Vervoer naar Bariloche

Vanuit Buenos Aires gaan dagelijks vluchten naar Bariloche.
Zoals overal in Argentinië is ook de bus een prima manier om lange afstanden te overbruggen. Uitgerust met royale stoelen worden in de comfortabele bussen tevens maaltijden geserveerd. Ga er maar een lekker voor zitten, want een busreis van Buenos Aires naar Bariloche duurt circa 20 uur. Neem maar een lekkere Argentijnse wijn mee...
Daarnaast gaat er twee keer per week een trein van en naar Viedma dat aan de oostkust van Argentinië is gelegen. Een traject van ruim 800 km bekend als El Tren Patagonico. 

Vervoer in Bariloche

Een taxi van het busstation naar het centrum van Bariloche kost ongeveer 20 peso. Een huurauto is zeker is een goede mogelijkheid om het het gebied te verkennen. Voor een pure natuurervaring is de fiets natuurlijk nog beter. Fietsen kun je huren op verschillende plekken.

Klimaat Bariloche

Het skiseizoen van Bariloche loopt van half juni tot half oktober. Begin mei valt de eerste sneeuw en de winter loopt tot september. Bariloche kent een mild klimaat met droge en winderige zomers en met regenachtige winters. Het zomerseizoen (van half december tot begin maart) kenmerkt zich door zonnig weer met comfortabele middagtemperaturen (18 tot 26 graden) maar wel vrij koude nachten (2 tot 9 graden). Het ideale seizoen dus voor buitenactiviteiten.  
 

Terug naar introductie Bariloche


Reisbestemmingen Argentinië

Rubrieken

Publicidad

Social Media

    

Over Spaanstalige Wereld

Copyright 2004-2024 Spaanstalige Wereld
Disclaimer - Privacy verklaring