Blog Spaanstalige Wereld

Meer weten over de Spaanse scholen of op zoek naar leuke reis- en studietips? In ons blog vind je interviews met taalscholen, reisverhalen en interessante weetjes over de Spaanse taal.


De zonnigste plekken om Spaans te leren in de winter

Geen zin in die lange, donkere maanden van kou, wind en regen in Nederland? Overweeg je winter eens te onderbreken met een cursus Spaans onder de zon! Zo combineer je een topvakantie met het leren van een nieuwe taal. Je volgt 's ochtends een paar uur les en 's middags oefen je direct je nieuwe woordjes met de lokale bevolking tijdens het surfen, salsa dansen of sightseeën. In dit artikel vind je de zonnigste plekken om Spaans te leren tijdens de Nederlandse winter.

Tamarindo - Costa Rica


's Ochtends in het klaslokaal, 's middags op je surfboard? In Tamarindo wordt niet anders van je verwacht! De golven bij dit Costa Ricaanse kustplaatsje trekken jaarlijks duizenden surfers, die zich in de avonden vermaken in de vele restaurantjes en barretjes. Natuurliefhebber? Ga in je vrije tijd op zoek naar luiaards, toekans, krokodillen en de vele andere bewoners van Costa Rica, dat ook wel bekend staat als het land met de grootste biodiversiteit per vierkante meter ter wereld. Vind hier je talenschool in Tamarindo.

Buenos Aires - Argentinië


Van winterblues naar zomerse tango: Buenos Aires is tijdens de Europese winter het bruisende middelpunt van het Latijns-Amerikaanse zuiden. Naast je Spaanse cursus kun je je in de hoofdstad van Argentinië wekenlang vermaken met musea, marktjes, shoppen en sightseeing. In de avonduren bieden wijken als Palermo en Recoleta een eindeloze collectie restaurants, café's en uitgaansgelegenheden om je Spaans in de praktijk te brengen. Tip: overweeg je talenreis te combineren met een tocht door Patagonië. Ook voor dit gebied is de Nederlandse winter de beste reistijd. Vind hier je talenschool in Buenos Aires.

Playa del Carmen - Mexico


De turquoise oceaan, de overheerlijke Mexicaanse keuken en het bruisende uitgaanscentrum: er zijn vervelender plekken om Spaans te leren dan in het Mexicaanse Playa del Carmen. In deze kustplaats wissel je de Spaanse lessen af met middagen aan het strand en avonden in sfeervolle barren. Ook in het weekend hoef je je in Mexico alles behalve te vervelen: ga duiken en snorkelen boven het spectaculaire koraalrif, ontdek de beroemde Mayaruïnes van Chichén Itzá en Tulum of bezoek steden als Cancun of Merida. Daarnaast biedt Mexico vele andere avontuurlijke activiteiten. Vind hier je talenschool in Playa del Carmen.

Punta del Este - Uruguay

Uruguay is misschien niet het eerste land waar je aan denkt als je filosofeert over je volgende zonvakantie, en dat maakt Spaans leren in Punta del Este des te leuker! Deze broeiende badplaats is favoriet onder de Zuid-Amerikaanse jetset vanwege de vele hippe barren, restaurants en uitgaansgelegenheden. Daarnaast biedt Punta del Este de gelegenheid om na je Spaanse les de vele natuurgebieden in de omgeving te verkennen. Uiteraard kun je ook een bezoek brengen aan de vele stranden die Uruguay rijk is, waar je je Spaans kunt oefenen met de vriendelijke lokale bevolking met hun typische, charmante accent. Vind hier je talenschool in Punta del Este.
Blog items

Rubrieken

Over Spaanstalige Wereld

Copyright 2004-2020 Spaanstalige Wereld
Disclaimer - Privacy verklaring