Spaans leren in Bilbao

Wil je Spaans leren in Bilbao in Spanje? Bekijk dan hier het overzicht van Spaanse taalscholen in Bilbao en vind een cursus Spaans die bij jou past.

Instituto Hemingway

Specialisatie:Spaans & Wijn, Groepscursus, Privéles, Spaans voor Docenten, Zakelijk Spaans, Excursies, Internship, Spaans & Surfen, Online Spaans, Vrijwilligerswerk en Spaans, Spaans & Koken, Excursies
Land: Spanje
Niveau: A1, A2, B1, B2, C1, C2
Adres: C/ Bailén nº 5 - 2º dcha. 48003 Bilbao (España)
Telefoon: (+34) 944 167 901
Website: www.institutohemingway.com
Email: info@institutohemingway.com
Twitter account: @instihemingway
Facebook: instihemingway

Instituto Hemingway: Spaanse cursussen in Bilbao sinds 1999


Attracties Bilbao 

Bilbao wordt omgeven door bergen en prachtige stranden en geldt als een van de enerverendste steden van Spanje. Bilbao heeft als grote voordeel dat de stad qua omvang overzichtelijk en goed behapbaar is. Daarnaast wordt de stad nog niet overlopen door toeristen. De levenskwaliteit is één de grote troeven van onze stad, niet in de laatste plaats op culinair vlak. Bilbao staat in heel Spanje bekend om zijn voortreffelijke tapasbars die 's lands beste tapas serveren. Maar ook om zijn universiteitsleven, tuinen, winkels, culturele attracties en ongelooflijke gebouwen. Wie heeft niet gehoord van het wereldberoemde Guggenheim? Gezien het levendige uitgaansleven wordt Bilbao niet zonder reden La capital de la alegría y la satisfacción genoemd - De hoofdstad van de vrolijkheid en voldoening. 

Lessen Spaans bij taalschool Hemingway in Bilbao

Instituto Hemingway

We bevinden ons in het centrum van Bilbao en zijn derhalve gemakkelijk bereikbaar per trein, bus, tram en metro. Onze programma's zijn helemaal afgestemd op jouw persoonlijke wensen, interesses en zakelijke doelstellingen en je kunt bij ons elke maandag in het jaar instappen. Daar komt bij dat je bij ons lesgarantie hebt, zelfs als er maar één leerling is. We werken sowieso met kleinere groepen in vergelijking met de bekende toeristische steden wat ten gunste komst van de persoonlijke aandacht. Onze ervaren docenten zijn enorm gefocused om je zo snel mogelijk Spaans te leren en helpen je met welke vraag dan ook. Onze lessen (50 minuten per les) vinden plaats op werkdagen tussen 09:30 tot 13:30 uur. Vervolgens kun je 's middags deelnemen aan onderhoudende activiteiten als excursies, feesten, barbecues, concerten, films en sporten. In ons gebouw  hebben we een uitgebreid wifi netwerk dus je bent altijd online. We helpen je ook grag met je accommodatie: gastgezinnen, gedeelde flats of studentenappartementen, het is allemaal mogelijk. 

Studenten bij eten taalschool Hemingway in Bilbao
 

Een selectie van de cursussen en activiteiten in Bilbao 

• Reguliere lessen Spaans 
• Spaans voor Senioren
• Spaans voor Docenten
• Voorbereiding op de DELE examens
• Zakelijk Spaans
• Koken
• Surfen
• Werken in hotels
• Stages bij bedrijven

 


Meer weten over Instituto Hemingway? Lees dan ook het interview met de directeur José López.


Terug naar Spaanse taalscholen in Spanje

Zoeken

zoekwoord(en)
categorie