Spaans leren en taalscholen Spanje

Spaans leren en jezelf onderdompelen in de Spaanse cultuur kan natuurlijk het beste in Spanje. Vind hier een taalschool en cursus Spaans in Spanje.


 

Granada

Escuela Montalbán trekt een gevarieerde groep cursisten naar het prachtige Granada waaronder studenten, professionals en gepensioneerden.

Lees meer
 

Jerez de la Frontera

Midden in het levendige historisch centrum van Jerez de la Frontera vind je het aantrekkelijke gebouw van Tenidiomas dat is voorzien van alle gemakken.

Lees meer
 

Valencia

Sinds 1995 organiseert Costa de Valencia Spaanse lessen en leuke activiteiten voor buitenlandse studenten in Valencia. 

Lees meer
 

Granada

Opgericht in 1992 kent IMSOL een lange historie en verschillende accreditaties. Weekendexcursies naar de interessantste steden en natuurgebieden van Andalusië. 

Lees meer
 

Salamanca

Mester verzorgt al sinds 1991 Spaanse lessen in Salamanca en begroet inmiddels jaarlijks ruim 4000 studenten uit meer dan 40 landen!

Lees meer
 

Bilbao

De programma's van Instituto Hemingway zijn helemaal afgestemd op jouw persoonlijke wensen, interesses en zakelijke doelstellingen.

Lees meer
 

Valladolid

Het pure Spaans van Valladolid beleven bij Casa del Espanol gecombineerd met een breed aanbod culturele activiteiten. 

Lees meer
 

Madrid

Gevestigd in een historisch pand organiseert Eureka sinds 1988 een breed aanbod Spaanse cursussen. Naast Spaanse lessen kent EUREKA een zeer aantrekkelijk programma met activiteiten en excursies.

Lees meer
 

Zaragoza

Universidad de Zaragoza verzorgt al sinds 1927 cursussen Spaans en is daarmee een ware pionier is in het onderwijzen van Spaans als buitenlandse taal. 

Lees meer
 

Castelldefels

Idealog heeft ruim 25 jaar ervaring met het onderwijzen van talen. Nabij Barcelona is Castelldefels erg populair onder haar inwoners voor het kopen van een tweede huis waaronder de nodige Barça-spelers.

Lees meer
 

Barbate

Dit taal- en trainingscentrum in Barbate bevindt zich een prachtige omgeving met stranden, kliffen, wouden en natuurparken. AENFIS kent verscheidene centra in Spanje en Latijns-Amerika.

Lees meer
 

Conil de la Frontera

Het prachtige Andalusische schoolgebouw van Academia Andaluza is gevestigd tussen het strand en het centrum.

Lees meer
 

Sevilla

Ontstaan in 1983 is Giralda Center een taalschool uit Sevilla met veel passie voor het Spaans. Heerlijk gelegen, tegenover de Alcazartuinen en de universiteit. 

Lees meer
 

Alicante

De school bevindt zich in het centrum van Alicante, vlakbij de centrale markthal.

Lees meer
 

San Sebastian

Tandem San Sebastián, opgericht in 1987, bevindt zich in Gros, een trendy district dicht bij het strand van Zurriola en op maar een kwartiertje lopen van de oude stad. 

Lees meer
 

Barcelona

School bevindt zich in het centrum van Barcelona op loopafstand van diverse interessante plekken als La Casa Battló de Gaudí en de gezellige studentenwijk Barrio de Gracia.

Lees meer
 

Malaga

De school bevindt zich in een rustig gebied dicht bij het strand en de Spaanse lessen worden vaak gehouden in onze fijne tuin waar je heerlijk kunt ontspannen, zonnebaden of een frisse duik nemen in het zwembad!

Lees meer
 

Avila

Universidad Católica de Ávila kent als doel om studenten voor te bereiden op hun professionele carrieres met programma's van uitstekende academische kwaliteit.

Lees meer
 

Valencia

Vanaf het moment dat Hispania haar deuren openden in 2002 heeft de taalschool een spectaculaire groei doorgemaakt met inmiddels ruim 2500 studenten per jaar. 

Lees meer
 

Jaca

De zomercursus Spaans voor buitenlanders in Jaca is de oudste taalcursus van Spanje.  Jaca vormt al honderden jaren een stop voor pelgrims op de Camino de Santiago en biedt momenteel tal van outdoor mogelijkheden. 

Lees meer
 

Panes

In onze school in de bergen gerund door Ana kun je intensieve cursussen combineren met Hiking, Yoga & Pilates en zo'n beetje elke andere outdoorsport die je je maar kunt voorstellen!

Lees meer
 

Valencia

Carmen Spanish School werd opgericht in 2013 in de bruisende wijk El Carmen midden in het historisch centrum van Valencia.

Lees meer
 

Cadiz

Het 19e eeuw pand van K2 Internacional is uitgerust met drie verdiepingen met een formidabel terras in de stijl van een traditioneel Andalusische patio.

Lees meer
 

Madrid

Gevestigd in een historisch gebouw in het hart van Madrid vlakbij iconische plekken als Puerta del Sol, Plaza Mayor en Palacio Real.

Lees meer
 

Burgos

De Universiteit van Burgos biedt cursussen Spaans en workshops van academisch niveau in een unieke setting.

Lees meer
 

Granada

De school bevindt zich in het historisch centrum van Granada en de moderne klaslokalen zijn voorzien van alle technische gemakken die je van pas zullen komen bij het leren van Spaans.

Lees meer

Rubrieken

Over Spaanstalige Wereld

Copyright 2004-2019 Spaanstalige Wereld
Disclaimer - Privacy verklaring