Spaans leren in Tamarindo

Wil je Spaans leren in Tamarindo in Costa Rica? Bekijk dan hier het overzicht van Spaanse taalscholen in Tamarindo en vind een cursus Spaans die bij jou past.

WAYRA Instituto de Espaņol

Specialisatie:DELE Examen, Excursies, Groepscursus, Spaans voor Kinderen, Zakelijk Spaans, Spaans & Surfen
Land: Costa Rica
Niveau: beginners, basis, halfgevorderd, vergevorderd, superieur
Adres: Calle Real · Playa Tamarindo | Guanacaste, Costa Rica
Telefoon: (++506) 2653 0359
Website: www.spanish-wayra.co.cr
Email: info@spanish-wayra.co.cr
Facebook: wayrainstitutoespanol

Spaanse les bij taalschool Wayra

Sinds 1996 verzorgt WAYRA Instituto de Español taalprogramma's Spaans voor alle niveaus, van absolute beginners tot vergevorderden. Dankzij ons onderdompelingsprogramma leren onze studenten in een tropische setting op een snelle én plezierige wijze Spaans spreken. 

De tropische school van Wayra 
Onze school is gebouwd in een weelderige tropische tuin op nog geen blok verwijderd van het strand. Op ons erf staan drie gebouwen en twee kleine ranchos (palmhutjes). De klaslokalen zijn ruim en comfortabel van opzet met grote ramen voor een optimale en aangename studieomgeving. De hoofdranch kent twee klaslokalen en een snackruimte op de begane grond. In de cafetaria kunnen onze studenten studeren, heerlijk relaxen of medestudenten ontmoeten onder het genot van tropische hapjes en drankjes. Ook houden we hier onze Latijns-Amerikaanse danslessen.  

Spaans en Surfen in Playa Tamarindo
Tamarindo geldt als een van de beste surfplaatsen van Costa Rica. Lange zandstranden, riffen en warm water zorgen voor ideale omstandigheden voor zowel beginnende als vergevorderde surfers. Omdat we uit ervaring weten dat veel studenten naar Playa Tamarindo komen om te surfen organiseren we naast onze reguliere Spaanse lessen de speciale cursuscombinatie 'Spaans en Surfen'. Een unieke kans om studie en surfontspanning samen te laten gaan!

Omringd door Natuur 
Op ons complex kun je optimaal genieten van de waanzinnige natuur die ons omringt. Zo kun je leguanen en mooie vogels spotten en dat allemaal onder het kabbelend geluid van de golven van de oceaan! De rust wordt eigenlijk alleen doorbroken door apen, die in deze omgeving geen uitzondering zijn. 

Huisvesting in Tamarindo
Op het gebied van huisvesting is er veel mogelijk in Tamarindo. Je kunt kiezen voor onze studentenhuizen in Tamarindo op loopafstand van de school en het strand. Ook kun je verblijven bij gastgezinnen in nabijgelegen plaatsen Villareal en Santa Rosa, echt ideaal om helemaal op te gaan in het Costa Ricaanse leven.

Schoolgebouw Wayra in Playa Tamarindo

Tamarindo Beach
Playa Tamarindo ligt aan de Costa Ricaanse westkust op het schiereiland Nicoya in de provincie van Guanacaste. Tamarindo is een schitterend tropisch paradijs dat bekend staat om zijn natuur, stranden en perfecte surfcondities. Het trendy Tamarindo kent een multiculturele samenleving met ongeveer 2500 bewoners. Restaurants, hotels, surfscholen, supermarkten en diverse andere voorzieningen bevinden zich op loopafstand van onze school en de studentenhuizen. In Tamarindo is van alles te beleven: van het bezoeken van kunstgalerietjes en handwerkplaatsen tot uitgaan in de vele casino's, bars en discotheken. De spectaculaire stranden met wit zand en kristalheldere water trekken zowel natuurfanaten als surfers en zonaanbidders aan. Dankzij het warme klimaat wordt het kosmopolitische Tamarindo het hele jaar door bezocht door zowel Costa Ricaanse als buitenlandse toeristen. Naast surfen kun je in Tamarindo nog veel meer sporten beoefenen: snorkelen, duiken, vissen, paardrijden, golf, tennis, yoga, fietsen en mountainbiken - het is hier allemaal mogelijk! 

Meer weten over WAYRA Spanish Institute? Lees dan ook ons interview
met Sandra Chavez.  


Spaanse taalscholen in Costa Rica

Zoeken

zoekwoord(en)
categorie