Vervoer naar Tarifa

Tarifa is per bus uitstekend bereikbaar vanuit uiteenlopende Andalusische steden. Vanuit Cádiz doe je er een kleine 2 uur over (tarief rond de 13 euro), vanuit Málaga ruim 2 uur (16 euro), vanuit Sevilla 4 uur (19 euro) en vanuit Jerez de la Frontera 2,5 uur (13 euro). Dagelijks vertrekken vanuit de haven van Tarifa veerboten naar Marokko en zij overbruggen de Straat van Gibraltar binnen 35 minuten. Je meert dan aan in Tanger. 

Vervoer in Tarifa

Vanaf het busstation loop je in rechte lijn via de lange straat Calle Batalla del Salado in 10-15 minuten naar het oude centrum van Tarifa. Het compacte oude centrum en de nabij gelegen stranden laten zich het beste wandelend verkennen. Wie van wandelen houdt, vindt een mooie wandelingen via de stranden naar het strand en de duinen van Valdevaqueros (15 kilometer). In het hoofdseizoen rijden er frequent bussen naar de verschillende stranden aan de noordwestkust. 
 

Klimaat Tarifa

Tarifa kent het hele jaar door aangename temperaturen en veel zon. Zelfs in de winter kunnen de temperaturen nog schommelen rond de 20 graden. Enige spelbreker kan de felle wind zijn die een strandbezoek - ook bij zomerse temperaturen - tot een helse onderneming kan maken.
 
 
 

Terug naar introductie Tarifa


Reisbestemmingen Spanje

Steden Spanje

Rubrieken

Publicidad

Social Media

    

Over Spaanstalige Wereld

Copyright 2004-2024 Spaanstalige Wereld
Disclaimer - Privacy verklaring