Spaans leren en taalscholen Mexico

Wil je Spaans leren in Mexico? Vind dan hier een taalschool in Mexico voor een cursus Spaans en online lessen.


 

Playa del Carmen

Een pauze nodig om even helemaal los te komen van je routine? Kom dan naar Playa del Carmen voor een cursus Spaans en een ware Mexicaanse onderdompeling! Bij Alegre leer je niet alleen vloeiend Spaans spreken, je gaat ook volop genieten van al het moois wat Mexico te bieden heeft.
Lees meer
 

San Cristóbal de las Casas

Tierras Mayas is een kleinschalige school in het kleurrijke San Cristóbal de las Casas in Mexico, een favoriet bij veel reizigers. Onder leiding van Romeo staat de school bekend om zijn vriendelijke karakter, lage prijzen, goede leven en kwalitatieve lessen.  
Lees meer
 

Merida

De beste manier om Spaans te leren volgens taalschool La Calle? Dat zijn Spaanse lessen in een relaxte omgeving onder aanvoering van een team van enthousiaste en dynamische professionals. La Calle in Mérida richt zich op gedreven volwassen taalstudenten die tegelijkertijd van het goede Mexicaanse leven willen genieten!
Lees meer
 

Oaxaca

Becari is een middelgrote Mexicaanse taalschool die zich richt op een brede groep internationale studenten variërend van kinderen tot senioren. De school bevindt zich in het veelzijdige Oaxaca bekend om zijn inheemse en koloniale invloeden.
Lees meer
 

Oaxaca

Opgericht door een kleine groep onderwijzers werkt Ollin Tlahtoalli in Oaxaca vanuit de principes van gemeenschapszin en sociale rechtvaardigheid. Naast Spaanse lessen voor alle niveaus kun je bij Ollin Tlahtoalli leren over de inheemse cultuur. 
Lees meer

Rubrieken

Publicidad

Social Media

    

Over Spaanstalige Wereld

Copyright 2004-2023 Spaanstalige Wereld
Disclaimer - Privacy verklaring