Over deze site


Spaanstalige Wereld werd opgericht in 2004 en is bedoeld voor iedereen met een passie voor Spaans en reizen. Op Spaanstaligewereld.nl vind je taalscholen, Spaanse lessen, de beste fiestas, reisorganisaties en de interessantste reisbestemmingen in een wereld van opzwepende tango, koloniale steden, vulkanen en exotische stranden. ¡Bienvenidos!

Spaans leren in de Spaanstalige wereld

Spaanstaligewereld.nl biedt een toegankelijk en gevarieerd overzicht met taalscholen in Nederland, Spanje en Latijns-Amerika. Een cursus Spaans betekent oneindig veel meer dan het leren van een taal: levenservaring, internationale contacten, culturele activiteiten en een ongelooflijk leuke tijd. Daarom tonen we niet alleen de Spaanse lessen van een taalschool maar ook de extra activiteiten als flamenco, surfen, vrijwilligerswerk, excursies en kook- en wijncursussen.  

Reizen in de Spaanstalige wereld

Of je nu gaat voor cultuur, natuur of een sprankelend nachtleven: alles is mogelijk in de Spaanstalige wereld. Wat zijn de bezienswaardigheden van Buenos Aires of Medellín? De leukste uitgaansplekken van Sevilla? De mooiste natuurparken van Costa Rica? Dit en heel veel meer kun je terugvinden op Spaanstaligewereld.nl. Kijk maar eens rond voor jouw perfecte reisbestemming!

Wat valt er te beleven in de Spaanstalige wereld?

In onze agenda vind je de meest sprankelende evenementen in de Spaanstalige wereld. Veel bezoekers zijn geïnteresseerd in beroemde Spaanse fiestas als Feria de Abril of Semana Santa, maar in onze agenda kun je ook evenementen als het International Filmfestival Rotterdam en Carnaval de Barranquilla verwachten, om maar wat te noemen. Suggesties voor evenementen binnen of buiten Nederland, zijn altijd welkom! 

Artikelen over de Spaanstalige wereld

In ons blog vind je uiteenlopende artikelen gerelateerd aan Spaans en reizen. Van prijsvragen tot handige apps om Spaans te leren. Ook vind je in ons blog bijvoorbeeld interviews met taalscholen zodat je ze nog beter leert kennen. 

 

Rubrieken

Over Spaanstalige Wereld

Copyright 2004-2021 Spaanstalige Wereld
Disclaimer - Privacy verklaring