Spaans leren en taalscholen Spanje

Spaans leren en jezelf onderdompelen in de Spaanse cultuur kan natuurlijk het beste in Spanje. Vind hier een taalschool en cursus Spaans in Spanje.


 

Granada

Gevestigd in één van de fascinerendste steden ter wereld verzorgt Escuela Montalbán al ruim 30 jaar Spaanse lessen. Met 800 studenten per jaar is Escuela Montalbán een middelgrote Spaanse taalschool in Granada.
Lees meer
 

Jerez de la Frontera

Wil je in een pure Andalusische stad snel je Spaans verbeteren? Kom dan naar Tenidiomas, sinds 1982 taalschool in Jerez de la Frontera. Gelegen op maar 12 km van de Golf van Cádiz kun je bij Tenidiomas het hele jaar door genieten van zon. 
Lees meer
 

Valencia

Sinds 1995 organiseert Costa de Valencia leuke Spaanse lessen en activiteiten voor buitenlandse studenten. De taalschool bevindt zich in een universiteitswijk in het stadshart van Valencia tussen het historisch centrum en het strand.
Lees meer
 

Granada

In het taalcentrum van Granada vind je bij INMSOL cursussen Spaans en cultuur die bij jou passen onder begeleiding van docenten van hoog niveau. Kleine groepen en aanvullende activiteiten verbeteren jouw ervaring.  
Lees meer
 

Salamanca

Mester ontvangt jaarlijks 4000 studenten afkomstig uit alle windstreken. De sfeervolle school bevindt zich midden in het centrum van de studentenhoofdstad Salamanca. Tal van activiteiten als salsa, kooklessen en tapastours. 
Lees meer
 

Bilbao

De taalprogramma's van Instituto Hemingway zijn helemaal afgestemd op de persoonlijke wensen, interesses en zakelijke doelstellingen van de student. Bilbao is hot en ontvangt steeds meer toeristen maar wordt nog niet overlopen. 
Lees meer
 

Panes

Spaans leren in een schitterend berglandschap in Asturië, een paradijs voor natuurliefhebbers en op maar 10 km van de noordkust van Spanje. Tal van outdoor activiteiten als hiking, kanoën, via ferrata en white water rafting.
Lees meer
 

Valladolid

Bij Casa del Español in Valladolid beleef je het pure Spaans gecombineerd met een breed aanbod culturele activiteiten. Valladolid is een middelgrote Spaanse stad die strategisch gelegen is tussen de grote Spaanse steden. 
Lees meer
 

Madrid

Gevestigd in een historisch pand organiseert Eureka sinds 1988 een breed scala aan Spaanse cursussen. EUREKA kent daarnaast een aantrekkelijk programma vol met activiteiten en excursies.
Lees meer
 

Valencia

Opgericht in 2013 bevindt Carmen Spanish School zich midden in het bruisende stadshart van Valencia. Naast Spaans volop leuke activiteiten zoals een bootexcursie door het natuur- en paellagebied Albufera.
Lees meer
 

Castelldefels

Idealog heeft ruim 25 jaar ervaring met het onderwijzen van talen. Nabij Barcelona is Castelldefels erg populair bij haar inwoners voor het kopen van een tweede huis waaronder de nodige Barça-spelers.
Lees meer
 

Barbate

Dit taal- en trainingscentrum in Barbate bevindt zich een prachtige omgeving met stranden, kliffen, wouden en natuurparken. AENFIS kent verscheidene centra in Spanje en Latijns-Amerika.
Lees meer
 

Madrid

Het familiaire Contacto Madrid bevindt zich in het hart van Madrid in een rustige straat in de charmante wijk Chamberí. 
Lees meer
 

La Cala del Moral

Gelegen aan het strand en omgeven door een weelderige tuin met mediterrane bomen en een heerlijk zwembad is La Playa Escuela een ware oasis.
Lees meer
 

Alicante

Bij deze school in het gezellige centrum van Alicante kun je elke maandag starten. Ook combinaties met andere steden zijn mogelijk, zoals Barcelona. 
Lees meer
 

Barcelona

School bevindt zich in het centrum van Barcelona op loopafstand van diverse interessante plekken als La Casa Battló de Gaudí en de gezellige studentenwijk Barrio de Gracia.
Lees meer
 

Malaga

Instituto Andalusi vind je in een rustig gebied van Malaga dicht bij het strand. De taalschool beschikt over een fijne tuin waar je heerlijk kunt ontspannen, zonnebaden of een frisse duik kunt nemen in het zwembad. 
Lees meer
 

Sevilla

Ontstaan in 1983 is Giralda Center een taalschool uit Sevilla met veel passie voor het Spaans. Heerlijk gelegen, tegenover de Alcazartuinen en de universiteit. 
Lees meer
 

Jaca

De zomercursus Spaans voor buitenlanders in Jaca is de oudste taalcursus van Spanje.  Jaca vormt al honderden jaren een stop voor pelgrims op de Camino de Santiago en biedt momenteel tal van outdoor mogelijkheden. 
Lees meer
 

Zaragoza

Universidad de Zaragoza verzorgt al sinds 1927 cursussen Spaans en is daarmee een ware pionier is in het onderwijzen van Spaans als buitenlandse taal. 
Lees meer
 

Avila

Het voorbereiden van studenten op hun professionele carrières met programma's van uitstekende academische kwaliteit is het hoofddoel van Universidad Católica de Ávila. Behorend tot het werelderfgoed is Ávila een van de mooiste steden van Spanje.
Lees meer
 

Madrid

Gevestigd in een historisch gebouw in het hart van Madrid vlakbij iconische plekken als Puerta del Sol, Plaza Mayor en Palacio Real.
Lees meer
 

Burgos

De Universiteit van Burgos biedt cursussen Spaans en workshops van academisch niveau in een unieke universiteitssetting.
Lees meer
 

Granada

De school bevindt zich in het historisch centrum van Granada. De moderne klaslokalen zijn voorzien van alle technische gemakken die goed van pas zullen komen bij je Spaanse leerproces. 
Lees meer

Rubrieken

Over Spaanstalige Wereld

Copyright 2004-2019 Spaanstalige Wereld
Disclaimer - Privacy verklaring