Spaans leren in Valencia

Wil je Spaans leren in Valencia in Spanje? Bekijk dan hier het overzicht van Spaanse taalscholen in Valencia en vind een cursus Spaans die bij jou past.

Hispania

Specialisatie:Groepscursus, Privéles, Vakantiecursus, DELE Examen, Spaans voor Docenten, Spaanse Taal en Cultuur, Spaans & Literatuur, Spaans & Kunst, Spaans & Toerisme, Zakelijk Spaans
Land: Spanje
Niveau: A1, A2, B1, B2, C1, C2
Adres: Calle Bernat y Baldoví,11 Valencia | 46010 España
Telefoon: +34 963510505
Website: https://www.hispania-valencia.com
Email: info@hispania-valencia.com
Facebook: hispaniavalencia


Gebouw taalschool Hispania in Valencia

Bienvenidos a Hispania

Vanaf het moment dat we onze deuren openden in 2002 hebben we een spectaculaire groei doorgemaakt met inmiddels ruim 2.500 studenten per jaar. Ons doel was om een school te creëren met kwalitatieve docenten en bovenal menselijke kwaliteit. Bij Hispania voelen de studenten zich direct thuis. Ze leren niet alleen de Spaanse taal en cultuur leren maar ervaren ook het studentenleven en kosmopolitische karakter van de stad. Het chalet waarin we ons bevinden bevindt zich in een unieke omgeving die onze studenten de gelegenheid geven om optimaal te genieten van de Spaanse lessen én vrije tijd - of dat nu in de bibliotheek is of op ons relaxte terras. Het  voortdurend streven naar kwaliteit in het onderwijzen van het Spaans is vanaf het prille begin de sleutel tot ons succes wat blijkt uit de verschillende belangrijke prijzen die Hispania de afgelopen jaar in de wacht heeft gesleept. In de sector toeristisch onderwijs wonnen we in 2015, 2016, 2017 en 2018 de prestigieuze ST Star Award Spanish School. Met dit soort erkenningen ben je als student verzekerd van kwaliteit!

Spaans les op het balkon van Hispania in Valencia

Onderscheidend zijn we ook in de manier van lesgeven: de methode Hispania, gebaseerd op conversatie gedurende de gehele cursusduur. We stellen de taalkundige vaardigheden scentraal staan met jou - de leerling - als hoofdrolspeler. Onze filosofie neemt een fout als basis voor het leerproces en dit alles in een aangename omgeving die de participatie van de student stimuleert zonder angst voor het maken van fouten. Onze docenten vervullen een cruciale rol, want met hun professionaliteit en inspanningen slagen zij erin cursussen 'a la carta' te maken specifiek afgestemd op jou. Het stug volgen van een leerboek kan nooit het uitgangspunt zijn! Het samenspel van de docenten met de 'Equipo de Coordinación Académica' gecombineerd met een behapbare groep studenten stelt ons in staat om voortdurend te evalueren en progressie te boeken met je Spaans. Onze aanpak zorgt ook voor maximale flexibiliteit: onze studenten kunnen elke week het aantal lessen kiezen die ze willen bijwonen inclusief de lestijden. Zonder enige twijfel levert taalschool Spaans Hispania de perfecte combinatie van genieten en Spaans leren! 

 

Meer over Hispania? Lees dan ook ons interview met Kerstin Firnges van Hispania!


Terug naar Spaanse taalscholen in Spanje

El Carmen Spanish School

Specialisatie:Groepscursus, Privéles, DELE Examen, Spaans via Skype, Spaanse Taal en Cultuur, Intensief Spaans, Excursies, Spaans voor Kinderen
Land: Spanje
Adres: Calle Santo Tomás, 22, bajo-derecha (esquina con Calle Ripalda)
Telefoon: (+34) 96 391 45 18
Website: www.elcarmenspanishschool.com
Email: info@elcarmenspanishschool.com
Facebook: ElCarmenSpanishSchool

Student taalschool Spaans El Carmen

School en Team El Carmen Spanish School

Carmen Spanish School werd opgericht in 2013 in de bruisende wijk El Carmen midden in het historisch centrum van Valencia. Het is onze missie om Spaans te onderwijzen in een prachtige culturele en historische omgeving. Onze faciliteiten zijn volledig afgestemd op wat de student nodig heeft. Daarom zijn onze lestijden flexibel en werken we met groepen van 3 tot maximaal 8 personen. Om je helemaal bij ons thuis te laten voelen, besteden we in onze school extra aandacht aan elk relevant detail. Zo is er bij ons extra veel persoonlijke en familiaire aandacht voor de student wat de integratie alleen maar makkelijker maakt voor onze buitenlandse studenten. We hebben een ongelooflijk team met docenten die onze klassen weten om te turnen tot een perfecte plek om Spaans te leren. Ze zijn allemaal natives, beschikken over universitaire graden in verschillende disciplines en hebben veel ervaring met het onderwijzen van talen. De docenten zijn dynamisch, energiek en gepassioneerd en altijd bereid je te helpen met wat jij nodig hebt.  

