Agenda juli

TV: El Laberinto del Fauno

20-07-2018
 

In 1944, na de zege van Franco, verhuizen de 12-jarige Ofelia en haar zwangere moeder naar een landelijk gebied in Noord-Spanje, waar ze bij Ofelia's strenge en keiharde stiefvader Kapitein Vidal komen wonen. Met zijn leger vecht de meedogenloze Vidal tegen de rebellen die in de bossen leven. In deze barre omstandigheden ontmoet Ofelia op een nacht een mysterieuze faun. Deze vertelt haar dat ze eigenlijk een prinses is en dat ze zich kan bewijzen als ze drie belangrijke opdrachten uitvoert. 

Land: Spanje / Mexico / Verenigde Staten
Genre: Fantasy / Drama
Duur: 118 minuten
Regie: Guillermo del Toro
Met: Ivana Baquero, Sergi López en Doug Jones

Festival Internacional de Poesía de Medellín

21-07-2018Festival Internacional de Poesía de Medellín
 is een prestigieus poëziefestival dat sinds 1991 in het Colombiaanse Medellín wordt gehouden. Poëten wereldwijd dragen gedichten voor in parken, aula's of gewoon op straat onder veel belangstelling en enthousiasme van de medellinenses en toeristen. Namens Nederland was Cees Nooteboom in 2011 te gast en een jaar eerder was het de beurt aan Jules Deelder. 

Periode: zaterdag 14 juli - zaterdag 21 juli 2018 

Cursus Spaans en Wijn in Jerez de la Frontera

22-07-2018

Cursus Spaans en Wijn in Jerez de la Frontera

Leer de taal van de wijn van Jerez kennen! Deze cursus van Tenidomas combineert taallessen met een serie van activiteiten waaronder wijnproeverijen in de beroemde bodegas van Jerez. Je zult de verschillende sherrysoorten leren kennen, net als uitdrukkingen en de geschiedenis van de vermaarde wijnen uit Jerez. 
 
Startdata: elke zondag
Uren per week: 7,5 uur plus 5 uur plus 3 uur activiteiten
Aantal studenten: max. 10 studenten per les 
Niveau: A2 - C1 
Minimumleeftijd: 18 jaar
Tarief per week: 195 euro (40 euro inschrijfgeld) 
Aanmelden

Beginners 3 Supercompacto Spaans in Amsterdam

23-07-2018

Als je je in dagelijkse situaties redelijk verstaanbaar kunt maken en bekend bent met de verleden tijd Indefinido (bv. “Yo trabajé”), dan kun je deelnemen aan Básico 3. Op dit niveau van Molinos de Viento verstevig je je kennis door herhaling van voorgaande onderwerpen als de gebiedende wijs en uitbreiding van de verleden tijd Indefinido. Je hebt hierna een practische kennis voor op reis, of om bijvoorbeeld een afspraak te maken, te gaan winkelen etc. Na de Básico 3 heb je het tweede deel (van de drie) van het niveau A2 bereikt van het Europese Referentiekader. Onderwerpen die aan bod komen zijn: afspreken, vertellen wat je aan het doen bent, mensen en dingen beschrijven, reizen, het weer, dingen vergelijken, lichaam en ziekte, plannen maken, etc. Wat betreft grammatica worden behandeld: Onregelmatige Indefinido (bv “Hiciste”), Gebiedende wijs (herh.), Complementos directo / indirecto (bv. “Me, te, lo, la, …”) etc.
 
Eerste les: maandag 23 juli 2017
Duur: 6 weken
Tijden: 18:45-22:00
Prijs: 229 euro 
Seizoen: zomercursus
 
Aanmelden

Zomercursus Spaans voor Vakantie in Breda

23-07-2018

Deze (vakantie) cursus Spaans van QueBueno bestaat uit 4 lessen van 2¼ uur met 8 verschillende themamodules. Hiermee leg je in 4 weken een leuke basis voor jouw vakantiespaans. Geen zin in grammatica? Daar hoef je je bij deze cursus niet druk om te maken. De nadruk ligt op praktisch kunnen communiceren.
 
Start: maandag 16 juli 2018 (laatste les 6 augustus) 
Lestijd: 19.00-21.30 (met pauze)
Prijs: € 139,50 (inclusief lesmateriaal)
Seizoen: zomercursus
 

 
Aanmelden

Festival de Mérida

23-07-2018Festival Internacional de Teatro Clásico de Mérida is een prestigieus theaterfestival gehouden in het beroemde Romeinse amfitheater van Mérida in de maanden juli en augustus. Op het programma staan voorstellingen van o.m. de oude Grieken en Shakespeare. 

Periode: vrijdag 29 juni - zondag 26 augustus 2018 

Vergevorderd 1 Supercompacto Spaans in Amsterdam

23-07-2018

Voor deelname aan deze niveaus van Molinos de Viento is een degelijke kennis van de taal vereist, ofschoon bijvoorbeeld het gebruik van alle werkwoordstijden niet vlekkeloos is.  De thema's die aan bod komen zijn je kindertijd, het leven van onze grootouders, gebruiksvoorwerpen beschrijven, het huis van de toekomst, emails schrijven, voeding en koken, gezondheid en lichaamskwalen. Grammaticale kwesties die behandeld worden zijn de Perfecto vs Indefinido vs Imperfecto, Futuro Perfecto (bv. "Cuando llegues a casa, habré preparado la cena."), Presente de Subjuntivo (bv. "Me pone nervioso que siempre llegue tarde") en Imperfecto de  Subjuntivo (bv. "Antes me ponía nerviosa que siempre llegara tarde"), Cuando + Subjuntivo (bv. "Cuando Juan esté aquí, empezaremos la clase").

