Agenda maart

Gort over de Grens: Spanje

19-03-2019


In een nieuwe reeks van Gort over de Grens reist Ilja Gort door Spanje. In zes afleveringen dompelt de wijnboer zich onder in het goede Spaanse leven en laat hij de spectaculaire schoonheid van het land zien. Van het regenachtige Baskenland door het kurkdroge midden naar het Zuid-Spaanse Jerez de la Frontera.

"Spanje zit vast aan Europa, maar het hoort er totaal niet bij. Het heeft een eigenzinnig volk. Rouwdouwers, maar ook levensgenieters. Een watertandend lekkere keuken met stoere, bloedrode wijnen."

Natuurlijk bezoekt Ilja de beroemdste wijnstreek van Spanje, Rioja. In Valencia ontdekt hij de vele Arabische invloeden in de wijn en de paella. In de uitgestrekte bossen van Velada proeft hij de eikels waar de duurste Iberische varkens hun exclusiviteit aan te danken hebben. Ook reist hij door Andalusië, waar de druiven bijna enkel gebruikt worden voor het maken van sherry. Ilja wordt zelfs geraakt door de passie van de jongste generatie flamenco danseressen.

Aflevering 1
In de eerste aflevering reist Ilja Gort door Galicië waar hij schelpen gaat vissen in Combarro en inktvis gaat proeven. De wijn komt uit Ribera Sacra waar wijnboeren hun leven wagen boven een diepe kloof. 

Aflevering 2
Wijnboer Ilja Gort reist door Baskenland in Spanje met zijn eigenzinnige Basken. Hij leert zout delven in Salinas de Añana, zoals de Romeinen het daar al deden. In San Sebastian eet hij de 'sterren van de hemel' aan pintxos. En in Getaria krijgt hij vis geserveerd, zoals de Baskische vissers dat vroeger thuis aten.

Aflevering 3 
In aflevering 3 reist Ilja Gort naar de beroemdste wijnstreek van Spanje, Rioja. Hij gaat langs bij twee bejaarde broers die met hun geitenkudde in het verlaten dorp Santa Marina leven. Verder bezoekt hij een boerenfamilie met een fabriekje waar paprika's gegrild worden. En Gort drinkt een stoere wijn op de meest romantische plek van Rioja. 

dinsdag om 20:25 uur op NPO 2
 

 

Filmfestival Málaga

19-03-2019

Festival de Málaga is een prestigieus Spaans filmfestival dat jaarlijks wordt gehouden in Málaga. Festival de Málaga Cine Español (FMCE) zoals het festival formeel heet, zorgt voor veel sfeer in de Andalusische havenstad.

Filmactiviteiten
Het festival werd opgericht in 1998 ter promotie van Spaanse films, documentaires en korte films. De belangrijkste award die gewonnen kan worden is de Biznaga de OroProminente filmlocaties tijdens het filmfestival vormen Teatro Cervantes, Teatro Echegaray en Museo Picasso. Daarnaast zijn er gratis filmvoorstellingen in de open lucht en tal van andere film gerelateerde activiteiten.

Filmsterren spotten
T
ijdens het filmfestival van Málaga draait het ook om de rode loper en het spotten van beroemdheden. Veel prominenten en celibrities uit de filmwereld verblijven dan in Málaga en de kans is aanzienlijk dat je een bekende acteur, regisseur of andere prominent tegen het lijf loopt. Ook leuk om te weten: er zijn concerten in het nieuwe havengebied Muelle Uno waar van alles te beleven is. Bekijk onderstaand filmpje voor een sfeerimpressie of bezoek de officiële website

Periode: vrijdag 15 maart - zondag 24 maart 2019

Fallas de Valencia

19-03-2019Met dik een miljoen bezoekers is Fallas de Valencia één van de best bezochte feesten van Spanje. Met het oorverdovende knalvuurwerk en de uitzinnige straatfeesten is Fallas ook een van de luidruchtigste fiestas van Spanje. De naam van van dit populaire Valenciaans volksfeest verwijst naar enorme papier-maché sculpturen. In 2016 verwierf Fallas de status Werelderfgoed. 

Torenhoge poppen 
De fallas - sommige met een hoogte van wel 25 meter - worden gemaakt van papier-maché en piepschuim. De casales (buurtverenigingen) zijn hier al maanden van te voren druk mee in de weer. Sommige fallas worden exclusief gebruikt om prominenten te bespotten, de zogenaamde ninot. Op 15 en 16 maart worden de poppen (circa 700 stuks!) door heel Valencia geplaatst om vervolgens met grote parades door de stad te worden geleid. Echter op 19 maart worden deze arbeidsintensieve kunstwerken zonder scrupules met vuurwerk in de fik gestoken. Maar gelukkig overleeft één ninot (gekozen door het publiek) de verbranding en kan deze hele jaar door in Museo Fallero en bekeken worden. Culinaire versnaperingen tijdens de Fallas? Chocolate con buñuelos (beignets gevuld met chocola) en de welbekende paella zijn bekende voorbeelden. Ook aardig om te weten: verschillende gerenommeerde restaurants pakken tijdens de feestweek culinair uit met speciale hommages aan het grootste feest van Valencia. 

