Leer Spaans bij taalschool Idealog in Castelldefels


Taalschool Idealog

Idealog: Spaans leren in een groene omgeving aan de kust in de provincie Barcelona

Idealog heeft 30 jaar ervaring met het onderwijzen van Spaans voor alle niveaus en leerlingen: kinderen, tieners, volwassenen en zakenmensen. We bevinden ons in Castelldefels, een rustige en welvarende stad met het langste strand van Barcelona. Ons pand is uitgerust met 15 leszalen, grote tuinen en een openbaar zwembad voor onze leerlingen. Met 4 tot maximaal 9 leerlingen houden we onze klassen bewust klein. Naast Spaans onderwijzen we tal van andere talen als Engels, Frans, Duits, Chinees en Russisch. Met meer dan 50 gediplomeerde leraren beschikken we over heel veel ervaring.  Daarnaast zijn we geaccrediteerd door Instituto Cervantes en tal van andere instituten.  

Naast onze reguliere cursussen kunt u bij Idealog een cursus helemaal op maat samenstellen. Spaans combineren met koken, salsa, culturele uitstapjes in Barcelona of sportactiviteiten - alles is mogelijk. Castelldefels bevindt zich in een groene omgeving op slechts 20 minuten van Barcelona en op maar 10 minuten van de internationale luchthaven. In Castelldefels kunnen vele activiteiten ondernomen worden. Tal van watersporten kunnen bijvoorbeeld beoefend worden in het Olympisch Kanaal van Castelldefels. Daarnaast kun u van onze fijne stranden genieten of de Garrafbergen intrekken. Wat betreft de levensstandaard van Castelldefels, veel inwoners van Barcelona hebben hier een tweede huis en ook de voetballers van Barça vestigen zich hier graag.
 

logo Idealog

CONTACTGEGEVENS

Carrer del Castanyer, 41, 08860 Castelldefels, Barcelona, Spanje
www.idealog.es
0034 93 664 53 63


CURSUSSEN EN ACTIVITEITEN

Groepsles, Zomerkamp, Online Spaans, DELE Voorbereidingscursus, Spaans voor Kinderen, Privéles, SIELE Voorbereidingscursus, Zakelijk Spaans


Rubrieken

Over Spaanstalige Wereld

Copyright 2004-2021 Spaanstalige Wereld
Disclaimer - Privacy verklaring