Eerste les: dinsdag 24 juli 2018
Duur: 6 weken
Tijd: 18:30-22:00
Prijs: 229 euro
Niveau: na afronding heb je B2 
Seizoen: zomercursus
 
Aanmelden

Cursus Spaans Beginners Intensief in Salamanca

23-07-2018

Taalstudenten Spaans in Salamanca

Bij de Beginnerscursus Intensief Spaans van Mester in Salamanca kunnen studenten kiezen voor een duur van 1 tot 50 weken. De filosofie van Mester is dat een solide grammaticale basis een eerste vereiste is om goed Spaans te kunnen leren. Daarom wordt elke dag begonnen met Spaanse grammatica aangevuld met praktijkvoorbeelden die je Spaans laten doen spreken in dagelijkse situaties. Daarnaast wordt gefocust op de verbale vaardigheden van de student. De taalsessies zijn gebaseerd op actualiteiten waarbij ook materiaal van vorige lessen worden opgenomen. Zo kun je je opgedane kennis en vocabulaire direct toepassen en verfijnen.

Startdata: jul (elke dag), aug (elke dag), sep (elke dag), 2 en 30 okt, 27 nov
Lesdagen: maandag t/m dinsdag 
Aantal lessen per week: 20
Aantal studenten: max. 12
Tarief: 185 euro (1 week), 360 euro (2 weken), 510 euro (3 weken), 640 euro (4 weken), etc
 

 

 

Aanmelden

Cursus Spaans Beginners Intensief in Malaga

23-07-2018

Cursus Beginners Spaans in Malaga

Met de Beginnerscursus Spaans Intensief van Cervantes in Málaga combineer je een relaxte vakantie met het leren van Spaans. Je zult de basis leren om in het Spaans te communiceren, terwijl je zeeën van tijd overhoudt voor sightseeing en relaxen op de stranden van Málaga waar de zon het hele jaar door schijnt Onze interactieve lesmethodes zijn gericht op het ontwikkelen van communicatieve vaardigheden, terwijl je tegelijkertijd de grammatica op een makkelijke en onderhoudende manier leert. Bekijk ook de cursussen Intensief Plus en Superintensief.

Lesdagen: maandag t/m vrijdag 
Aantal lessen per week: 20
Minuten per les: 50 minuten
Aantal studenten: max. 10
Tarief: 180 euro (1 week), 340 euro (2 weken), 500 euro (3 weken), 640 euro (4 weken)
Niveau: A1 (niveaus A2, B1, B2, C1 en C2 beginnen elke maandag)
Startdata: 25 jun; 9 en 23 jul; 6 en 27 aug; 3 en 17 sep; 8 en 22 okt; 5 en 19 nov; 3 dec


 
Aanmelden

Cursus Spaans Beginners Intensief in Castelldefels

23-07-2018

Taalschool Spaans Idealog in Castelldefels

Deze beginnerscursus van Idealog is speciaal voor studenten die snel en effectief Spaans willen leren. Bij Idealog krijgen studenten de mogelijkheid om Spaans op een dynamische, participerende en communicatieve wijze te leren. Studenten oefenen hun Spaans in praktische, alledaagse situaties. Deze beginnerscursus richt zich op alle onderdelen van de Spaanse taal waarbij grammatica-oefeningen met kookrecepten en boekbesprekingen afgewisseld wroden. Verder wordt gebruik gemaakt van muzieknummers, films, documentaires en telefoonconversaties. Idealog adviseert studenten ook over culturele activiteiten en vrijetijdsbestedingen als aanvulling op de taalcursus voor een optimale leerervaring.
 
Start: elke week (met uitzondering van feestdagen)
Lesdagen: maandag t/m vrijdag
Lesuren per week: 20 
Lesschema: 09:30 tot 13:30 of 17:30 tot 21:30
Aantal studenten: gemiddeld 4-9 studenten 
Tarief: 198 euro per week
Niveau: A1 (ook cursussen beschikbaar voor niveaus A2, B1, B2, C1 en C2)
 
Aanmelden

Cursus Spaans Beginners Intensief in Granada

23-07-2018

 

Beginnerscursus Intensief Spaans in Granada

In deze Beginnerscursus Intensief Spaans van Escuela Montalbán in Granada leer je dagelijkse uitdrukkingen en basiszinnen. Verder leer je jezelf introduceren en vragen te stellen over waar iemand woont, wie ze kennen en meer praktische zaken. Ook leer je op een eenvoudige wijze communiceren wat je direct kunt toepassen in het dagelijkse leven in Granada. Bekijk ook de Standaard Beginnerscursus van Escuela Montalbán.