Continue geknal en gefeest
Al vanaf 1 maart worden de valencianos dagelijks om 14:00 uur opgeschrikt door een enorme lading boskruit. Deze wordt traditiegetrouw afgestoken op de Plaza del Ayuntamiento. Dit krachtig en luidruchtige vuurwerkfenomeen staat bekend als de mascletá. Maar echt los gaat het vanaf 15 maart wanneer er een voortdurend geknal van vuurwerk klinkt bij de tientallen feesttenten verspreid over de stad. Verder worden er elke avond vuurwerkshows gehouden in het Turiapark. Een daarvan is de vermaarde Nit del Foc (Nacht van het Vuur), gehouden op de laatste avond, 18 maart. Verder zijn er tientallen verbenas (dansfeesten) en concerten door heel Valencia. Je hoeft sowieso niet op al te veel nachtrust te rekenen 's nachts noch overdag, want reeds om 08:00 uur klinkt de bij feestgangers zo gehate despertá...een 'wekker' in de vorm van vuurwerk. Op de laatste dag rond middernacht  is er de luidruchtige climax van het superfeest met het verbranden van de fallas, in het Valenciaans bekend als La Cremà.   

Een keer Las Fallas meemaken? Combineer het met een Spaans lessen in Valencia, ook handig in verband met je accommodatie. 
 
Periode: 15 - 19 maart 

Día del Padre

19-03-2019

Op 19 maart wordt in heel Spanje vaderdag gevierd. Net als in Nederland is Día del Padre een feestdag ter ere van vaders waarbij hun vaderschap centraal staat. Spanje onderscheidt zich wel met de datum: altijd op 19 maart, terwijl in Nederland Vaderdag op de derde zondag van juni wordt gevierd. In de regio's Valencia en Murcia wordt op Vaderdag tevens Día de San José gevierd (Sint Jozefdag) gevierd, een katholieke feestdag ter ere van Josef. De echtgenoot van Maria wordt beschouwd als een goed echtgenoot en vader vanwege zijn rol in de heilige familie. San José is onder meer de beschermheilige van de carptinteros, de timmermannen.    

Beginners 2 Spaans in Culemborg

19-03-2019

Voor deze Beginnerscursus 2 van Blablablar heb je een kleine voorkennis nodig. De lessen zijn gericht op de dagelijkse dingen: zo leer je ijezelf voor te stellen, boodschappen te doen, eten te bestellen maar ook je favoriete salsa-hit mee te zingen...Het lesmateriaal is inbegrepen in de prijs.
 
Start: dinsdag 5 maart 2019
Lesdata: 5, 12, 19, 26 maart, 2, 9, 16 april 2019
Lestijd: 18.45-20.15
Aantal lessen: 7 lessen van 1,5 uur.
Niveau: A1.2
Prijs: 200 euro (160 euro als je eerder een cursus hebt gevolgd) 
Seizoen: wintercursus
 

Aanmelden

Cursus Spaans en Flamenco in Jerez de la Frontera

24-03-2019

Cursus Spaans en Flamenco in Jerez de la Frontera

Met Spaans & Flamenco van Tenidiomas in Jerez combineer je een reguliere cursus Spaans met flamencolessen in de flamencohoofdstad van Spanje. In de ochtenduren volg je Spaans om je vervolgens onder te dompelen in de wereld van flamenco. De Spaanse lessen vinden plaats bij ons op school en de flamencolessen in gerenommeerde flamenco-academies. Als je meer informatie wenst, neem dan contact op met Tendiomas
 
Startdata: elke zondag
Uren per week: 12,5 uur (5 uur Spaans, 5 uur specifiek Spaans en 4 flamencolessen
Aantal studenten: max. 10 studenten per les 
Niveau: A1 - C1 
Tarief per week: 195 euro (40 euro inschrijfgeld)
 
Aanmelden

Cursus Spaans en Paardrijden in Jerez de la Frontera

24-03-2019
Cursus Spaans en Paardrijden in Jerez de la Frontera

Jerez de la Frontera
is beroemd om haar paarden en Tenidiomas biedt je de mogelijkheid om Spaanse taal te combineren met de prachtige cultuur van de Kartuizerpaarden. De Spaanse lessen vinden plaats bij Tenidiomas, terwijl de paardrijlessen worden gehouden bij een vooraanstaande paardrijschool. Als je meer informatie wenst, neem dan contact op met Tenidiomas.
 
