk in Bilbao. Elke maandag van het jaar kun je bij ons instappen.


Studenten bij eten taalschool Hemingway in Bilbao

  • Reguliere lessen Spaans
  • Spaans voor Senioren
  • Spaans voor Docenten
  • Voorbereiding op de DELE examens
  • Zakelijk Spaans
  • Koken
  • Surfen
  • Werken in hotels
  • Stages bij bedrijven
  • Online lessen: zelfstudie met een tutor, zelfstudie met groepslessen en individuele lessen en zelfstudie. 

Meer weten over Instituto Hemingway? Lees dan ook het interview met de directeur José López.

logo Instituto Hemingway

CONTACTGEGEVENS

C/ Bailén nº 5 - 2º dcha. 48003 Bilbao (España)
www.institutohemingway.com
(+34) 944 167 901


CURSUSSEN EN ACTIVITEITEN

Spaans & Wijn, Groepscursus, Privéles, Spaans voor Docenten, Zakelijk Spaans, Excursies, Internship, Spaans & Surfen, Online Spaans, Vrijwilligerswerk en Spaans, Spaans & Koken, Excursies


Rubrieken

Over Spaanstalige Wereld

Copyright 2004-2020 Spaanstalige Wereld
Disclaimer - Privacy verklaring