Startdatum: elke maandag 
Lesdag: maandag t/m vrijdag
Aantal lessen: 20 per week (45 min. per les)
Lesschema: 09:00-12:15 en 1 aanvullende les van 12:30-13:15
Niveau: A1 (ook A2, B1, B2, C1 en C2 beschikbaar)
Tarief: 230 euro (1 week); 440 euro (2 weken); 650 euro (3 weken); 860 euro (4 weken); etc
Inschrijfgeld: 50 euro
 

Aanmelden

Cursus Spaans Beginners Intensief in Jerez de la Frontera

23-07-2018


cursus beginners spaans in jerez de la fronterda

De intensieve Beginnerscursussen van Tenidiomas in Jerez de la Frontera vinden exclusief in het Spaans plaats. De Spaanse lessen zijn toegespitst op communicatieve vaardigheden en omvatten grammaticale aspecten, vocabulaire, lezen, schriftelijke uitdrukking en luisteroefeningen aangevuld met culturele elementen. 

Startdata: elke maandag
Lesdagen: maandag t/m vrijdag
Aantal lessen: 20 per week (45 min. per les)
Aantal studenten: max. 10 studenten per les 
Niveau: A1 (ook A2, B1, B2, C1 en C2 beschikbaar)
Tarief per week: 180 euro 
Inschrijffee: 40 euro (inclusief lesmateriaal)
Extra: je kunt ook kiezen voor 7,5 lesuren (90 euro) en 15 lesuren (150 euro) per week

Aanmelden

Cursus Spaans Beginners Intensief in Valladolid

23-07-2018


Beginnerscursus Spaans in Valladolid bij La Casa del Espanol

Bij de Intensieve Beginnerscursus Spaans van La Casa del Español in Valladolid leer je simpele zinnen voor dagelijkse situaties. Verder leer je jezelf en anderen voorstellen. Na deze beginnerscursus zul je mensen begrijpen die in een rustig tempo Spaans tegen praten. Onze intensieve cursussen (minimaal één week) kennen veel interactie. In aanvulling op de groepscursussen kun je ook individuele Spaanse lessen volgen gericht op specifieke doeleinden. 

Startdata: elke maandag
Lesdagen: maandag t/m vrijdag
Aantal lessen: 20 per week 
Aantal studenten: 3-8 studenten per les 
Niveau: A1 (om A1 te bereiken worden 60 lesuren aanbevolen)
Tarief per week: 250 euro (bij cursusduur 1-4 weken); 230 euro (5-8 weken); 210 euro (9-12 weken), 190 euro (+12 weken)

Aanmelden

Cursus Spaans Beginners Intensief in Bilbao

23-07-2018

Met deze Intensieve Beginnerscursus helpt Instituto Hemingway je snel en makkelijk Spaans leren in Bilbao. Onze docenten staan niet alleen klaar voor je vragen en twijfels, maar we kunnen ook studenten met problemen van persoonlijke aard begeleiden en progressie laten boeken met hun Spaans. Hieronder vind je alle detais van Intensief Beginners, onze populairste cursus. 

Taalstudenten Spaans bij taalschool Hemingway in Bilbao

Startdata: elke maandag
Lesdagen: maandag t/m vrijdag
Aantal lessen: 20 per week
Lesschema: 09:30-13:30 (incl. 30 minuten pauze)
Aantal studenten: max. 10 per les 
Niveau: A1 (ook A2, B1, B2, C1 en C2 beschikbaar)
Tarief per week: 170 euro (1 week); 160 euro (2 weken); 150 euro (3-12 weken); 130 euro (13-24 weken)

Aanmelden

Intensieve Beginnerscursus Spaans in Granada

23-07-2018

De Cursus Spaans Beginners Intensief van IMSOL in Granada vindt volledig in het Spaans plaats. Intensief Spaans bestaat uit twee lessen grammatica en twee lessen conversatie en vocabulaire. In de cursus komen al de vier vaardigheden aan bod die benodigd zijn voor het leren van Spaans: luisteren, verbale vaardigheid, begrijpend lezen en schriftelijke uitdrukking. 

IMSOL Beginnerscursus Spaans Intensief in Granada

Startdata: elke maandag
Lesdagen: maandag t/m vrijdag
Aantal lessen: 20 per week
Lesschema: 09:00-10:30 (of van 11:00-12:30) en 12:45 tot 14:15 (of van 14:30-16:00)
Aantal studenten: max. 8 studenten per les 
Niveau: A1 (ook A2, B1, B2, C1 en C2 beschikbaar)
Tarief: 137 euro per week
Verblijf: 85 eur per week gedeelde flat; 95 eur aparte kamer; 35 eur bij Spaanse familie

Aanmelden

Zomercursus Beginners Spaans Intensief in Conil de la Frontera

23-07-2018
 
Zomercursus Spaans in Conil de la Frontera

Academia Andaluza presenteert het perfecte plan voor je zomer: zonnenbaden, een goede zwempartij in de zee, tapas, exursies en een andere taal leren. En weet je wat? Als je een cursus boekt tussen 4 juni en 31 augustus en een of meer vrienden meeneemt dan ontvang je ook nog eens 25% korting
 
Startdata: 23 en 30 juli, 6, 13, 20 en 27 augustus 
Lesschema: 10:00 - 13:30 (maandag t/m vrijdag; incl. halfuur pauze)
Prijs: 188 euro (1 week), 348 euro (2 weken), 498 euro (3 weken), 646 (4 weken)
Aanmelden

Zomercursus Spaans in Ávila

23-07-2018

Zomercursus Spaans aan Universiteit Avila

Het Instituut van Spaanse Taal en Cultuur van de Universidad Católica de Ávila verzorgt in kleine klasjes een verscheidenheid aan zomercursussen op academisch niveau. Voor speciale wensen van studenten bieden we maatwerk. Het belangrijkste gebouw waar de Spaanse lessen worden gegeven kijkt magistraal uit op de beroemde middeleeuwse stadsmuren van Ávila. Verder bevindt de universiteit zich nabij het Zapatero gebergte dat deel uitmaakt van de Sierra de Gredos bergketen, een bekend outdoorgebied. Taalstudenten kunnen bij ons optimaal profiteren van alle faciliteiten van de universiteit. Zo heb je toegang tot de uitgebreide universiteitsbibliotheek, de computers, de kantine en tal van sportvoorzieningen. In Ávila zijn de zomers aangenaam met zonnig en droog weer. In de zomerperiode valt er bovendien in Ávila op cultureel vlak veel te beleven in de vorm van concerten, theater en lokale feesten. 

