Op shopgebied valt genoeg te beleven in San José. Naast goede malls kun je in de hoofdstad van Costa Rica je slag slaan met souvenirs als koffie.

Shopping centers in San José

Voor wie serieus wil gaan shoppen zet koers naar de wijk Escazú. Hier vind je bijvoorbeeld het goed aangeschreven Multiplaza Escazú. Een aantrekkelijk en comfortabel shopping center met mooie winkels en tal van voorzieningen als restaurants. Er gaan zelfs speciale bussen naar deze mall vanuit het centrum.  
 

Op souvenirjacht in de hoofdstad van Costa Rica

Suggesties voor souvenirs? Wat te denken van Costa Ricaanse koffie verpakt in kleurrijke doosjes die je op tal van plekken kunt kopen. Ga voor precolumbiaanse artikelen als houtsnijwerk en maskers naar Galería Namú die prima beoordelingen krijgt. In San José vind je ook genoeg adresjes voor Costa Ricaanse en Nicaraguaanse sigaren, net als cigarros uit Cuba en de Dominicaanse Republiek.
 

Markten

Voor een hangmat, houtsnijwerk of een handgemaakt muziekinstrument is de centrale markt van San José een aanrader. In de hectische Mercado Central worden ook vis, vlees, kleding, bloemen en zelfs levende dieren aan de man gebracht. Een andere grote, overdekte markt is Mercado Borbón. Ook hier kun je een bonte verzameling producten verwachten. 
 
 

Terug naar introductie San José


Reisbestemmingen Costa Rica

Rubrieken

Publicidad

Social Media

    

Over Spaanstalige Wereld

Copyright 2004-2024 Spaanstalige Wereld
Disclaimer - Privacy verklaring