Spaans leren in Cadiz

Wil je Spaans leren in Cadiz in Spanje? Bekijk dan hier het overzicht van Spaanse taalscholen in Cadiz en vind een cursus Spaans die bij jou past.

K2 Internacional

Specialisatie:Groepscursus, Privéles, DELE Examen, Spaans voor Docenten, Zakelijk Spaans, Spaans & Toerisme, Spaans voor 50 plussers, Zakelijk Spaans, Spaans voor Tieners, Spaans & Flamenco, Spaans & Surfen, Excursies, Spaans & Koken
Land: Spanje
Niveau: A1, A2, B1, B2, C1, C2
Adres: Plaza Mentidero 19 - 11003 Cádiz, España
Telefoon: (0034) 956212646
Website: www.k2internacional.com
Email: info@k2internacional.com
Twitter account: @k2internacional
Facebook: K2internacional

Onze school in prachtig Cádiz
Spaans leren midden in het historisch centrum van Cádiz? Dat kan in ons fantastische gebouw waarin een warme en gastvrije ambiance heerst. Het 19e eeuw pand uitgerust met drie verdiepingen wordt omringd door gezellige pleinen, winkels, en restaurants én ligt op slechts een paar blokken van het strand! Daarnaast beschikken we over een formidabel terras uitgerust met een traditioneel Andalusische patio, een zeer inspirerende plek om je Spaans nog even door te nemen of te chillen met je medecursisten. De school beschikt daarnaast over een bibliotheek waar je kosteloos toegang hebt tot een ruim leesaanbod, Spaanse en Latijns-Amerikaanse muziek en Spaanstalige films. Verder zijn er zeven volledig gemeubiliseerde klaslokalen en is er een computerruimte uitgerust met alle gemakken als wifi, headsets, microfonen en webcams. Al onze docenten zijn 'natives' met een universitaire graad. Ook onze mensen van de receptie mogen niet onvermeld blijven, want zij zullen altijd voor je klaar zullen staan tijdens je verblijf in onze prachtige stad. 

   

Cursussen en activiteiten
K2 Internacional heeft een unieke lesmethode ontwikkeld toegespitst op communicatie en geheel afgestemd op de student. Tekstboeken, lestaken, aantrekkelijke studie-informatie en een cursusprogramma maken hier allemaal deel van uit. Wij denken dat je snel Spaans leert door veel te praten, te lezen en te schrijven. Wij leren je het 'echte Spaans' waarbij we standaardprogramma's als 'Survial Spaans voor Toeristen' juist mijden. We bootsen zoveel mogelijk echte Spaanse dialogen na in onze lessen. Dit geeft je de mogelijkheid om over alles te praten, zoals sociaal-culturele thema's, hobby's, etc. Vanaf de allereerste dag praten we Spaans en dat blijven we doen in alle volgende lessen. De onderhoudende buitenschoolse activiteiten zorgen ervoor dat je het geleerde in de praktijk kunt brengen in het échte Spaanse leven, terwijl je tegelijkertijd veel opsteekt van de Spaanse cultuur - hoe leuk is dat? 

 
Accommodatie 
Verblijven bij een gastgezin is bijzonder effectief voor je Spaans en wat ons betreft de beste manier om je Spaans buiten de lessen om te verfijnen. Jezelf onderdompelen in een Spaans gezin is niet alleen goed voor je Spaans maar geeft je ook een uniek inkijkje in de Spaanse cultuur en manier van leven. De vriendelijke familiesfeer zullen een overgetelijke levenservaring voor je vormen. Natuurlijk hebben we ook alternatieven. Bijvoorbeeld een gedeeld appartement dat weer als specifieke voordeel kent dat je Spaans kunt studeren en oefenen met andere taalstudenten. 

Voor groepleiders van jonge studenten 
Onze docenten en ondersteunende medewerkers vormen een fantastisch team. Zij zorgen niet alleen voor de beste leerervaring maar laten je ook een onvergetelijke tijd doormaken in Cádiz, minstens zo belangrijk! Zit, ontspan en laat vooral ons het werk doen. Van het onderhouden van de contacten met de thuisorganisatie tot het organiseren van alle details, onze zeer ervaren en toegewijde staf zal zich bekommeren over elke stap. En ervaring hebben we genoeg, want 'Immersion Programs' in Spanje organiseren we al sinds 2001. Meer weten over K2 Internacional? Lees dan ook ons interview met directrice Ángeles Castro

Terug naar Spaanse taalscholen in Spanje

Zoeken

zoekwoord(en)
categorie