Spaans leren en taalscholen Peru

Wil je Spaans leren in Peru? Vind dan hier een taalschool in Peru voor een cursus Spaans en online lessen.


 

Cusco

Cusco is een van de populairste Zuid-Amerikaanse bestemmingen om Spaans te leren. Ben je op zoek naar een onvergetelijke culturele leerervaring in de voormalige hoofdstad van het Incarijk? Dan heeft AMAUTA Spanish School onder leiding van een Nederlandse directrice jou het allerbeste te bieden!
Lees meer
 

Cusco

Excel is een taalschool met meer dan 42 jaar ervaring met het onderwijzen van Spaans. Studenten komen uit Europa, Noord-Amerika, Zuid-Afrika en Azië. Naast lessen in het bruisende Cusco kun je bij Excel ook Spaanse volgen in de Heilige Vallei, de Amazone of een combinatie van de twee. 
Lees meer
 

Lima

De school bevindt zich in Miraflores, een welvarende en een toegankelijke toeristische wijk voor buitenlanders. Lima zelf is een miljoenenstad met heel veel mogelijkheden op cultureel en gastronomisch gebied. Verder vormt ze een goede uitvalsbasis van tal van uitstapjes en excursies in Lima en Peru.
Lees meer
 

Amazone

Het unieke programma Spaans in het Regenwoud laat je Spaans leren midden in de Peruaanse Amazone. Met een lokale gids en Spaanse docent trek je door de regenwouden en leert tegelijkertijd Spaans. Je verblijft in een comfortabele lodge met gemeenschappelijke voorzieningen als zwembad en bar.
Lees meer

Rubrieken

Publicidad

Social Media

    

Over Spaanstalige Wereld

Copyright 2004-2024 Spaanstalige Wereld
Disclaimer - Privacy verklaring