Over deze site


Waarom Spaanstalige Wereld?

Spaanstalige Wereld heeft veel passie voor reizen, het leren van Spaans en alles wat te maken heeft met de Spaanstalige cultuur. Opgericht in 2004 weten we na bijna 20 jaar dat we niet de enigen zijn! Van het Europese Spanje tot het exotische Latijns-Amerika, onze website presenteert het beste, in binnen- en buitenland. Op Spaanstalige Wereld lees je bijvoorbeeld over feesten en evenementen, Netflix series, nieuwe films, apps om Spaans te leren, Spaanse wijnen en reizen.  

Wie is het publiek van Spaanstalige Wereld?

Een zeer brede groep van mensen die vanuit verschillende interesses in de Spaanstalige wereld ge├»nteresseerd zijn. Mensen die gefascineerd zijn door de Spaanse taal, Spanje, de Latijns-Amerikaanse landen, literatuur, film, muziek, sport of gastronomie. Dit zien we ook terug in onze bezoekersaantallen van ruim 25.000 bezoekers per maand. 

Waar vind ik aanbieders voor Spaans, reizen of anderszins?

Op Spaanstalige Wereld vind je organisaties voor Spaanse lessen, rondreizen en heel wat meer in de volgende rubrieken: Spaans Leren, Reizen en in ons blog. Of je nu op zoek bent naar een taalreis, een vakantiehuis, een Spaanse cateraar of speciale reizen naar Latijns-Amerika. Rubrieken

Publicidad

Social Media

    

Over Spaanstalige Wereld

Copyright 2004-2024 Spaanstalige Wereld
Disclaimer - Privacy verklaring