Spaans leren in Madrid

Wil je Spaans leren in Madrid in Spanje? Bekijk dan hier het overzicht van Spaanse taalscholen in Madrid en vind een cursus Spaans die bij jou past.

PROYECTO ESPAÑOL

Specialisatie:Groepscursus, DELE Examen, Privéles, Spaans voor Docenten, Internship
Land: Spanje
Niveau: beginner (a1), elementair (a2), intermediair 1 (b1), intermediair (b2), gevorderd (c1), perfectionering (c2)
Website: www.proyecto-es.com
Email: info@proyecto-es.com
Facebook: proyectoesp

Onze school in Madrid
Onze school in Madrid is gevestigd in een historisch gebouw in het hart van het centrum, vlakbij bij de hotspots Puerta del Sol, Plaza Mayor en Palacio Real. Onze bibliotheek - met kranten, magazines, boeken en internet - is de favoriete ontmoetingsplaats van onze studenten. Je kunt er heerlijk studeren of juist ontspannen. Op onze school draait het niet alleen om Spaans. Daarom organiseren we regelmatig gezamenlijk uitstapjes maar musea, films en voorstellingen. Naast Madrid heeft het Spaans taalinstituut Proyecto Español ook scholen in Alicante, Barcelona en Granada

Madrid
Madrid is wereldberoemd vanwege zijn ontelbare gezellige cafés, leuke tapasbarretjes en goedgevulde restaurants. Ook de traditionele winkels waar de atmosfeer van vervlogen dagen nog goed voelbaar zijn, spreken tot de verbeelding. Het enorme aanbod aan culturele evenementen, theaters en musea van wereldniveau tezamen met de architectonische pracht en praal trekken jaarlijks vele toeristen naar de Spaanse hoofdstad die het doorgaans niet bij één bezoek laten...  

Nog meer weten over Proyecto Español? Lees dan ook ons interview met Samantha of bekijk onderstaande fijne sfeerimpressie. 


Terug naar Spaanse taalscholen in Spanje

ACADEMIA EUREKA

Specialisatie:DELE Examen, Spaans & Koken, Privéles, Internship, Spaans voor 50 plussers, Spaans & Flamenco, Groepscursus, Au Pair in Spanje, Spaans & Koken, Internship, Excursies, Privéles
Land: Spanje
Niveau: Beginnend (A1), Initiaal (A2), Basis (B1), Halfgevorderd (B2), Gevorderd (C1), Vergevorderd (C2)
Adres: Calle Arenal, 26 | 28013 | Madrid
Telefoon: (0034) 915 488 640
Website: www.eurekamadrid.com
Email: eureka@eurekamadrid.com
Facebook: pages/EUREKA/237523645498

Spaans leren bij EUREKA in het hart van Madrid

In het hart van Madrid vind je onze school ACADEMIA EUREKA. Al sinds 1988 organiseren we een breed aanbod Spaanse cursussen waaronder intensieve lessen, privélessen en voorbereidingslessen voor de DELE-examens. Dankzij de hoogstaande kwaliteit van onze cursussen Spaans zijn we geaccrediteerd door Instituto Cervantes.  

Studenten taalschool Eureka in Madrid

Filosofie taalschool EUREKA 

Onze filosofie is gebaseerd op het directe contact tussen docent en student daarom hechten we zeer aan een ontspannen en vriendelijke sfeer. Als de student zich op z'n gemak voelt dan zal dit ten goede komen aan het Spaans te leren. Het leerproces verloopt snel en efficiënt doordat we een gestructureerde leerwijze hanteren met veel aandacht voor communicatie. Om voldoende persoonlijk aandacht te waarborgen, werken we met maximaal acht studenten per klas. EUREKA geeft Spaanse cursussen op zes niveaus. Van beginners tot vergevorderd zijn dit: Principiante (A1), Inicial (A2), Básico (B1), Medio (B2), Avanzado (C1) en Superior (C2). Deze indeling is conform de niveaustandaard die Marco Común Europeo hanteert. Voordat je begint met de lessen Spaans testen we zorgvuldig je kennis, want we zien graag dat je de juiste cursus volgt.

Culturele activiteiten en excursies EUREKA

Naast Spaanse lessen hebben wij een zeer aantrekkelijk programma met activiteiten en excursies. Wat ons betreft de leukste manier om de cultuur, de kunst en de geschiedenis van Spanje te ervaren en te leren. Elk weekend organiseren we twee activiteiten: een gratis activiteit en een betaalde activiteit. Bij de gratis actviteiten kun je denken aan een tour door historisch Madrid of het bezoeken van een van de vele musea die Madrid telt. Bij de betaalde activiteiten kun je denken aan het bezoeken van mooie steden en gebieden in de omgeving van Madrid zoals de prachtsteden Segovia en Toledo. In Madrid heb je het qua huisvesting voor het uitkiezen en we helpen je daar graag bij. Of je nu de voorkeur geeft aan een appartement (gedeeld of apart), een studio of de voorkeur geeft aan een gastgezin, we regelen het voor je. 

Pand taalschol Eureka in Madrid

Waar bevindt EUREKA zich in Madrid

We bevinden ons in het historisch centrum van de Madrid nabij de Puerto del Sol, het Koninklijk Paleis en de Plaza Mayor. Extra bijzonder is dat EUREKA is gevestigd in een 150 jaar oud historisch pand. Madrid is een moderne, kosmopolitische en gastvrije stad die alle bezoekers ongeacht afkomst verwelkomt. Je zult genieten van je verblijf in het zeer levendige Madrid zowel overdag als 's avonds. Op uitgaansgebied vind je hier alles: bars, discotheken, flamencohuizen, jazzclubs en heel veel meer. En laten we ook niet de gastronomie van Madrid vergeten waarin alle keukens van Spanje en Latijns-Amerika royaal vertegenwoordigd zijn. Sportievelingen kunnen sporten in Parque del Retiro of gaan mountainbiken in Casa de Campo. Maar er zijn natuurlijk nog veel meer sportmogelijkheden waaronder zwemmen, golven tot paardrijden en skiën in de nabijgelegen bergen.

 

 


Terug naar Spaanse taalscholen in Spanje

Zoeken

zoekwoord(en)
categorie