Leer Spaans bij taalschool Elebaires in Buenos Aires


Taalschool Elebaires

Bij Elebaires kun je persoonlijke en kwalitatieve cursussen verwachten onder begeleiding van dynamische en ervaren docenten. De mensen van Elebaires willen dat je Argentinië gaat ontdekken, binnen en buiten het leslokaal. Met kleine klassen van max. 7 cursisten, onderhoudende luister- en schrijfoefeningen, veel structuur en vooral door veel te praten leer je snel en goed Spaans. De intensieve groepscursussen van Elebaires bestaan uit 20 lesuren per week van 09:00 tot 13:00 uur met een korte pauze om 11:00 uur. Eenmaal bij ons ingeschreven volgt een niveautest, zodat je terecht komt in een groep met studenten van jouw niveau en lestempo. Na de afronding van de cursus ontvang je een certificaat waarmee het duidelijk is dat je de cursus hebt afgerond. Al het lesmateriaal zijn bij de prijzen van Elebaires inbegrepen. 

Bij Elebaires ga je Buenos Aires leren kennen aan de hand van een uniek activiteitenprogramma. Van al het moois van Argentinië genieten en tegelijkertijd het geleerde in de praktijk brengen, dat is het idee! Elebaires kent een breed aanbod programma's die je Spaans laten combineren met tal van activiteiten, zoals 'Spaans en Tango', 'Spaans en Vrijwilligerswerk' en 'Spaans en Journalistiek'. Voor families heeft Elebaires een speciaal Familieprogramma. Mogelijkheden genoeg dus voor uiteenlopende doelgroepen, om nieuwe ervaringen op te doen en om je cv te verrijken.

Elebaires vindt het erg belangrijk dat je een fantastische tijd doormaakt in Buenos Aires. Daarom screenen ze zorgvuldig alle accommodaties en worden alleen de allerbeste daarvan geselecteerd. Huisvesting kan Elebaires helemaal op jouw wensen afstemmen: studentenhuizen, gastgezinnen, gedeelde appartementen, hotels of hostels, geef maar aan wat je voorkeur heeft. Zoek je vrijwilligerswerk in Buenos Aires? Elebaires onderhoudt contacten met betrouwbare organisaties die jouw hulp goed kunnen gebruiken. Dagelijks organiseert Elebaires activiteiten voor haar studenten. Programma's die volop gelegenheid bieden om je Spaans in dagelijkse situaties en op cultureel vlak te oefenen. De activiteiten zijn vrijblijvend en op alle inschrijvingen krijg je korting.

Meer weten over Elebaires? Lees dan ook ons interview met de directrice María Laura Mecías. 

logo Elebaires

CONTACTGEGEVENS

Pringles 1441, Palermo. C.A.B.A - Argentina, Buenos Aires
www.elebaires.com
0054 11-4383-7706


CURSUSSEN EN ACTIVITEITEN

Spaans & Vrijwilligerswerk, Spaans & Tango, Groepscursus, Privéles, Zakelijk Spaans, Medisch Spaans, Internship, Spaans Online, Spaans & Journalistiek, Spaans voor Families


Rubrieken

Over Spaanstalige Wereld

Copyright 2004-2019 Spaanstalige Wereld
Disclaimer - Privacy verklaring