Leer Spaans bij taalschool Idealog in Castelldefels


Taalschool Idealog

Idealog: Spaans leren in een groene omgeving aan de kust in de provincie Barcelona

Idealog heeft 30 jaar ervaring met het onderwijzen van Spaans voor alle niveaus en leerlingen: kinderen, tieners, volwassenen en zakenmensen. We bevinden ons in Castelldefels, een rustige en welvarende stad met het langste strand van Barcelona. Ons pand is uitgerust met 15 leszalen, grote tuinen en een openbaar zwembad voor onze leerlingen. Met 4 tot maximaal 9 leerlingen houden we onze klassen bewust klein. Naast Spaans onderwijzen we tal van andere talen als Engels, Frans, Duits en Chinees. Met meer dan 50 gediplomeerde leraren beschikken we over heel veel ervaring. Idealog is geaccrediteerd door Instituto Cervantes en tal van andere instituten.  

Naast de reguliere cursussen van Idealog kunt u bij ons uw cursus helemaal op maat samenstellen. Spaans combineren met koken, salsa, culturele uitstapjes in Barcelona of sportactiviteiten? Alles is mogelijk. Castelldefels bevindt zich in een groene omgeving op slechts 20 minuten van Barcelona en op maar 10 minuten van de internationale luchthaven. In Castelldefels kunnen je tal van sportieve activiteiten ondernemen, zoals het beoefenen van watersporten in het Olympisch Kanaal van Castelldefels. Verder kunt u genieten van onze fijne stranden of de Garrafbergen intrekken. Wat betreft de levensstandaard van Castelldefels is het goed om te weten dat veel inwoners van Barcelona hun tweede huis hier hebben. Ook de voetballers van Barça vertoeven hier graag.
 

logo Idealog

CONTACTGEGEVENS

Carrer del Castanyer, 41, 08860 Castelldefels, Barcelona, Spanje
www.idealog.es
0034 93 664 53 63


CURSUSSEN EN ACTIVITEITEN

Groepsles, Zomerkamp, Online Spaans, DELE Voorbereidingscursus, Spaans voor Kinderen, Privéles, SIELE Voorbereidingscursus, Zakelijk Spaans


Rubrieken

Publicidad

Social Media

    

Over Spaanstalige Wereld

Copyright 2004-2024 Spaanstalige Wereld
Disclaimer - Privacy verklaring