Startdata: elke zondag
Uren per week: 7,5 uur Spaans en paardrijlessen of 15 uur Spaans en paardrijlessen
Tarief per week: 160 euro of 220 euro
Inschrijfgeld: 40 euro
Aantal studenten: max. 10 studenten per les 
Niveau: A1 - C1 

 

Aanmelden

Intensieve Cursus Spaans voor Docenten in Bilbao

25-03-2019

Het doel van deze cursus van Instituto Hemingway is om docenten die Spaans als tweede taal (ELE) onderwijzen aspecten als lesmethodiek en historische en sociale aspecten van Spanje bij te brengen. Deze intensieve cursus voor docenten omvat specifieke grammatica, het analyseren van huidige lesmethodieken, lesmaterialen en evaluatie van studenten. 
 
Startdata: elke maandag
Lesdagen: maandag t/m vrijdag
Aantal lessen: 20 per week
Lesschema: 09:30-13:30 
Aantal studenten: max. 6  
Tarief per week: €240 
Aanmelden

Beginnerscursus Spaans in Valencia

25-03-2019


Beginnerscursus Spaans bij Hispania in Valencia


Elke maandag begint er bij taalschool Hispania in Valencia een reguliere cursus Spaans voor Beginners op basis van 4 uur per week. Wil je ruim een maand verblijven in Valencia? Dan worden onderstaande tarieven nog lager bij taalschool Hispania. Bekijk voor intensievere cursussen van Hispania ook Intensief Spaans en Intensief Plus

Lesuren: 4 uur per week
Lesdag: maandag tot en met vrijdag
Aantal studenten: gemiddeld 6 (max. 10)
Tarief: 39 euro per week 
Extra: certificaat en lesmateriaal inbegrepen
 

Aanmelden

Beginnerscursus Intensief Spaans in Valencia

25-03-2019


Cursus Beginners Intensief Spaans in Valencia


De Beginnerscursus Spaans Intensief op basis van 10 uur per week is de populairste cursus Spaans van Hispania uit Valencia. Je leert bij deze cursus Spaans aan de hand van grammatica, vocabulaire, uitspraak, uitgeschreven teksten, lezen en luisteren, spelling en conversatie. Het doel van deze cursus is om de student in staat te stellen om correct te spreken, een vloeiend gesprek in het Spaans te voeren, een tekst te begrijpen en een paper te schrijven en dit alles op een leuke en effectieve manier. Bij Hispania wordt gebruik gemaakt van de meest innovatieve leerstrategieën. Bekijk ook Intensief Plus en de cursus Normaal Spaans van Hispania.  

Lesuren: 10 uur per week  
Lesdagen: maandag tot en met vrijdag
Aantal studenten: gemiddeld 6 (max. 10)
Niveau: A1 
Tarief per week: 97,50 euro, 90 euro (bij cursusduur 3 weken), 80 euro (4-7 weken)
Extra: certificaat en lesmateriaal inbegrepen


 


 

Aanmelden

Beginnerscursus Intensief Plus Spaans in Valencia

25-03-2019


Beginnerscursus Spaans Intensief Plus in Valencia

De Beginnerscursus Spaans Intensief Plus op basis van 20 uur per week is één van de populairste cursussen van taalschool Hispania uit Valencia. De tarieven per week dalen naarmate je voor een langere periode Spaans volgt. Bekijk ook Beginners Intensief op basis van 10 uur en de cursus Normaal Spaans op basis van 4 uur van Hispania.

Lesuren: 20 uur per week 
Lesdagen: maandag tot en met vrijdag
Aantal studenten: gemiddeld 6 (max. 10)
Niveau: A1
Tarief per week: 195 euro, 160 euro (bij cursusduur 2-3 weken), 140 euro (4-9 weken)
Extra: certificaat en lesmateriaal inbegrepen 

Aanmelden

Cursus Spaans Beginners Intensief in Salamanca

25-03-2019

Taalstudenten Spaans in Salamanca

Bij de Beginnerscursus Intensief Spaans van Mester in Salamanca kunnen studenten kiezen voor een duur van 1 tot 50 weken. De filosofie van Mester is dat een solide grammaticale basis een eerste vereiste is om goed een taal te kunnen leren. Daarom wordt elke dag begonnen met Spaanse grammatica aangevuld met praktijkvoorbeelden die je Spaans laten doen spreken in dagelijkse situaties. Daarnaast wordt gefocust op de verbale vaardigheden van de student. De taalsessies zijn gebaseerd op actualiteiten waarbij ook materiaal van vorige lessen worden opgenomen. Zo kun je je opgedane kennis en vocabulaire direct toepassen en verfijnen.

