Spaans leren en taalscholen Latijns-Amerika

Wil je Spaans leren en jezelf onderdompelen in de Latijns-Amerikaanse cultuur? Vind dan hier een taalschool in Latijns-Amerika voor een cursus Spaans en online lessen.


 

Quito

Instituto Superior de Español verzorgt sinds 1988 Spaanse lessen voor buitenlandse taalstudenten in Quito. Daarnaast kun je bij deze school ook Spaans volgen in Otavalo, Cuenca, de Amazone en zelfs op de Galapagoseilanden.
Lees meer
 

Merida

Wat is de beste manier om Spaans te leren? Dat is in een relaxte omgeving onder leiding van een team van enthousiaste en dynamische professionals. La Calle in Merida richt zich op volwassen taalstudenten die van het goede Mexicaanse leven willen genieten!
Lees meer
 

Montevideo

Lonely Planet noemde Uruguay als topbestemming voor 2020. Spaans bij La Herradura in Montevideo betekent een volle kennismaking met het warme Uruguay. Eigenaar is Nederlands en Montevideo kent het hoogste levensniveau van Latijns-Amerika.
Lees meer
 

Tamarindo

Wie een tropische strandbestemming zoekt voor een cursus Spaans gaat dat vinden bij WAYRA in Costa Rica. Playa Tamarindo trekt zonaanbidders, feestgangers en surfers uit heel de wereld en zal een overgetelijke ervaring voor je vormen. 
Lees meer
 

Santiago de Chile

Spaans leren in een moderne Zuid-Amerikaanse miljoenenstad? Taalschool Violeta bevindt zich in Santiago de Chile in Providencia waar zich tal van hotspots bevinden. Van wijnexcursies tot salsalessen, je gaat het hier allemaal beleven.
Lees meer
 

Cusco

Cusco is een van de populairste Zuid-Amerikaanse bestemmingen om Spaans te leren. Bij taalschool AMAUTA onder leiding van een Nederlandse eigenaar kun je een ware Peruaanse onderdompeling verwachten.
Lees meer
 

Playa del Carmen

Een pauze nodig of even helemaal los komen van je routine? Kom dan naar Playa del Carmen in Mexico! Je gaat bij deze IH school niet alleen vloeiend Spaans leren maar je ondergaat ook een Mexicaanse onderdompeling met mysterieuze Maya-tempels en heerlij
Lees meer
 

San Cristóbal de las Casas

Tierras Mayas is een kleinschalige school in het kleurrijke San Cristóbal de las Casas in Mexico, een favoriet bij veel reizigers. De school onder leiding van Romeo staat bekend om z'n vriendelijkheid, lage prijzen en kwalitatieve lessen.  
Lees meer
 

Punta del Este

Onder leiding van een Nederlandse eigenaar heeft La Herradura twee taalscholen in Uruguay. Een daarvan bevindt zich in Punta del Este, één van bekendste badplaatsen van Zuid-Amerika. De school is gevestigd in een mooie villa met weelderige tuin.
Lees meer
 

Buenos Aires

Buenos Aires is de populairste Zuid-Amerikaanse bestemming om Spaans te leren. Met circa 13 procent van de totale cursisten zijn Nederlanders goed vertegenwoordigd bij taalschool Elebaires dat is gevestigd in het bruisende Palermo. 
Lees meer
 

Lima

De school bevindt zich in Miraflores, een welvarende en toeristische wijk. Lima zelf is een miljoenenstad met heel veel mogelijkheden op cultureel en gastronomisch gebied. Verder is het een goede uitvalsbasis van tal van excursies in Lima.
Lees meer
 

Buenos Aires

Verbum is een middelgrote school school in Buenos Aires gekenmerkt door veel persoonlijke aandacht en een zeer vriendelijke atmosfeer.
Lees meer
 

Quito

Simon Bolivar Spanish School in Quito is precies de juiste plek om Spaans te leren in Ecuador. Ook weekprogramma's in de Amazone jungle of het relaxte kustgebied zijn mogelijk
Lees meer
 

Oaxaca

Becari is een middelgrote Mexicaanse taalschool die zich richt op een brede groep internationale studenten variërend van kinderen tot senioren. De school bevindt zich in het veelzijdige Oaxaca bekend om haar inheemse en koloniale invloeden.
Lees meer
 

Quetzaltenango

Xela is de tweede stad van Guatemala en dat geldt ook als bestemming voor Spaans leren. Pop Wuj is een coöperatieve taalschool waar je Spaanse lessen kunt combineren met vrijwilligerswerk voor de lokale Maya-Quiche gemeenschap.
Lees meer
 

Amazone

Het unieke programma Spaans in het Regenwoud laat je Spaans leren in de Peruaanse Amazone in het nationaal park Tambopata.
Lees meer
 

Oaxaca

Opgericht door een kleine groep onderwijzers werkt Ollin Tlahtoalli vanuit de principes van gemeenschapszin en sociale rechtvaardigheid. 
Lees meer
 

Bariloche

 Universiteitsstudenten, professionals, families en reizigers, ze komen allemaal Spaans leren bij La Montaña in de prachtige natuur en cultuur van Patagonië.
Lees meer

Rubrieken

Over Spaanstalige Wereld

Copyright 2004-2021 Spaanstalige Wereld
Disclaimer - Privacy verklaring