Periode: 2 juli t/m 27 juli 2018
Niveaus: Beginners 1 en 2, Halfgevorderd 1 en 2, Gevorderd 1 en 2
Tarief: 600 euro (tekstboeken en lesmateriaal: 60-120 euro)
Punten: 4 studiepunten
Accommodatie universiteit: 650-950 euro per maand
 
 
Aanmelden

Spaanse Mystiek in Ávila

23-07-2018


Cursus Spaanse mystiek Universiteit Avila

Een wel zeer bijzondere cursus van de Universidad Católica de Ávila die je elders niet snel zult tegenkomen: Spaanse Mystiek. Internationaal erkende professoren onderwijzen de heiligen schriften van de Theresia van Ávila en Johannes van het Kruis in de middeleeuwse stad en door mystiek omgeven Ávila.

Periode: 2 juli t/m 27 juli 2018
Niveaus: twee niveaus
Tarief: 600 euro
Accommodatie universiteit: 650-950 euro

Aanmelden

Cursus Flamenco en Spaans in Granada

23-07-2018

Cursus Flamenco en Spaans in Granada bij Escuela Montalban

Met de cursus Spaans & Flamenco in Granada kun je danslessen, zingen, guitaarlessen of cajónlessen bij Escuela Montalbán volgen. Het flamencoprogramma stelt je in staat om deel te nemen aan het artistieke fenomeen van flamenco in Granada waarbij je zowel de praktische vaardigheden van flamenco als Spaans zult leren. Er zijn lessen op alle niveaus: van beginners (rumbas) tot meer gevorderde niveaus (alegrías, tangos, bulerías, soleá). Daarnaast bieden we lessen voor flamencoguitaar, cajón of zingen. Bij de zangglessen leren de cursisten de verschillende soorten teksten van elke stijl onder begeleiding van een geschoolde flamencozanger. 

Startdatum: elke maandag
Duur: van 1 tot 50 weken
Lessen: 4 lessen van 45 minuten per week (in aanvulling op cursus regulier Spaans)
Niveau: alle niveaus (dans/zang/guitaar/cajón)
Tarief: 100 euro per week
Aanmelden

Cursus Spaans Beginners Intensief Plus in Malaga

23-07-2018

Cursus Spaans Intensief Plus in Malaga

De beginnerscursus Intensief Plus van Cervantes is gelijk aan de cursus Intensief, maar biedt als extra een onderdompeling in het culturele en sociale Spaanse leven. Het zeer gestructureerde leerplan van Cervantes leert je Spaans spreken en schrijven in een kort tijdsbestek. Bekijk ook de cursus Superintensief van Cervantes.

Lesdagen: maandag t/m vrijdag 
Aantal lessen per week: 20 + 4 
Minuten per les: 50 minuten
Aantal studenten: max. 10
Tarief: 225 euro (1 week), 420 euro (2 weken), 630 euro (3 weken), 820 euro (4 weken), etc
Niveau: A1 (niveaus A2, B1, B2, C1 en C2 beginnen elke maandag)
Startdata: 23 juli; 6 en 27 aug; 3 en 17 sep; 8 en 22 okt; 5 en 19 nov; 3 dec 

Aanmelden

Cursus Spaans Superintensief in Malaga

23-07-2018

Superintensief Spaans in Malaga

Deze cursus van Cervantes is bedoeld voor studenten die zo snel mogelijk Spaans willen leren of perfectioneren. De cursus combineert taallessen met culturele cursussen (10 lessen per week) waarin de student linguistische en communicatieve subtiliteit verwerft aan de hand van literatuur, geschiedenis, kunst en veel meer aspecten uit de Spaanse en Latijns-Amerikaanse samenleving. Bekijk ook de cursussen Intensief, en Intensief Plus.

Lesdagen: maandag t/m vrijdag 
Aantal lessen per week: 20 + 10
Minuten per les: 50 minuten
Aantal studenten: max. 10
Tarief: 285 euro (1 week), 536 euro (2 weken), 795 euro (3 weken), 1050 euro (4 weken)
Niveau: A1 (niveaus A2, B1, B2, C1 en C2 beginnen elke maandag)
Startdata:  23 juli; 6 en 27 aug; 3 en 17 sep; 8 en 22 okt; 5 en 19 nov; 3 dec 
Aanmelden

Cursus Spaans Superintensief in Conil de la Frontera

23-07-2018
 
Cursus Superintensief Spaans in Conil de la Frontera

Deze superintensieve Spaanse cursus van Academia Andaluza is voor studenten die hard willen studeren en zeer snel vorderingen willen maken. De pittoreske badplaats Conil de la Frontera met zijn witte gebouwen en blauwe zee is werkelijk een prachtlocatie om Spaans te leren. Een vakantie in Conil tezamen met een taalcursus Spaans is bovendien de perfecte manier om het aangename met het nuttige te combineren. 
 