Startdata: jul (elke dag), aug (elke dag), sep (elke dag), 2 en 30 okt, 27 nov
Lesdagen: maandag t/m dinsdag 
Aantal lessen per week: 20
Aantal studenten: max. 12
Tarief: 185 euro (1 week), 360 euro (2 weken), 510 euro (3 weken), 640 euro (4 weken), etc
 

 

 

Aanmelden

Cursus Spaans Beginners Intensief in Madrid

25-03-2019

Taalschool Spaans Eureka in Madrid

De intensieve beginnerscursussen van taalschool Eureka zijn ontwikkeld voor studenten die Spaans willen leren in een korte periode. De Spaanse lessen omvatten uitspraak, grammatica, conversatie, begrijpend lezen, tekstanalyse en schrijfvaardigheid. Gedurende de gehele cursus hebben de studenten van Eureka dezelfde grammaticaleraar. In de conversatielessen daarentegen roteren de docenten elke drie dagen zodat de student gewend raakt aan verschillende stemmen en conversaties. Bij deze cursus van Eureka hoort ook huiswerk met grammaticaoefeningen en leesopdrachten die besproken worden in de lessen. De studenten van Eureka hebben toegang tot een activiteitenprogramma, huisvesting en als ze willen kunnen ze tijdens het eten met hun docent (in de school of in een lokaal restaurant in Madrid) verder oefenen. 
 
Lesdagen: maandag t/m vrijdag
Aantal lessen: 20 (45 minuten per les)
Lesschema: 09:00-11:00 (grammatica); 11:00-11:30 (pauze); 11:30-13:00 (conversatie)
Studenten: max. 8
Niveau: A1 (ook cursussen voor A2, B1, B2, C1 en C2)
Tarief: 200 euro (1 week), 375 euro (2 weken), 525 euro (3 weken), 685 euro (4 weken), etc
Startdata 2018: 6 en 20 aug, 3 en 15 sep, 1 en 15 okt, 5 en 19 nov, 3 dec
Aanmelden

Cursus Spaans Beginners Intensief in Malaga

25-03-2019

Cursus Beginners Spaans in Malaga

Met de Beginnerscursus Spaans Intensief van Cervantes in Málaga combineer je een relaxte vakantie met het leren van Spaans. Je zult de basis leren om in het Spaans te communiceren, terwijl je zeeën van tijd overhoudt voor sightseeing en relaxen op de stranden van Málaga waar de zon het hele jaar door schijnt Onze interactieve lesmethodes zijn gericht op het ontwikkelen van communicatieve vaardigheden, terwijl je tegelijkertijd de grammatica op een makkelijke en onderhoudende manier leert. Bekijk ook de cursussen Intensief Plus en Superintensief van taalschool Cervantes.

Lesdagen: maandag t/m vrijdag 
Aantal lessen per week: 20
Minuten per les: 50 minuten
Aantal studenten: max. 10
Tarief: 180 euro (1 week), 340 euro (2 weken), 500 euro (3 weken), 640 euro (4 weken)
Niveau: A1 (niveaus A2, B1, B2, C1 en C2 beginnen elke maandag)
Startdata: 6 en 27 aug; 3 en 17 sep; 8 en 22 okt; 5 en 19 nov; 3 dec


 
Aanmelden

Cursus Spaans Beginners Intensief in Castelldefels

25-03-2019

Taalschool Spaans Idealog in Castelldefels

Deze beginnerscursus van Idealog is speciaal voor studenten die snel en effectief Spaans willen leren. Bij Idealog krijgen studenten de mogelijkheid om Spaans op een dynamische, participerende en communicatieve wijze te leren. Studenten oefenen hun Spaans in praktische, alledaagse situaties. Deze beginnerscursus richt zich op alle onderdelen van de Spaanse taal waarbij grammatica-oefeningen met kookrecepten en boekbesprekingen afgewisseld wroden. Verder wordt gebruik gemaakt van muzieknummers, films, documentaires en telefoonconversaties. Idealog adviseert studenten ook over culturele activiteiten en vrijetijdsbestedingen als aanvulling op de taalcursus voor een optimale leerervaring.
 
Start: elke week (met uitzondering van feestdagen)
Lesdagen: maandag t/m vrijdag
Lesuren per week: 20 
Lesschema: 09:30 tot 13:30 of 17:30 tot 21:30
Aantal studenten: gemiddeld 4-9 studenten 
Tarief: 198 euro per week
Niveau: A1 (ook cursussen beschikbaar voor niveaus A2, B1, B2, C1 en C2)
 
Aanmelden

Cursus Spaans Beginners Intensief in Granada

25-03-2019

 

Beginnerscursus Intensief Spaans in Granada

In deze Beginnerscursus Intensief Spaans van Escuela Montalbán in Granada leer je dagelijkse uitdrukkingen en basiszinnen. Verder leer je jezelf introduceren en vragen te stellen over waar iemand woont, wie ze kennen en meer praktische zaken. Ook leer je op een eenvoudige wijze communiceren direct toepasbaar in het dagelijkse leven hier in Granada. Bekijk ook de Standaard Beginnerscursus van Escuela Montalbán.

