Spaans leren en taalscholen Mexico

Wil je Spaans leren in Mexico? Vind dan hier een taalschool in Mexico voor een cursus Spaans en online lessen.


 

Merida

Wat is de beste manier om Spaans te leren? Dat is in een relaxte omgeving onder leiding van een team van enthousiaste en dynamische professionals. La Calle in Merida richt zich op volwassen taalstudenten die van het goede Mexicaanse leven willen genieten!
Lees meer
 

Playa del Carmen

Een pauze nodig of even helemaal los komen van je routine? Kom dan naar Playa del Carmen in Mexico! Je gaat bij deze IH school niet alleen vloeiend Spaans leren maar je ondergaat ook een Mexicaanse onderdompeling met mysterieuze Maya-tempels en heerlij
Lees meer
 

San Cristóbal de las Casas

Tierras Mayas is een kleinschalige school in het kleurrijke San Cristóbal de las Casas in Mexico, een favoriet bij veel reizigers. De school onder leiding van Romeo staat bekend om z'n vriendelijkheid, lage prijzen en kwalitatieve lessen.  
Lees meer
 

Oaxaca

Becari is een middelgrote Mexicaanse taalschool die zich richt op een brede groep internationale studenten variërend van kinderen tot senioren. De school bevindt zich in het veelzijdige Oaxaca bekend om haar inheemse en koloniale invloeden.
Lees meer
 

Oaxaca

Opgericht door een kleine groep onderwijzers werkt Ollin Tlahtoalli vanuit de principes van gemeenschapszin en sociale rechtvaardigheid. 
Lees meer

Rubrieken

Over Spaanstalige Wereld

Copyright 2004-2020 Spaanstalige Wereld
Disclaimer - Privacy verklaring