Startdata: 23 en 30 juli, 6, 13, 20 en 27 augustus 
Lesschema: 10:00 - 15:30 (maandag t/m vrijdag; inclusief een totale pauze van 2,5 uur)
Niveaus: alle niveaus; kleine groepjes
Prijs: 300 euro (1 week), 480 euro (2 weken), 675 euro (3 weken), 877 (4 weken)
Aanmelden

Cursus Spaans voor Docenten in Conil de la Frontera

23-07-2018
 
Cursus Spaans voor Docenten in Conil de la Frontera

Deze cursus van Academia Andaluza is ontwikkeld voor docenten in basis en voortgezet onderwijs die de fijne kneepjes van het onderwijzen van Spaans als buitenlandse taal willen leren. 
 
Startdata: 23, 30 juli
Lesuren: 10 lesuren per week
Lesschema: elke dag van maandag tot vrijdag 2 uur
Niveaus: B2, C1, C2
Extra: deze cursus kan ook gecombineerd worden met andere curussen
Prijs: 290 euro (1 week), 560 euro (2 weken), 810 euro (3 weken), 1040 euro (4 weken)
Aanmelden

Junior Cursus Spaans in Malaga

23-07-2018


junior cursus Spaans in Malaga

De Junior Cursus van Instituto Andalusí is bedoeld voor tieners met als doel Spaans te combineren met de perfecte vakantie. De jonge studenten (van 12 tot 17 jaar) volgen bij ons in de ochtend Spaanse lessen om vervolgens in de middag deel te nemen aan tal van leuke activiteiten in Malaga. De studenten komen niet alleen in aanraking met de Spaanse taal en cultuur maar ontmoeten ook mensen uit heel de wereld - een unieke investering!

Startdata: 23 en 30 juli, 6, 12 en 20 augustus
Lesdagen: maandag t/m vrijdag
Aantal lessen: 20 per week (55 minuten per les)
Niveau: A1 (ook A2, B1, B2, C1 en C2 beschikbaar)
Tarief: 350 euro voor 1 week, 585 euro voor 2 weken, 820 euro voor 3 weken, 1055 euro voor 4 weken

Aanmelden

Simón Bolívar Dag

24-07-2018

Vandaag wordt gevierd dat de beroemdste Zuid-Amerikaanse vrijheidsstrijder - Simón Bolívar - op 24 juli 1783 werd geboren. Hij staat aan de wieg van de landen Venezuela, Panama, Colombia, Ecuador, Peru en Bolovia. In verschillende Latijns-Amerikaanse landen heeft hij een grote heldenstatus wat je niet zal ontgaan als je reist door Zuid-Amerika en onvermijdelijk zal stuiten op standbeelden en pleinen die zijn naam dragen.

PhotoEspaña in Madrid

24-07-2018Europa kent veel fotofestivals maar weinig festivals kennen de schaal van PhotoEspaña. Het internationale fotofestival met als thuisbasis Madrid is uitgegroeid tot één van de leidende evenementen op het gebied van fotografie en visuele kunsten. Tijdens het fotofestival kun je verspreid over Madrid in verscheidene musea en zalen uitzonderlijk werk bekijken van toonaangevende fotografen en artiesten. PhotoEspaña wordt gehouden sinds 1998 (20e editie in 2018) en is jaarlijks goed voor een half miljoen bezoekers.  

Periode: 6 juni - 26 augustus 2018 

Día de Santiago Apóstol

24-07-2018

In juli kun je in Santiago de Compostela een groot scala aan feesten verwachten die in het teken staan van de Heilige Jacobus. Een dag die eruit springt is 25 juli, de kerkelijke feestdag ter ere van de apostel. Het Spaanse koningspaar verzorgt dan de traditionele offerande in de kathedraal van Santiago de Compostela. Voorafgaand is er op 24 juli een groots vuurwerk in de stad. Jacobus is patroonheilige van Spanje en in het bijzonder van Galicië.

Priveles Spaans in Madrid

24-07-2018
Priveles Spaans in Madrid

De privelessen Spaans van Eureka in Madrid worden afgestemd op de behoeften van de studenten. De lesschema's worden gemaakt in overleg met de studenten.
 
Lesdagen: maandag t/m vrijdag
Lesduur: 55 minuten per les
Tarief: 35 euro per les
Registratiefee: 40 euro
Niveaus: A1 (beginners), A2, B1, B2, C1 en C2

Startdata: de privelessen kunnen elke dag gestart worden

Aanmelden

San Sebastian Jazz Festival

25-07-2018In de derde week van juli staat San Sebastián gedurende 5 dagen helemaal in het teken van jazz. In totaal zijn er 17 podia en tweederde van alle optredens zijn gratis. Van de honderden jazzoptredens vormen de optredens bij het Kursaal en de openluchtshows op het Zurriola-strand de grote publiekstrekkers. Tijdens het Heineken Jazzaldia, zoals het officieel is geheten, zijn ook andere muziekgenres te beluisteren, net als wereldberoemde artiesten. Zo traden in 2017 The Pretenders en Bryan Ferry nog op. Festival de Jazz de San Sebastián werd voor het eerst in 1966 gehouden en is daarmee het oudste jazzfestival van Spanje én Europa. Het integrale programma kan hier bekeken worden. 

