Leer Spaans bij taalschool Cronopios Idiomas in Madrid


Taalschool Cronopios Idiomas

Onze school is een coöperatieve school. Dat wil zeggen dat onze docenten, administratieve krachten en schoonmakers allemaal eigenaar zijn. En dat maakt dat wij allemaal 100% betrokken zijn bij wat we doen voor Cronopias Idiomas.

De beste prijs-kwaliteitsverhouding 

Onze docenten vormen een stabiele groep. Onze kracht is de didactische kwaliteit. Wij weten dat een cursus Spaans geld kost en daarom zijn onze lessen zo strak mogelijk geprijsd. 

Spaans leren door te oefenen

Het actief deelnemen tijdens de les is de beste manier om Spaans te leren. Onze studenten laten we daarom zoveel mogelijk Spaans leren in praktijksituaties. Dit passen we toe met veel communicatieve en onderhoudende activiteiten. 

In het centrum van Madrid

Zeer dicht bij onze school bevindt zich het fameuze Retiro-park, het wereldberoemde Prado-museum en het Atocha-station. Elke week organiseren wij activiteiten die onze studenten het prachtige Madrid laten leren kennen. 

Cervantes keurmerk

De Cervantes-accreditatie geeft je de garantie dat we de juiste lesmethodiek en materialen gebruiken en dat onze docenten gespecialiseerd zijn in het onderwijzen van Spaans. Ook is het keurmerk een garantie dat onze culturele activiteiten goed georganiseerd en interessant zijn. 


logo Cronopios Idiomas

CONTACTGEGEVENS

Espalter, 12 - Madrid, 28014
cronopiosidiomas.com/
+34 915 222 014


CURSUSSEN EN ACTIVITEITEN

Groepsles, Intensief Spaans, DELE Voorbereidingscursus, Online Spaans, Privéles, Zakelijk Spaans, Rondleidingen


Rubrieken

Publicidad

Social Media

    

Over Spaanstalige Wereld

Copyright 2004-2023 Spaanstalige Wereld
Disclaimer - Privacy verklaring