Spaans leren en taalscholen Spanje

Spaans leren en jezelf onderdompelen in de Spaanse cultuur kan natuurlijk het beste in Spanje. Vind hier een taalschool en cursus Spaans in Spanje.


 

Cadiz

Spanish in Cadiz kent een formidabele ligging op slechts 20 meter van het strand. Cadiz is de oudste stad van Europa en in de aantrekkelijke Andalusische havenstad kun je letterlijk 12 maanden per jaar mooi weer verwachten. Beleef Mi Vida!
Lees meer
 

Madrid

Spaans leren in het bruisend hart van Madrid! Gevestigd in een historisch pand verzorgt EUREKA sinds 1988 een breed scala aan Spaanse cursussen en culturele activiteiten in de hoofdstad van Spanje. Weekendexcursies naar historische steden als Toledo.
Lees meer
 

Jerez de la Frontera

Jerez is een fantastische keuze voor wie Spaans wil leren in een authentieke Andalusische stad. Gelegen in het sfeervolle stadshart van Jerez verzorgt Tenidiomas al sinds 1982 kwalitatieve Spaanse en Engelse lessen. Stranden op 12 km.
Lees meer
 

Malaga

Malaga heeft enorm veel in huis waaronder een voortreffelijk klimaat met 12 maanden zon. Instituto Andalusi bevindt zich in een rustig gebied in Malaga dicht bij het strand. In de tuin met zwembad is het heerlijk relaxen met je medestudenten. 
Lees meer
 

Valladolid

Net als Salamanca geldt het historische Valladolid als bakermat van het Spaans. Gelegen tussen grote Spaanse steden biedt Valladolid (330.000 inwoners) alle mogelijke voorzieningen. Bij Casa del Español beleef je het pure Spaans en het echte Spanje.
Lees meer
 

La Cala del Moral

Overwinteren in Zuid-Spanje? Gelegen aan het strand met een weelderige tuin en een heerlijk zwembad is La Playa Escuela een ware oasis voor taalstudenten. Spaans leren en heerlijk genieten van de Spaanse zon en de zachte temperaturen. 
Lees meer
 

Valencia

Wat een feest, Spaans leren in Valencia! Sinds 1995 organiseert Costa de Valencia leuke Spaanse lessen en activiteiten voor buitenlandse studenten. De school bevindt zich in een universiteitswijk tussen het historisch centrum en het strand.
Lees meer
 

Alicante

Bij Proyecto Español in het gezellige centrum van Alicante kun je elke maandag starten met een Spaanse cursus. Voor wie Spaans wil leren in verschillende steden kan bij Proyecto Español bijvoorbeeld de combi Alicante & Barcelona doen. 
Lees meer
 

Madrid

Spaans leren in een bruisende miljoenenstad? Ga dan voor een cursus Spaans in Madrid met haar duizelingwekkende uitgaansmogelijkheden. Contacto Madrid bevindt zich in het hart van Madrid in een rustige straat in de charmante wijk Chamberí.
Lees meer
 

Barbate

Barbate is een nog niet overlopen badplaats aan de Costa de la Luz bezaaid met fantastische stranden, kliffen, wouden en natuurparken. AENFIS staat garant voor aantrekkelijke en gepersonaliseerde Spaanse lessen in combinatie met sportieve activiteiten.
Lees meer
 

Barcelona

De school van Proyecto Español bevindt zich in het centrum van Barcelona. Op loopafstand van interessante plekken als La Casa Battló de Gaudí en de gezellige studentenwijk Barrio de Gracia.
Lees meer
 

Jaca

De oudste taalcursus Spaans voor buitenlanders in Spanje? Dat is de Zomercursus Spaans in Jaca die sinds 1927 door de Universiteit Zaragoza in Jaca wordt verzorgd. Omringd door bergen heeft pelgrimplaats Jaca tal van buitenactiviteiten te bieden. 
Lees meer
 

Madrid

Overweeg je om Spaans te leren in Madrid in combinatie met een andere stad? Dan moet je zijn bij Proyecto Español waar je een cursus in de Spaanse hoofdstad kunt combineren met Alicante, Granada of Barcelona.
Lees meer
 

Castelldefels

Idealog heeft ruim 25 jaar ervaring met het onderwijzen van Spaans én tal van andere talen. Dat Barça-spelers neerstrijken in Castelldefels op 20 minuten van Barcelona zegt natuurlijk veel over de aantrekkelijkheid van Castelldefels. 
Lees meer
 

Zaragoza

De Universiteit Zaragoza is een ware pionier is in het onderwijzen van Spaans als buitenlandse taal. Als vijfde stad van Spanje heeft het nog vrij onbekende Zaragoza voor taalstudenten tal van bezienswaardigheden en voorzieningen in petto.
Lees meer
 

Granada

Granada is zonder twijfel één van de fascinerendste steden ter wereld om Spaans te leren. Escuela Montalbán verzorgt al ruim 30 jaar Spaanse lessen in Granada. Met 1000 studenten per jaar is ze een middelgrote taalschool met een warme ambiance.
Lees meer
 

Bilbao

Het Noord-Spaanse Bilbao is een aantrekkelijke locatie voor taalstudenten die een originele studiebestemming zoeken. Instituto Hemingway stemt z'n programma's helemaal af op jouw persoonlijke wensen, interesses en zakelijke doelstellingen.
Lees meer
 

Granada

De school van Proyecto Español bevindt zich in het historisch centrum van het magische Granada. De moderne klaslokalen zijn voorzien van alle technische gemakken die goed van pas zullen komen bij het leerproces van de Spaanse taal. 
Lees meer
 

Granada

In Granada kun je kiezen uit vele taalscholen. Een van de betere scholen is INMSOL. Verwacht docenten van hoog niveau, kleine groepen, volop leuke activiteiten en speciale cursussen voor uiteenlopende doeleinden.
Lees meer
 

Avila

Universidad Católica de Ávila biedt een breed aanbod taalprogramma's en culturele activiteiten van uitstekend academisch niveau. Het historische Ávila is beroemd om haar stadsmuren en de mystica Teresa.
Lees meer
 

Salamanca

De universiteitsstad Salamanca kent verhoudingsgewijs de meest taalstudenten van Spanje. Met jaarlijks 4000 studenten uit alle delen van de wereld is Mester een van de bekendste en beste taalscholen van Salamanca. 
Lees meer

Rubrieken

Over Spaanstalige Wereld

Copyright 2004-2020 Spaanstalige Wereld
Disclaimer - Privacy verklaring