Periode: woensdag 25 - zondag 29 juli 2018

Superior 1 Supercompacto Spaans in Amsterdam

25-07-2018

De Superior-niveaus van Molinos de Viento zijn bedoeld voor zeer vergevorderde cursisten. Er zijn 5 verschillende niveaus te volgen. Instromen kan op elk willekeurig niveau. Deelname aan deze cursussen vereist kennis van de gehele Spaanse grammatica en vooral een hoog conversatieniveau. Doel is deze kennis te verstevigen, gebruiksfouten weg te werken en uit te breiden met genuanceerd vocabulaire en zegswijzen. Grammaticale zwaartepunten worden herhaald en er wordt veel aandacht besteed aan tekstbegrip en spreekvaardigheid.  Thema's die aan bod komen zijn onderwerpen uit de actualiteit en de Spaanse en Zuid-Amerikaanse culturen. Tevens veel typisch Spaanse uitdrukkingen, zoals "Dar la lata", "¡No hay para tanto!" en "Armar jaleo". Grammaticale kwesties die behandeld worden zijn verschillende werkwoordsvormen en -tijden, het gebruik van de juiste voorzetsels, voornaamwoorden ("Dejádmelo, por favor") tot de perífrasis.

Eerste les: woensdag 25 juli 
Duur: 6 weken
Tijd: 18:45-22:00
Niveau: Na afronding heb je C1
Prijs: 245 euro
 
Aanmelden

Spaans voor Families in Malaga

25-07-2018

Cursus Spaans voor de familie in Malaga

Met deze Spaanse famliecursus van Instituto Andalusí breng je samen als familie tijd door terwijl je Spaans leert. De perfecte combinatie van een taal leren en genieten van een vakantie aan de zonnige Costa del Sol.

Startdata: in overleg
Niveau: A1 (ook A2, B1, B2, C1 en C2 beschikbaar)
Tarieven: in overleg

Aanmelden

Perfeccionamiento 1 Supercompacto Spaans in Amsterdam

26-07-2018

Perfeccionamiento zijn de allerhoogste niveaus van Molinos de Viento. Dit zijn doorlopende cursussen voor diegenen die zich moeiteloos in het Spaans kunnen uiten over algemene en gespecialiseerde onderwerpen en de taal op peil willen houden. Onderwerpen uit de Spaanse en Latijns-Amerikaanse actualiteit en cultuur vormen de basis voor de conversatie. Er wordt gebruik gemaakt van artikelen uit bv. El País, literaire teksten, discussieonderwerpen en internet. Alle grammatica wordt gebruikt en op hoog niveau herhaald.
 
Eerste les: donderdag 26 juli 2018
Duur: 6 weken
Tijden: 18:45-22:00 
Niveau: Instapniveau is C1 of C2 van het Europees Referentiekader.
Prijs: 229 euro
 
Aanmelden

Carnaval Santiaguero

27-07-2018

Het carnaval van Santiago de Cuba staat bekend als het beste carnaval van Cuba met de nodige Afrikaanse invloeden. Het carnaval kent een rijke historie die teruggaat tot de 17e eeuw. Waarom het festival in juli wordt gehouden? In de eerste plaats omdat op 25 juli oorspronkelijk het feest van de heilige Jacobus gevierd werd, de patroonheilige van Santiago de Cuba. Verder luidde het feest het einde van de suikerrietoogst in en slaven kregen toen een paar dagen vrij. 

Periode: 21 - 27 juli 2017

Zomercarnaval - Rotterdam Unlimited

28-07-2018

Het Zomercarnaval wordt al sinds de jaren 80 gehouden in Rotterdam. Het onbetwiste hoogtepunt van het Zomercarnaval is de vermaarde Straatparade die zich op zatermiddag kronkelt door de binnenstad van Rotterdam en bijna jaarlijks gezegend is met tropisch weer. In de optocht lopen ruim 2000 deelnemers mee uit binnen- en buitenland aangevoerd door de gekozen Queen. Het Zomercarnaval wordt massaal bezocht en is met gemiddeld 900.000 bezoekers één van de grootste evenementen van Nederland. Voorafgaand aan de straatparade zijn er ook andere evenementen zoals de Battle of Drums op vrijdagavond en de Queen Election. Sinds 2013 maakt het Zomercarnaval onderdeel uit van Rotterdam Unlimited wat staat voor een waaier van festiviteiten.


 

Cursus Spaans en Flamenco in Jerez de la Frontera

29-07-2018

Cursus Spaans en Flamenco in Jerez de la Frontera

Met Spaans & Flamenco van Tenidiomas in Jerez combineer je een reguliere cursus Spaans met flamencolessen in de flamencohoofdstad van Spanje. In de ochtenduren volg je Spaans om je vervolgens onder te dompelen in de wereld van flamenco. De Spaanse lessen vinden plaats bij ons op school en de flamencolessen in gerenommeerde flamenco-academies. Als je meer informatie wenst, neem dan contact op met Tendiomas
 
Startdata: elke zondag
Uren per week: 12,5 uur (5 uur Spaans, 5 uur specifiek Spaans en 4 flamencolessen
Aantal studenten: max. 10 studenten per les 
Niveau: A1 - C1 
Tarief per week: 195 euro (40 euro inschrijfgeld)
 
Aanmelden

Cursus Spaans en Paardrijden in Jerez de la Frontera

29-07-2018
Cursus Spaans en Paardrijden in Jerez de la Frontera

Jerez de la Frontera
is beroemd om haar paarden en Tenidiomas biedt je de mogelijkheid om Spaanse taal te combineren met de prachtige cultuur van de Kartuizerpaarden. De Spaanse lessen vinden plaats bij Tenidiomas, terwijl de paardrijlessen worden gehouden bij een vooraanstaande paardrijschool. Als je meer informatie wenst, neem dan contact op met Tenidiomas.
 
