Spaans leren en taalscholen Mexico

Wil je Spaans leren in Mexico? Vind dan hier een taalschool en cursus Spaans in Mexico.


 

Playa del Carmen

Een pauze nodig of even los komen van je routine? Kom dan naar Playa del Carmen in Mexico! Je leert bij deze IH school niet alleen vloeiend Spaans spreken maar gaat ook volop genieten van heerlijke witte zandstranden en mysterieuze Maya-tempels.
Lees meer
 

San Cristóbal de las Casas

Tierras Mayas is een kleinschalige school in het kleurrijke San Cristóbal de las Casas in Mexico, een favoriet bij veel reizigers. De school onder leiding van Romeo staat bekend om z'n vriendelijkheid, lage prijzen en kwalitatieve lessen.  
Lees meer
 

Merida

Wil je Spaans leren in Yucatán? Overweeg dan Calle 55, een school in Mérida zich op volwassen buitenlandse taalstudenten die Spaans willen leren in Mexico. School bevindt in het levendige oude centrum van Mérida.
Lees meer
 

Oaxaca

Becari is een middelgrote Mexicaanse taalschool die zich richt op een brede groep internationale studenten variërend van kinderen tot senioren. De school bevindt zich in het inheemse en koloniale Oaxaca.
Lees meer
 

Cuernavaca

Opgericht in 1960 behoort Cuernavaca Language School tot de oudste en meest gerespecteerde taalinstituten van Mexico. 
Lees meer
 

Oaxaca

Opgericht door een kleine groep onderwijzers werkt Ollin Tlahtoalli vanuit de principes van gemeenschapszin en sociale rechtvaardigheid. 
Lees meer

Rubrieken

Over Spaanstalige Wereld

Copyright 2004-2019 Spaanstalige Wereld
Disclaimer - Privacy verklaring