Reisorganisaties Latijns-Amerika

Vind hier reisspecialisten voor bijzondere reizen in Zuid-Amerika, Midden-Amerika en het Caribisch gebied.


 

Amedida Travel

Argentinië, Bolivia, Chili, Uruguay

Aan de hand van onze eigen reiservaringen ontwerpen we uw droomreis: een belevenis die echt uniek is. Alles 100% op maat. De ECHTE specialist voor Argentinië, Uruguay, Chili en het zuiden van Bolivia.

Over Amedida Travel
 

Napo Wildlife Center

Ecuador

Gevestigd in de Amazone wordt Napo Wildlife Center beschouwd als één van de beste ecohotels ter wereld, . Het Napo Wildlife Center Ecolodge is niet alleen zorgvuldig gebouwd maar ook ontworpen door de inheemse Añangu gemeenschap.

Over Napo Wildlife Center
 

Dos Manos

Peru

DOS MANOS is een reisbureau in Cusco dat sinds 2003 gespecialiseerd is in het organiseren van tours en treks in Peru. Of je nu op zoek bent naar avontuur, cultuur of wandeltochten naar afgelegen ruïnes, wij hebben altijd de juiste excursie voor jou!

Over Dos Manos
 

De UNA Colombia Tours

Colombia

De Una is een typische Colombiaanse uitdrukking dat zoiets betekent als Meteen of Laten we het doen. Deze uitdrukking die goed past bij onze manier van reizen, heeft ons doen besluiten om ons reisbureau DE UNA te noemen.

Over De UNA Colombia Tours
 

AvensaTravel

Mexico

AvensaTravel focust op de twee meest inheemse, biodiverse en kleurrijke staten in Mexico: Oaxaca en Chiapas. Deze unieke gebieden hebben ieder hun eigen charme. Terwijl u in Oaxaca de antieke Zapotekencultuur leert kennen, bent u in Chiapas in het land van de Maya’s.

Over AvensaTravel
 

Coffee Adventures

Panama

Coffee Adventure wordt geleid door twee ervaren Nederlandse gidsen. Ze verzorgen onder meer koffietours, vogeltours en hiking in de regenwouden waaronder de Sendero los Quetzales. Ook bezoeken aan inheemse gemeenschappen worden georganiseerd.

Over Coffee Adventures
 

Matagalpa Tours

Nicaragua

Matagalpa Tours, geleid door een Nederlander, is een Tour operator in Nicaragua gespecialiseerd in duurzame reiservaringen. Ze richten zich daarbij in het bijzonder op natuur, avontuur en sociaal-culturele activiteiten.

Over Matagalpa Tours
 

Local Dreamers

Ecuador

Mensen gaan vaak naar een ontwikkelingsland met het idee te helpen. Een term die bij Local Dreamers liever wordt vermeden. Hulp is namelijk lang niet altijd iets wat de mensen nodig hebben. Zij zijn namelijk helemaal niet zielig, en vaak net zo gelukkig als jij en ik.

Over Local Dreamers

Rubrieken

Over Spaanstalige Wereld

Copyright 2004-2022 Spaanstalige Wereld
Disclaimer - Privacy verklaring