Spaans leren en taalscholen Latijns-Amerika

Wil je Spaans leren en jezelf onderdompelen in de Latijns-Amerikaanse cultuur? Vind dan hier een taalschool in Latijns-Amerika voor een cursus Spaans en online lessen.


 

Antigua

Gesticht in de 16e eeuw is Antigua een prachtige koloniale stad in Guatemala. De experts van Mundo Spanish School kunnen je Spaans bijbrengen zonder dat daarvoor veel lessen nodig zijn. Met hun speciale programma's kun je ook je Spaans verder ontwikkelen. Vrijwilligerswerk op het gebied van geneeskunde, sociaal werk, dierenverzorging en toerisme.
Lees meer
 

Montevideo

Spaans bij La Herradura in Montevideo betekent een volle kennismaking met het warme Uruguay. In 2020 werd Uruguay door Lonely Planet uitgeroepen tot top reisbestemming. Haar hoofdstad kent ook nog eens het hoogste levensniveau van Latijns-Amerika. Fijn voor taalstudenten uit Nederland: La Herradura heeft een Nederlandse directrice.
Lees meer
 

Playa del Carmen

Een pauze nodig om even helemaal los te komen van je routine? Kom dan naar Playa del Carmen voor een cursus Spaans en een ware Mexicaanse onderdompeling! Bij Alegre leer je niet alleen vloeiend Spaans spreken, je gaat ook volop genieten van al het moois wat Mexico te bieden heeft.
Lees meer
 

Santiago de Chile

Spaans leren in een moderne Zuid-Amerikaanse miljoenenstad? Gevestigd in Santiago de Chile heeft taalschool Violeta Parra je een groot les- en activiteitenaanbod te bieden. Van wijnexcursies tot salsalessen, je gaat het hier allemaal beleven.
Lees meer
 

San Cristóbal de las Casas

Tierras Mayas is een kleinschalige school in het kleurrijke San Cristóbal de las Casas in Mexico, een favoriet bij veel reizigers. Onder leiding van Romeo staat de school bekend om zijn vriendelijke karakter, lage prijzen, goede leven en kwalitatieve lessen.  
Lees meer
 

Quito

Als één van de oudste taalscholen van Zuid-Amerika is Simon Bolivar Spanish School een betrouwbare optie om Spaans te leren in Quito. Daarnaast kun je bij deze school ook Spaanse lessen volgen in Cuenca, de Amazone, het Pacifische kustgebied en zelfs de Galapagos Eilanden. 
Lees meer
 

Merida

De beste manier om Spaans te leren volgens taalschool La Calle? Dat zijn Spaanse lessen in een relaxte omgeving onder aanvoering van een team van enthousiaste en dynamische professionals. La Calle in Mérida richt zich op gedreven volwassen taalstudenten die tegelijkertijd van het goede Mexicaanse leven willen genieten!
Lees meer
 

Tamarindo

Wie een tropische en levendige strandbestemming zoekt voor een cursus Spaans gaat dat vinden bij WAYRA in Costa Rica. Playa Tamarindo werkt als een magneet op zonaanbidders, feestgangers, outdoorliefhebbers en surfers uit heel de wereld. Een garantie voor een onvergetelijke ervaring in Costa Rica
Lees meer
 

Quito

Instituto Superior de Español verzorgt sinds 1988 Spaans voor buitenlandse taalstudenten in Quito. Met kwalitatieve en gepersonaliseerde  programma's kan iedere student zich hier optimaal ontwikkelen. Met Traveling Classroom kun je een rondreis in Ecuador combineren met Spaans.
Lees meer
 

Cusco

Cusco is een van de populairste Zuid-Amerikaanse bestemmingen om Spaans te leren. Ben je op zoek naar een onvergetelijke culturele leerervaring in de voormalige hoofdstad van het Incarijk? Dan heeft AMAUTA Spanish School onder leiding van een Nederlandse directrice jou het allerbeste te bieden!
Lees meer
 

Cusco

Excel is een taalschool met meer dan 42 jaar ervaring met het onderwijzen van Spaans. Studenten komen uit Europa, Noord-Amerika, Zuid-Afrika en Azië. Naast lessen in het bruisende Cusco kun je bij Excel ook Spaanse volgen in de Heilige Vallei, de Amazone of een combinatie van de twee. 
Lees meer
 

Punta del Este

La Herradura in Punta del Este is gevestigd in een mooie villa met weelderige tuin nabij het strand. Punta del Este is één van de bekendste badplaatsen van Zuid-Amerika. Onder leiding van een Nederlandse eigenaar is La Herradura gevestigd op drie locaties in Uruguay. 
Lees meer
 

Buenos Aires

Met circa 13 procent van de totale cursisten zijn Nederlanders goed vertegenwoordigd bij taalschool Elebaires in het bruisende Palermo. En wist je dat Buenos Aires de populairste Zuid-Amerikaanse bestemming is om Spaans te leren?
Lees meer
 

Lima

De school bevindt zich in Miraflores, een welvarende en een toegankelijke toeristische wijk voor buitenlanders. Lima zelf is een miljoenenstad met heel veel mogelijkheden op cultureel en gastronomisch gebied. Verder vormt ze een goede uitvalsbasis van tal van uitstapjes en excursies in Lima en Peru.
Lees meer
 

Buenos Aires

Verbum is een middelgrote school in het hart van Buenos Aires. De school wordt gekenmerkt door veel persoonlijke aandacht, flexibiliteit en een vriendelijke atmosfeer. Ook scherp geprijsde online lessen met hooggekwalificeerde privédocenten. 
Lees meer
 

Oaxaca

Becari is een middelgrote Mexicaanse taalschool die zich richt op een brede groep internationale studenten variërend van kinderen tot senioren. De school bevindt zich in het veelzijdige Oaxaca bekend om zijn inheemse en koloniale invloeden.
Lees meer
 

Quetzaltenango

Xela, de tweede stad van Guatemala, is na Antigua de populairste bestemming om Spaans te leren. Pop Wuj is een coöperatieve taalschool waar je Spaanse lessen kunt combineren met vrijwilligerswerk voor de lokale Maya-Quiche gemeenschap.
Lees meer
 

Amazone

Het unieke programma Spaans in het Regenwoud laat je Spaans leren midden in de Peruaanse Amazone. Met een lokale gids en Spaanse docent trek je door de regenwouden en leert tegelijkertijd Spaans. Je verblijft in een comfortabele lodge met gemeenschappelijke voorzieningen als zwembad en bar.
Lees meer
 

Oaxaca

Opgericht door een kleine groep onderwijzers werkt Ollin Tlahtoalli in Oaxaca vanuit de principes van gemeenschapszin en sociale rechtvaardigheid. Naast Spaanse lessen voor alle niveaus kun je bij Ollin Tlahtoalli leren over de inheemse cultuur. 
Lees meer

Rubrieken

Publicidad

Social Media

    

Over Spaanstalige Wereld

Copyright 2004-2023 Spaanstalige Wereld
Disclaimer - Privacy verklaring