Blog Spaanstalige Wereld

Meer weten over de Spaanse scholen of op zoek naar leuke reis- en studietips? In ons blog vind je interviews met taalscholen, reisverhalen en interessante weetjes over de Spaanse taal.


Elebaires: Spaanse les in Buenos Aires

Elebaires is een professionele taalschool gevestigd midden in het historisch centrum van Buenos Aires. Directrice María Laura Mecías vertelt ons meer over het bruisende Buenos Aires en de persoonlijke aanpak die zo typerend is voor Elebaires. 

 
Waarom kunnen Nederlandse studenten het best bij Elebaires Spaanse lessen volgen in Buenos Aires?
 
‘We bevinden ons met Elebaires niet alleen in het centrum van het bruisende Buenos Aires, maar we verlenen ook een unieke service door met kleine klasjes in rap tempo Spaans te leren onder begeleiding van professionele docenten! Onze lessen zijn daarnaast interactief en gevarieerd met docenten die er werkelijk alles aan doen om je het Spaans zo snel mogelijk eigen te maken.

'In Buenos Aires vind je geen enkele andere taalschool waar persoonlijke aandacht zo centraal staat als bij ons.'

Door met maximaal 7 studenten per klas te werken kunnen we iedere student de persoonlijke begeleiding geven die hij of zij verdient. Ik durf bewust te beweren dat je in Buenos Aires geen enkele andere taalschool vindt waar persoonlijke aandacht zo centraal staat als bij ons, en daar zijn we zeer trots op!
 
Naast taallessen helpen we onze studenten ook met hun accommodatie. Casa de familia (een gastgezin), departementos compartidos (gedeelde appartementen) of een residencia de estudiantes (een studentenhuis) wat je maar wilt!’
 
Wat is de speciale charme van Buenos Aires als bestemming om Spaans te leren?

‘Een verblijf in Buenos Aires is een unieke ervaring; de Argentijnse cultuur is uniek in de wereld. In Buenos Aires is altijd veel te beleven.  Van maandag tot en met vrijdag organiseren we voor onze studenten een groot aantal activiteiten. Aan de hand van de Argentijnse cultuur verbeter je zo op een leuke manier je Spaans.

'Of je nu van tango, wijn, voetbal of heerlijke vleesgerechten houdt, je zult je in Buenos Aires geen minuut vervelen.'

Argentinië zelf heeft natuurlijk ook ongelooflijk veel te bieden: de indrukwekkende Iguazú watervallen, Salta (een inheemse plaats), Bariloche (een wintersportplaats) of Mendoza (de wijnstad). Je kunt oneindig veel inspirerende plekken bezoeken in ons prachtige land.'

Geïnteresseerd geraakt? Lees dan meer over Elebaires of kom meer te weten over het zinderende Buenos Aires
Blog items

Rubrieken

Over Spaanstalige Wereld

Copyright 2004-2020 Spaanstalige Wereld
Disclaimer - Privacy verklaring