Startdatum: elke maandag 
Lesdag: maandag t/m vrijdag
Aantal lessen: 20 per week (45 min. per les)
Lesschema: 09:00-12:15 en 1 aanvullende les van 12:30-13:15
Niveau: A1 (ook A2, B1, B2, C1 en C2 beschikbaar)
Tarief: 230 euro (1 week); 440 euro (2 weken); 650 euro (3 weken); 860 euro (4 weken); etc
Inschrijfgeld: 50 euro
 

Aanmelden

Cursus Spaans Beginners Intensief in Jerez de la Frontera

25-03-2019


cursus beginners spaans in jerez de la fronterda

De intensieve Beginnerscursus van Tenidiomas in Jerez de la Frontera vindt exclusief in het Spaans plaats. De Spaanse lessen zijn toegespitst op communicatieve vaardigheden en omvatten grammatica, vocabulaire, lezen, schriftelijke uitdrukking en luisteroefeningen aangevuld met culturele elementen. 

Startdata: elke maandag
Lesdagen: maandag t/m vrijdag
Aantal lessen: 20 per week (45 min. per les)
Aantal studenten: max. 10 studenten per les 
Niveau: A1 (ook A2, B1, B2, C1 en C2 beschikbaar)
Tarief per week: 180 euro 
Inschrijffee: 40 euro (inclusief lesmateriaal)
Extra: je kunt ook kiezen voor 7,5 lesuren (90 euro) en 15 lesuren (150 euro) per week

Aanmelden

Cursus Spaans Beginners Intensief in Valladolid

25-03-2019


Beginnerscursus Spaans in Valladolid bij La Casa del Espanol

Bij de Intensieve Beginnerscursus Spaans van La Casa del Español in Valladolid leer je simpele zinnen voor dagelijkse situaties. Verder leer je jezelf en anderen voorstellen. Na deze beginnerscursus zul je mensen begrijpen die in een rustig tempo Spaans tegen je praten. De intensieve cursussen (minimaal één week) van La Casa del Español kennen veel interactie. De groepscursussen kun je overigens ook combineren met individuele Spaanse lessen gericht op een specifiek thema. 

Startdata: elke maandag
Lesdagen: maandag t/m vrijdag
Aantal lessen: 20 per week 
Aantal studenten: 3-8 studenten per les 
Niveau: A1 (om A1 te bereiken worden 60 lesuren aanbevolen)
Tarief per week: 250 euro (bij cursusduur 1-4 weken); 230 euro (5-8 weken); 210 euro (9-12 weken), 190 euro (+12 weken)

Aanmelden

Cursus Spaans Beginners Intensief in Bilbao

25-03-2019

Met deze Intensieve Beginnerscursus in Bilbao laat Instituto Hemingway je snel en makkelijk Spaans leren. Onze docenten staan niet alleen klaar voor je vragen en twijfels, maar kunnen je ook begeleiden met problemen van persoonlijke aard en progressie laten boeken met je Spaans. Lees hieronder alle details van Spaans Intensief Beginners, de populairste cursus van Instituto Hemingway. 

Taalstudenten Spaans bij taalschool Hemingway in Bilbao

Startdata: elke maandag
Lesdagen: maandag t/m vrijdag
Aantal lessen: 20 per week
Lesschema: 09:30-13:30 (incl. 30 minuten pauze)
Aantal studenten: max. 10 per les 
Niveaus: intensief is ook beschikbaar voor andere niveaus dan beginners
Tarief per week: €170 (1 week); € 160 (2 weken); €150 (3-12 weken); €130 (13-24 weken)

Aanmelden

Intensieve Beginnerscursus Spaans in Granada

25-03-2019

De Cursus Spaans Beginners Intensief van IMSOL in Granada vindt volledig in het Spaans plaats. Intensief Spaans bestaat uit twee lessen grammatica en twee lessen conversatie en vocabulaire. In de cursus komen al de vier vaardigheden aan bod die benodigd zijn voor het leren van Spaans: luisteren, verbale vaardigheid, begrijpend lezen en schriftelijke uitdrukking. 

IMSOL Beginnerscursus Spaans Intensief in Granada

Startdata: elke maandag
Lesdagen: maandag t/m vrijdag
Aantal lessen: 20 per week
Studenten in klas: max. 8  
Tarief: 137 euro per week
Verblijf: 85 euro per week voor gedeelde flat; 95 euro voor aparte kamer; 35 euro bij verblijf Spaanse familie

Aanmelden

Standaard Cursus Beginners Spaans in Alicante

25-03-2019

Cursus Beginners Spaans in Alicante

In deze reguliere Spaanse cursus van Proyecto Epañol in Alicante wordt aandacht besteed aan grammatica, communicatieve en schriftelijke vaardigheden. De Spaanse lessen zijn van maandag tot vrijdag en kennen een minimale duur van 1 week. Er wordt bij Proyecto Español gewerkt met een student-georiënteerde didactische methode. Dat wil zeggen dat per student bekeken wordt op welke manier deze het beste Spaans kan leren en verbeteren.