Startdata: elke zondag
Uren per week: 7,5 uur Spaans en paardrijlessen of 15 uur Spaans en paardrijlessen
Tarief per week: 160 euro of 220 euro
Inschrijfgeld: 40 euro
Aantal studenten: max. 10 studenten per les 
Niveau: A1 - C1 

 

Aanmelden

Beginnerscursus Spaans in Valencia

30-07-2018


Beginnerscursus Spaans bij Hispania in Valencia


Elke maandag begint er bij taalschool Hispania in Valencia een reguliere cursus Spaans voor Beginners op basis van 4 uur per week. Wil je ruim een maand verblijven in Valencia? Dan worden onderstaande tarieven nog lager bij taalschool Hispania. Bekijk voor intensievere cursussen van Hispania ook Intensief Spaans en Intensief Plus

Lesuren: 4 uur per week
Lesdag: maandag tot en met vrijdag
Aantal studenten: gemiddeld 6 (max. 10)
Tarief: 39 euro per week 
Extra: certificaat en lesmateriaal inbegrepen
 

Aanmelden

Beginnerscursus Intensief Spaans in Valencia

30-07-2018


Cursus Beginners Intensief Spaans in Valencia


De Beginnerscursus Spaans Intensief op basis van 10 uur per week is de populairste cursus Spaans van Hispania uit Valencia. Je leert bij deze cursus Spaans aan de hand van grammatica, vocabulaire, uitspraak, uitgeschreven teksten, lezen en luisteren, spelling en conversatie. Het doel van deze cursus is om de student in staat te stellen om correct te spreken, een vloeiend gesprek in het Spaans te voeren, een tekst te begrijpen en een paper te schrijven en dit alles op een leuke en effectieve manier. Bij Hispania wordt gebruik gemaakt van de meest innovatieve leerstrategieën. Bekijk ook Intensief Plus en de cursus Normaal Spaans van Hispania.  

Lesuren: 10 uur per week  
Lesdagen: maandag tot en met vrijdag
Aantal studenten: gemiddeld 6 (max. 10)
Niveau: A1 
Tarief per week: 97,50 euro, 90 euro (bij cursusduur 3 weken), 80 euro (4-7 weken)
Extra: certificaat en lesmateriaal inbegrepen


 


 

Aanmelden

Beginnerscursus Intensief Plus Spaans in Valencia

30-07-2018


Beginnerscursus Spaans Intensief Plus in Valencia

De Beginnerscursus Spaans Intensief Plus op basis van 20 uur per week is één van de populairste cursussen van taalschool Hispania uit Valencia. De tarieven per week dalen naarmate je voor een langere periode Spaans volgt. Bekijk ook Beginners Intensief op basis van 10 uur en de cursus Normaal Spaans op basis van 4 uur van Hispania.

Lesuren: 20 uur per week 
Lesdagen: maandag tot en met vrijdag
Aantal studenten: gemiddeld 6 (max. 10)
Niveau: A1
Tarief per week: 195 euro, 160 euro (bij cursusduur 2-3 weken), 140 euro (4-9 weken)
Extra: certificaat en lesmateriaal inbegrepen 

Aanmelden

Cursus Spaans Beginners Intensief in Panes

30-07-2018

Beginnerscursus Spaans bij Peak Me Languages in de Picos de Europa

Bij Peak Me Languages kun je een Intensieve Beginnerscursus combineren met wandelen, de Camino de Santiago, yoga+Pilates, culturele bezoeken of outdoor sporten. Onze lessen beginnen altijd in onze kleine school 's ochtends, terwijl we 's middags de Picos de Europa intrekken waar we wandelend verder aan de slag gaan met Spaans. Mocht je iets anders in gedachte hebben dan kunnen we ook een cursus volledig op maat samenstellen.  

Startdata: elke maandag
Lesdagen: maandag t/m vrijdag
Aantal lessen: 20 per week (als er 1 student is dan 15 lesuren)
Aantal studenten: 3-8 studenten per les 
Niveau: A1 (deze cursus ook voor andere niveaus beschikbaar)
Tarief: 275 euro per week 

Aanmelden

Standaard Cursus Beginners Spaans in Alicante

30-07-2018

Cursus Beginners Spaans in Alicante

In deze reguliere Spaanse cursus van Proyecto Epañol in Alicante wordt aandacht besteed aan grammatica, communicatieve en schriftelijke vaardigheden. De Spaanse lessen zijn van maandag tot vrijdag en kennen een minimale duur van 1 week. Er wordt bij Proyecto Español gewerkt met een student-georiënteerde didactische methode. Dat wil zeggen dat per student bekeken wordt op welke manier deze het beste Spaans kan leren en verbeteren.

