Leer Spaans bij taalschool Idealog in Castelldefels


Taalschool Idealog

Idealog: meer dan 25 jaar ervaring met het effectief onderwijzen van Spaans 


Idealog heeft ruim 25 jaar ervaring met het onderwijzen van Spaans voor alle niveaus en leerlingen: kinderen, volwassenen en zakenmensen. We bevinden ons in Castelldefels, een rustige stad met het langste strand van Barcelona. Ons huis is uitgerust met 15 leszalen, grote tuinen en een openbaar zwembad voor onze leerlingen. Met 4 tot maximaal 9 leerlingen maken we onze klassen bewust klein. Naast Spaans onderwijzen we tal van andere talen als Engels, Frans, Duits, Chinees en Russisch. Met meer dan 50 gediplomeerde leraren beschikken we over heel veel ervaring en daarnaast zijn we geaccrediteerd door het Cervantes instituut sinds 2011.  

U kunt bij Idealog een cursus Spaans volgen die helemaal afgestemd is op uw interesses. Spaans combineren met kooklessen, salsalessen, culturele uitstapjes in Barcelona, sportactiviteiten en alles wat u maar wenst. Castelldefels is een rustige stad op maar 20 minuten van Barcelona en op slechts 10 minuten van het vliegveld gelegen. Er zijn heel veel bezienswaardigheden en activiteiten te ondernemen in Castelldefels: van het Olympisch Kanaal van Castelldefels voor het beoefenen van watersporten tot het bezoeken van stranden en de Garrafbergen. Het is niet voor niets dat de meeste voetbalspelers van Barça juist hier wonen! 
 

logo Idealog

CONTACTGEGEVENS

Carrer del Castanyer, 41, 08860 Castelldefels, Barcelona, Spanje, Castelldefels
www.idealog.es
0034 93 664 53 63


CURSUSSEN EN ACTIVITEITEN

Groepscursus, Privéles, DELE Examen, Spaans voor Kinderen, Spaans voor Tieners, Intensief Spaans, Zakelijk Spaans, Spaans & Koken, Excursies


Rubrieken

Over Spaanstalige Wereld

Copyright 2004-2019 Spaanstalige Wereld
Disclaimer - Privacy verklaring