Startdata: elke maandag
Lesdagen: maandag t/m vrijdag
Aantal lessen: 15 per week (3 lesuren per dag van 50 minuten)
Aantal studenten: 3-10 studenten per les 
Niveau: A1 (ook A2, B1, B2, C1 en C2 beschikbaar)
Tarief: 105 euro per week
 

Aanmelden

Intensieve Beginnerscursus Spaans in Valencia

25-03-2019

Studenten taalschool Costa de Valencia

De Beginnerscursus Spaans Intensief van Costa de Valencia is bedoeld voor wie Spaans wil leren in een korte periode. In deze cursus in Valencia leer je alle belangrijke componenten van het Spaans: grammatica, vocabulair en de Spaanse cultuur. Verschillende vaardigheden komen aan bod die je direct kunt toepassen in dagelijkse situaties en waar je dus direct plezier van kunt beleven. Omdat er gewerkt wordt met een beperkt aantal studenten kan iedereen volop deelnemen aan de activiteiten in het leslokaal. 

Startdata: elke maandag
Lesdagen: maandag t/m vrijdag
Aantal lessen: 20 per week (45 minuten per les)
Aantal studenten: gemiddeld 4-5 studenten per les 
Niveau: A1 (ook A2, B1, B2, C1 en C2 beschikbaar)
Tarief: 175 euro per 1 week, 295 euro 2 weken, 450 euro 3 weken, 585 euro 4 weken
 

Aanmelden

Reguliere Cursus Spaans Beginners in Malaga

25-03-2019

Reguliere Beginnerscursus Spaans in Malaga

Deze beginnerscursus van Instituto Andalusi is speciaal bedoeld voor studenten die een cursus Spaans willen combineren met een vakantie. De uren van de cursus stellen je in staat om volop te genieten van al het mooie van Málaga inclusief haar verscheidene stranden. Deze reguliere beginnerscursus kent een focus op communicatie zodat je het geleerde direct in de praktijk kunt brengen. 

Startdata: elke maandag
Lesdagen: maandag t/m vrijdag
Aantal lessen: 20 per week (55 minuten per les)
Lesschema: dagelijks 4 lessen van 09:30-13:55
Niveau: A1 (ook A2, B1, B2, C1 en C2 beschikbaar)
Tarief: 250 euro per week, 370 euro voor 2 weken, 490 euro voor 3 weken, etc 

Aanmelden

Cursus Spaans en Wijn in Jerez de la Frontera

25-03-2019

Cursus Spaans en Wijn in Jerez de la Frontera

Leer de taal van de wijn van Jerez kennen! Deze cursus van Tenidomas combineert taallessen met een serie van activiteiten waaronder wijnproeverijen in de beroemde bodegas van Jerez. Je zult de verschillende sherrysoorten leren kennen, net als uitdrukkingen en de geschiedenis van de vermaarde wijnen uit Jerez. 
 
Startdata: elke zondag
Uren per week: 7,5 uur plus 5 uur plus 3 uur activiteiten
Aantal studenten: max. 10 studenten per les 
Niveau: A2 - C1 
Minimumleeftijd: 18 jaar
Tarief per week: 195 euro (40 euro inschrijfgeld) 
Aanmelden

Cursus Flamenco en Spaans in Granada

25-03-2019

Cursus Flamenco en Spaans in Granada bij Escuela Montalban

Met de cursus Spaans & Flamenco in Granada kun je danslessen, zingen, guitaarlessen of cajónlessen volgen bij Escuela Montalbán. Het flamencoprogramma stelt je in staat om deel te nemen aan het artistieke fenomeen van flamenco in Granada waarbij zowel de praktische vaardigheden van flamenco als Spaans onderwezen worden. Er zijn flamencolessen op alle niveaus: van beginners (rumbas) tot meer gevorderde niveaus (alegrías, tangos, bulerías, soleá). Daarnaast bieden we lessen voor flamencoguitaar, cajón of zingen. Bij de zanglessen leren de cursisten de verschillende soorten teksten van elke stijl onder begeleiding van een geschoolde flamencozanger. 

Startdatum: elke maandag
Duur: van 1 tot 50 weken
Lessen: 4 lessen van 45 minuten per week (in aanvulling op cursus regulier Spaans)
Niveau: alle niveaus (dans/zang/guitaar/cajón)
Tarief: 100 euro per week
Aanmelden

Cursus Spaans Beginners Normaal in Granada

25-03-2019

 

Cursus Beginners Spaans in Granada bij Escuela Montalban

In deze standaard Beginnerscursus Spaans van Escuela Montalbán in Granada leer je dagelijkse uitdrukkingen en basiszinnen en jezelf introduceren. Ook leer je vragen te stellen over waar iemand woont, wie ze kennen en meer praktische zaken. Je leert bij deze cursus je op een eenvoudige wijze communiceren direct toepasbaar is in het dagelijkse leven in Granada. Bekijk ook de intensieve beginnerscursus van Escuela Montalbán.

