Leer Spaans bij taalschool WAYRA in Tamarindo


Taalschool WAYRA

In een tropische setting op een plezierige en snelle wijze Spaans leren

WAYRA Instituto de Español organiseert sinds 1996 cursussen Spaans in Costa Rica voor alle niveaus. De school bevindt zich in een weelderige tropische tuin op slechts een blok van het strand. Op het erf staan drie gebouwen en twee kleine ranchos (palmhutjes). Voor een optimale en aangename studieomgeving zijn de klaslokalen ruim en comfortabel van opzet met grote ramen. De hoofdranch kent twee klaslokalen en een cafetaria op de begane grond waar je kunt studeren en relaxen. Hier ontmoet je medestudenten onder het genot van tropische hapjes en drankjes. Ook de populaire Latijns-Amerikaanse danslessen worden hier gehouden. Op het gebied van huisvesting is er veel mogelijk in Tamarindo. Van studentenhuizen op loopafstand van de school tot Costa Ricaanse gastgezinnen in nabijgelegen plaatsen als Villareal en Santa Rosa - echt ideaal om helemaal op te gaan in het Costa Ricaanse leven. WAYRA kan je helpen met jouw accommodatie.

Tamarindo geldt als één van de beste surfplaatsen van Costa Rica. Lange zandstranden, riffen en warm water zorgen voor ideale omstandigheden voor zowel beginnende als vergevorderde surfers. Veel studenten van WAYRA komen speciaal naar Playa Tamarindo om te surfen en voor hen we de leuke combi 'Spaans en Surfen'. Bij het complex van WAYRA kun je optimaal genieten van de waanzinnige Costa Ricaanse natuur: leguanen en tropische vogels spotten terwijl je op de achtergrond het kabbelend geluid van de golven van de oceaan hoort...Die rust wordt eigenlijk alleen doorbroken door apen die in onze omgeving geen uitzondering zijn. Naast surfen kun je in Tamarindo nog tal van andere sporten beoefenen, zoals snorkelen, duiken, vissen, paardrijden, golf, tennis, yoga, fietsen en mountainbiken.

Playa Tamarindo is gelegen aan de Costa Ricaanse westkust op het schiereiland Nicoya in de provincie van Guanacaste. Tamarindo is een schitterend tropisch paradijsje dat bekend staat om zijn natuur, stranden en perfecte surfcondities. Daarnaast is het trendy Tamarindo een multiculturele samenleving waar je de hele wereld ontmoet. Restaurants, hotels, surfscholen, supermarkten en tal van voorzieningen bevinden zich op loopafstand van onze school en de studentenhuizen. Het bezoeken van kunstgalerijen en handwerkplaatsen tot uitgaan in de casino's, bars en discotheken, alles is hier mogelijk in Tamarindo. De spectaculaire stranden met wit zand en kristalheldere water trekken natuurfanaten, surfers en zonaanbidders uit alle windstreken. Dankzij haar aangename klimaat wordt Tamarindo 12 maanden in het jaar bezocht door zowel Costa Ricaanse als buitenlandse toeristen. 

Nog meer weten van WAYRA Spanish Institute? Lees dan ook ons interview met Sandra Chavez.  

logo WAYRA

CONTACTGEGEVENS

Calle Este, 50309 Playa Tamarindo, Guanacaste, Costa Rica
www.spanish-wayra.co.cr
+506 2653 0359


CURSUSSEN EN ACTIVITEITEN

Groepsles, Privéles, Online Spaans, Spaans & Surfen, DELE Voorbereidingscursus, Vrijwilligerswerk en Spaans, Spaans voor Kinderen, Spaans voor Tieners


Rubrieken

Publicidad

Social Media

    

Over Spaanstalige Wereld

Copyright 2004-2023 Spaanstalige Wereld
Disclaimer - Privacy verklaring