Een excursie van Spaanse taalschool El Carmen in Valencia

Activiteiten El Carmen Spanish School

Bij El Carmen Spanish School kennen we een breed scala aan culturele activiteiten die onze studenten laten integreren in de Spaanse en bovenal de Valenciaanse cultuur. Tegelijkertijd leer je zo andere studenten kennen en ontstaan er vriendschappen voor het leven! Zo maar een greep uit onze zomeractiviteiten: op bootexcursie door het natuur- en paellagebied L’Albufera, flamencolessen, wijnproeverijen, paellalessen, workshops gericht op cultuur en film, het bezoeken van musea en thematisische lessen gericht op grote Spaanse feesten als Fallas, Semana Santa, en kerst. Wat betreft huisvesting hebben we een gevarieerd accommodatie-aanbod voor je in petto waaronder aantrekkelijke appartementen en hotels. Maar voor een totale linguistische onderdompeling, de kers op de taart, adviseren we je om te verblijven bij een lokaal gastgezin!

 


Terug naar Spaanse taalscholen in Spanje

Costa de Valencia

Specialisatie:Groepscursus, DELE Examen, Spaans voor Docenten, Zomercursus, Privéles, Zakelijk Spaans, Spaans via Skype
Land: Spanje
Adres: Avda. Blasco Ibáñez, 66 | E-46021 Valencia
Telefoon: (+34) 96 361 03 67
Website: www.costadevalencia.com
Email: info@costadevalencia.com
Facebook: COSTAdeVALENCIA

Costa de Valencia - Kom Spaans leren in Valencia

Sinds 1995 organiseert Costa de Valencia Spaanse lessen en leuke activiteiten voor buitenlandse studenten. Gevestigd in het hart van Valencia, in een universiteitswijk tussen het historisch centrum en het strand in, biedt onze taalschool het hele jaar door een uitgebreid lesaanbod voor zowel beginners als vergevorderden.

Excursie Costa de Valencia

Hoge kwaliteit bij Costa de Valencia

In onze academie bedienen we ons van een moderne en effectieve lesmethodiek en met veel trots maken we deel uit van het prestigieuze Centro Acreditado del Instituto Cervantes, een kwaliteitserkenning die een waarborg is voor een hoog lesniveau. Je krijgt les van gemotiveerde en gecertificeerde, native docenten die veel ervaring hebben met het onderwijzen van Spaans aan buitenlandse studenten. Zo beschikken onze docenten over een academisch graad filologie en zijn zeer goed geprepareerd dankzij E/LE, onderwijs dat zich richt op het onderwijzen van Spaans als buitenlandse taal. Verder participeren ze volop in de culturele activiteiten zodat je ook buiten de lessen om je Spaans kunt oefenen. Maar ook als het gaat om persoonlijke ondersteuning en service kun je altijd op het team van Costa de Valencia rekenen!

Volop activiteiten bij Costa de Valencia Valencia

Wij noemen ons graag de actiefste taalschool van Valencia en leven volledig onze slogan: Kom Spaans leren en beleef het! Daarom laten we onze studenten volop participeren in het dagelijkse Spaanse leven. Zo ga je op in het  Valenciaanse leven, leer je optimaal Spaans en word je een ware valenciano! Dagelijk verzorgen we maar liefst vier activiteiten. Wat je zoal kunt verwachten? Van Fiestas de la Cerveza tot Paellafeesten en van Uitstpjes in de regio tot Excursies naar Madrid. Of dompel je onder het lokale Moros y Cristianos, je gaat het fantastisch vinden.  Naast de lessen en activiteiten kunnen we ook jouw accommodatie regelen. Met een breed aanbod overnachtigingsmogelijkheden zit er altijd iets tussen wat aan je wensen voldoet. 

 Studenten Costa de Valencia

Vriendelijke prijzen en veel faciliteiten

Al onze Spaanse lessen, activiteiten en accommodaties kunnen we je aanbieden tegen zeer vriendelijke prijzen. Het is daarbij goed om te weten dat bij Costa de Valencia al het lesmateriaal en al de toeristische informatie die we verstrekken zijn inbegrepen in onze cursustarieven. Maar dat is nog niet alles. Er staat ook kosteloos een mentor voor je klaar die met al je vragen over de Spaanse taal kan helpen. Verder heb je bij ons gratis toegang tot onze bibliotheek en videotheek, WI-Fi en onze computers in de computerzaal.


Terug naar Spaanse taalscholen in Spanje

Zoeken

zoekwoord(en)
categorie