Startdatum: elke maandag 
Lesdag: maandag t/m vrijdag
Aantal lessen: 20 per week (45 min. per les)
Lesschema: 09:00-12:15 of 12:30-15:45
Niveau: A1 (ook A2, B1, B2, C1 en C2 beschikbaar)
Tarief: 180 euro (1 week); 340 euro (2 weken); 500 euro (3 weken); 660 euro (4 weken); etc
Inschrijfgeld: 50 euro
 

Aanmelden

Cursus Spaans Beginners Intensief Plus in Malaga

25-03-2019

Cursus Spaans Intensief Plus in Malaga

De beginnerscursus Intensief Plus van Cervantes is gelijk aan de cursus Intensief, maar biedt als extra een onderdompeling in het culturele en sociale Spaanse leven. Het zeer gestructureerde leerplan van Cervantes leert je Spaans spreken en schrijven in een kort tijdsbestek. Bekijk ook de cursus Superintensief van taalschool Cervantes.

Lesdagen: maandag t/m vrijdag 
Aantal lessen per week: 20 + 4 
Minuten per les: 50 minuten
Aantal studenten: max. 10
Tarief: 225 euro (1 week), 420 euro (2 weken), 630 euro (3 weken), 820 euro (4 weken), etc
Niveau: A1 (niveaus A2, B1, B2, C1 en C2 beginnen elke maandag)
Startdata: 6 en 27 aug; 3 en 17 sep; 8 en 22 okt; 5 en 19 nov; 3 dec 

Aanmelden

Cursus Spaans Superintensief in Malaga

25-03-2019

Superintensief Spaans in Malaga

Deze taalcursus van Cervantes is bedoeld voor studenten die zo snel mogelijk Spaans willen leren of perfectioneren. De cursus combineert taallessen met culturele activiteiten (10 lessen per week) waarin de student linguistische en communicatieve subtiliteit verwerft aan de hand van literatuur, geschiedenis, kunst en veel meer aspecten uit de Spaanse en Latijns-Amerikaanse samenleving. Bekijk ook de cursussen Intensief, en Intensief Plus van taalschool Cervantes.

Lesdagen: maandag t/m vrijdag 
Aantal lessen per week: 20 + 10
Minuten per les: 50 minuten
Aantal studenten: max. 10
Tarief: 285 euro (1 week), 536 euro (2 weken), 795 euro (3 weken), 1050 euro (4 weken)
Niveau: A1 (niveaus A2, B1, B2, C1 en C2 beginnen elke maandag)
Startdata:  6 en 27 aug; 3 en 17 sep; 8 en 22 okt; 5 en 19 nov; 3 dec 
Aanmelden

Cursus Spaans 50Plus in Madrid

25-03-2019

Cursus Spaans voor 50-plussers in Madrid

Met de cursus Spaans voor 50-plusers van Eureka kunnen volwassenen van ongeveer 50 jaar Spaanse lessen volgen in een ontspannen setting. De Spaanse lessen vinden 's ochtends plaats van maandag tot en met vrijdag en zijn beschikbaar voor elk gewenst niveau. Daarnaast kun je kiezen uit verschillende thema's en interesses. Voor cursisten met een basisniveau zijn er bijvoorbeeld conversaties gericht op dagelijkse situaties als bestellen in een bar of een restaurant, winkelen of het boeken van een hotel. Voor meer gevorderde studenten wordt de kennis van de Spaanse cultuur verder uitgebreid. In de middagen en avonden bezoeken we in Madrid museums, theaters en concerten. Verder kunnen onze cursisten deelnemen aan kooklessen, danslessen, wijnproeverijen en wandelingen door de stad. Ook kan er geparticipeerd worden in weekendexcursies naar omringende historische steden en plekken als Toledo, El Escorial en Segovia
 
Lesdagen: maandag t/m vrijdag
Niveau: A1 (beginners), A2, B1, B2, C1 en C2
Tarief: 200 euro (1 week), 375 euro (2 weken), 535 euro (3 weken), 685 euro (4 weken), etc
Registratiefee: 40 euro
Startdata 2018: 5 november tot 30 november 
Aanmelden

Priveles Spaans in Madrid

25-03-2019

Priveles Spaans in Madrid

De privelessen Spaans van Eureka in Madrid worden afgestemd op de wensen van de studenten. Zo maken we de lesschema's in overleg met de studenten en kunnen aanvullende programma's worden toegevoegd..
 
Lesdagen: maandag t/m vrijdag
Lesduur: 55 minuten per les
Tarief: 35 euro per les
Registratiefee: 40 euro
Niveaus: A1 (beginners), A2, B1, B2, C1 en C2
Startdata: de privelessen kunnen elke dag gestart worden
Aanmelden

Cursus Spaans Superintensief in Conil de la Frontera

25-03-2019
 
Cursus Superintensief Spaans in Conil de la Frontera

Deze superintensieve Spaanse cursus van Academia Andaluza is voor studenten die hard willen studeren en zeer snel vorderingen willen maken. De pittoreske badplaats Conil de la Frontera is met zijn witte gebouwen en blauwe zee werkelijk een prachtlocatie om Spaans te leren. Een vakantie in Conil met Spaanse lessen is bovendien de perfecte manier om het aangename met het nuttige te combineren. 
 