Startdata: elke maandag
Lesdagen: maandag t/m vrijdag
Aantal lessen: 15 per week (3 lesuren per dag van 50 minuten)
Aantal studenten: 3-10 studenten per les 
Niveau: A1 (ook A2, B1, B2, C1 en C2 beschikbaar)
Tarief: 105 euro per week
 

Aanmelden

Intensieve Beginnerscursus Spaans in Valencia

30-07-2018

Studenten taalschool Costa de Valencia

De Beginnerscursus Spaans Intensief van Costa de Valencia is bedoeld voor wie Spaans wil leren in een korte periode. In deze cursus in Valencia leer je alle belangrijke componenten van het Spaans: grammatica, vocabulair en de Spaanse cultuur. Verschillende vaardigheden komen aan bod die je direct kunt toepassen in dagelijkse situaties en waar je dus direct plezier van kunt beleven. Omdat er gewerkt wordt met een beperkt aantal studenten kan iedereen volop deelnemen aan de activiteiten in het leslokaal. 

Startdata: elke maandag
Lesdagen: maandag t/m vrijdag
Aantal lessen: 20 per week (45 minuten per les)
Aantal studenten: gemiddeld 4-5 studenten per les 
Niveau: A1 (ook A2, B1, B2, C1 en C2 beschikbaar)
Tarief: 175 euro per 1 week, 295 euro 2 weken, 450 euro 3 weken, 585 euro 4 weken
 

Aanmelden

Reguliere Cursus Spaans Beginners in Malaga

30-07-2018

Reguliere Beginnerscursus Spaans in Malaga

Deze beginnerscursus van Instituto Andalusi is speciaal bedoeld voor studenten die een cursus Spaans willen combineren met een vakantie. De uren van de cursus stellen je in staat om volop te genieten van al het mooie van Málaga inclusief haar verscheidene stranden. Deze reguliere beginnerscursus kent een focus op communicatie zodat je het geleerde direct in de praktijk kunt brengen. 

Startdata: elke maandag
Lesdagen: maandag t/m vrijdag
Aantal lessen: 20 per week (55 minuten per les)
Lesschema: dagelijks 4 lessen van 09:30-13:55
Niveau: A1 (ook A2, B1, B2, C1 en C2 beschikbaar)
Tarief: 250 euro per week, 370 euro voor 2 weken, 490 euro voor 3 weken, etc 

Aanmelden

Cursus Spaans voor Docenten in Salamanca

30-07-2018


cursus Spaans voor docenten in Salamanca bij taalschool Mester

Bij deze cursus Spaans voor Docenten in Salamanca volg je een weekprogramma van 15 lessen. Het trainingsprogramma van Mester is ontwikkeld voor niet native docenten ongeacht hun ervaring. In de eerste les worden de grammaticale structuren doorgrond, terwijl tegelijkertijd verschillende onderwijsmethoden worden behandeld. In de tweede les van de dag onderzoeken we onderwijsconcepten voor het leren van Spaans als buitenlandse taal. In de derde les wordt ingezoomd op praktische aspecten van het taalonderwijs aan de hand van workshops. Zo leer je hoe je lesmaterialen kunt ontwikkelen, hoe te werken met nieuwe technologieën en meer. 

Startdata: elke maandag
Lesdagen: maandag t/m dinsdag 
Aantal lessen per week: 15
Aantal weken: 1-4
Aantal studenten: max. 6
Niveau: B2 - C2
Tarief: 150 euro (1 week), 300 euro (2 weken), 450 euro (3 weken), 600 euro (4 weken)

Aanmelden

Cursus Spaans Beginners Normaal in Granada

30-07-2018

 

Cursus Beginners Spaans in Granada bij Escuela Montalban

In deze standaard Beginnerscursus Spaans van Escuela Montalbán in Granada leer je dagelijkse uitdrukkingen en basiszinnen en jezelf introduceren. Ook leer je vragen te stellen over waar iemand woont, wie ze kennen en meer praktische zaken. Je leert bij deze cursus je op een eenvoudige wijze communiceren direct toepasbaar is in het dagelijkse leven in Granada. Bekijk ook de intensieve beginnerscursus van Escuela Montalbán.

Startdatum: elke maandag 
Lesdag: maandag t/m vrijdag
Aantal lessen: 20 per week (45 min. per les)
Lesschema: 09:00-12:15 of 12:30-15:45
Niveau: A1 (ook A2, B1, B2, C1 en C2 beschikbaar)
Tarief: 180 euro (1 week); 340 euro (2 weken); 500 euro (3 weken); 660 euro (4 weken); etc
Inschrijfgeld: 50 euro
 

Aanmelden

Cursus Spaans Beginners Intensief in San Sebastian

30-07-2018

Spaanse taalschool in San Sebastian

Bij TANDEM San Sebastian focussen de docenten op communicatie en interactie. Als je daarbij de goede atmosfeer en het aangename San Sebastian optelt dan ben je verzekerd van een leerzame supertijd. 

Startdata: elke maandag  
Aantal lessen: 20 per week (45 minuten per les)
Lesschema: 09:30-13:30 (incl. 30 minuten pauze)
Aantal studenten: max. 10 per les 
Niveau: A1 (ook A2, B1, B2, C1 en C2 beschikbaar)
Tarief per week: 165 euro (1 week); 330 euro (2 weken); 470 euro (3 weken); 610 euro (4 weken), etc 
Aanmelden

Zoeken

zoekwoord(en)
categorie
 

Kalender

« juli 2018 »
zonmaadinwoedonvrizat
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
293031