Leer Spaans bij taalschool WAYRA in Tamarindo


Taalschool WAYRA

In een tropische setting op een plezierige en snelle wijze Spaans leren

WAYRA Instituto de Español organiseert sinds 1996 cursussen Spaans in Costa Rica voor alle niveaus. De school bevindt zich in een weelderige tropische tuin op slechts een blok van het strand. Op het erf staan drie gebouwen en twee kleine ranchos (palmhutjes). Voor een optimale en aangename studieomgeving zijn de klaslokalen ruim en comfortabel van opzet met grote ramen. De hoofdranch kent twee klaslokalen en een cafetaria op de begane grond waar je kunt studeren en relaxen. Hier ontmoet je medestudenten onder het genot van tropische hapjes en drankjes. Ook de populaire Latijns-Amerikaanse danslessen worden hier gehouden. Op het gebied van huisvesting is er veel mogelijk in Tamarindo. WAYRA kan je helpen met het vinden van jouw ideale accommodatie in Tamarindo. Van studentenhuizen op loopafstand van de school tot Costa Ricaanse gastgezinnen in nabijgelegen plaatsen als Villareal en Santa Rosa - echt ideaal om helemaal op te gaan in het Costa Ricaanse leven

Tamarindo geldt als één van de beste surfplaatsen van Costa Rica. Lange zandstranden, riffen en warm water zorgen voor ideale omstandigheden voor zowel beginnende als vergevorderde surfers. Veel studenten van WAYRA komen speciaal naar Playa Tamarindo  om te surfen. Het taalprogramma 'Spaans en Surfen' is een heerlijke combi waarbij je Spaans leren kunt combineren met actief surfen. Bij het complex van WAYRA kun je optimaal genieten van de waanzinnige Costa Ricaanse natuur. Geniet van leguanen en tropische vogels spotten terwijl je op de achtergrond het kabbelend geluid van de golven van de oceaan hoort...Die rust wordt eigenlijk alleen doorbroken door apen die in onze omgeving geen uitzondering zijn. Naast surfen kun je in Tamarindo tal van sporten beoefenen zoals snorkelen, duiken, vissen, paardrijden, golf, tennis, yoga, fietsen en mountainbiken.

Playa Tamarindo is gelegen aan de Costa Ricaanse westkust op het schiereiland Nicoya in de provincie van Guanacaste. Tamarindo is een schitterend tropisch paradijsje dat bekend staat om z'n natuur, stranden en optimale surfcondities. Daarnaast is het trendy Tamarindo een multiculturele samenleving waar je de hele wereld kunt ontmoeten. Restaurants, hotels, surfscholen, supermarkten en tal van voorzieningen bevinden zich op loopafstand van de school en de studentenhuizen. Kunstgalerijen en handwerkplaatsen bezoeken tot uitgaan in de casino's, bars en discotheken, alles is mogelijk in Tamarindo. De spectaculaire stranden met wit zand en kristalheldere water trekken natuurfanaten, surfers en zonaanbidders uit alle windstreken. Dankzij haar aangename klimaat wordt Tamarindo het hele jaar door bezocht door zowel Costa Ricaanse als buitenlandse toeristen. 

Nog meer weten van WAYRA Spanish Institute? Lees dan ook ons interview met Sandra Chavez.  

logo WAYRA

CONTACTGEGEVENS

Calle Este, 50309 Playa Tamarindo, Guanacaste, Costa Rica
www.spanish-wayra.co.cr
+506 2653 0359


CURSUSSEN EN ACTIVITEITEN


Rubrieken

Over Spaanstalige Wereld

Copyright 2004-2021 Spaanstalige Wereld
Disclaimer - Privacy verklaring