Startdata: elke maandag
Lesschema: 10:00 - 15:30 (maandag t/m vrijdag; inclusief een totale pauze van 2,5 uur)
Niveaus: alle niveaus; kleine groepjes
Prijs: 300 euro (1 week), 480 euro (2 weken), 675 euro (3 weken), 877 (4 weken)
Aanmelden

Cursus Spaans voor Docenten in Conil de la Frontera

25-03-2019
 
Cursus Spaans voor Docenten in Conil de la Frontera

De Cursus Spaans voor Docenten van Academia Andaluza is speciaal ontwikkeld voor docenten in basis en voortgezet onderwijs die de fijne kneepjes van het onderwijzen van Spaans als buitenlandse taal willen leren. 
 
Startdata: elke maandag
Lesuren: 10 lesuren per week
Lesschema: elke dag van maandag tot vrijdag 2 uur
Niveaus: B2, C1, C2
Extra: deze cursus kan ook gecombineerd worden met andere curussen
Prijs: 290 euro (1 week), 560 euro (2 weken), 810 euro (3 weken), 1040 euro (4 weken)
Aanmelden

Spaans voor Families in Malaga

25-03-2019

Cursus Spaans voor de familie in Malaga

Met deze speciale Familiecursus Spaans van Instituto Andalusí leer je Spaans en geniet je tegelijkertijd van een vakantie aan de zonnige Costa del Sol. Neem voor meer informatie en maatwerk contact op met taalschool Instituto Andalusí.

Startdata en tarieven: in overleg
Niveau: A1 (ook A2, B1, B2, C1 en C2 beschikbaar)
 

Aanmelden

Beginnersles Spaans in Granada

25-03-2019
Beginnersles Spaans in Granada bij IMSOL

De Beginnerscursus Spaans in Granada van IMSOL bestaat uit vier lessen per dag verspreid over twee dagen in de week. Deze beginnerscursus Spaans is aan te bevelen voor studenten die niet elke dag Spaanse lessen willen of kunnen volgen. 
 
Startdata: elke maandag
Aantal lessen: 4 per week
Aantal studenten: max. 8 studenten per les 
Niveau: A1, A2, B1, B2, C1 en C2 beschikbaar
Tarief: 55 euro per week (inschrijffee inbegrepen)
Verblijf: 85 euro per week voor gedeelde flat; 95 euro voor aparte kamer; 35 euro bij Spaanse familie 
Aanmelden

Superintensieve Beginnerscursus Spaans in Granada

25-03-2019
Superintensief Spaans bij IMSOL in Granada

De Cursus Spaans Beginners Superintensief van IMSOL in Granada is bedoeld voor cursisten die heel snel Spaans willen leren. De lessen vinden volledig in het Spaans plaats en omvatten 6 Spaanse les per dag. Superintensief is opbouwd uit 2 lessen grammatica, 2 lessen conversatie en vocabulaire en 2 lessen met praktijkoefeningen en extra woordenschat. 
 
Startdata: elke maandag
Lesdagen: maandag t/m vrijdag
Aantal lessen: 24 per week
Studenten in klas: max. 8 
Tarief: 213 euro per week
Verblijf: 85 eur per week gedeelde flat; 95 eur aparte kamer; 35 eur bij Spaanse familie 
Aanmelden

Señor de los Temblores in Cusco

27-03-2019Señor de los Temblores (Heer van de Aardbevingen) is een Christusbeeld uit de kathedraal van Cusco en beroemd in heel Peru. De patroonheilige van Cusco zou de stad in 1650 beschermd hebben tegen een grote aardbeving. Op Paasmaandag wordt de Zwarte Christus uit de kathedraal gedragen en in processie door de stad geleid. Mensen gooien tijdens de processie ñucchu bloemen naar het beeld die symbool staan voor het bloed van Christus. Bij terugkomst van het beeld worden de duizenden gelovigen gezegend aan de Plaza de Armas.

  

 

Cursus Medisch Spaans in Salamanca

29-03-2019

Studenten Spaans in Salamanca bij taalschool Mester

Met de cursus Medisch Spaans in Salamanca leer je de medische terminologie. Ook leer je soepeltjes te communiceren met Spaanstaligen patiënten. Twijfel niet om met Mester contact op te nemen voor meer informatie. 

Startdatum: in overleg
Les per week: 20 (4 per dag) 
Duur van de cursus: 2-3 weken
Aantal studenten: max. 12
Niveau: A1 t/m C2

Aanmelden

Zoeken

zoekwoord(en)
categorie
 

Kalender

« maart 2019 »
zonmaadinwoedonvrizat
 12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930
31