Leer Spaans bij taalschool Elebaires in Buenos Aires


Taalschool Elebaires
Elebaires verzorgt in Buenos Aires een breed scala aan taalprogramma's: privélessen, groepscursussen, onlinelessen en intensieve cursussen Spaans. Daarnaast kun je bij ons ook speciale programma's als 'Spaans en Tango', 'Spaans en Vrijwilligerswerk', 'Spaans en Journalistiek' en een Familieprogramma volgen. Mogelijkheden genoeg dus om je cv te verrijken en nieuwe ervaringen op te doen. Ook hebben we speciale Spaanse onderdompelingsprogramma's voor alle leeftijden, die variabel in duur zijn en zowel privé als groepsgewijs worden aangeboden. Onze aanpak wordt getypeerd door persoonlijke kwaliteitscursussen gegeven door ervaren en dynamische docenten. Bij Elebaires willen we dat je Argentinië gaat ontdekken, zowel binnen maar zeker ook buiten het klaslokaal! 

Taalschool Spaans Elebaires in Buenos Aires

Elebaires vindt het erg belangrijk dat onze studenten een fantastische tijd doormaken in Buenos Aires. Daarom screenen we zorgvuldig alle accommodaties en selecteren we alleen de allerbeste daarvan. Huisvesting stemmen we volledig af op jouw wensen: studentenhuizen, gastgezinnen, gedeelde appartementen, hotels of hostels, het is allemaal mogelijk! Om studenten Buenos Aires op een speciale manier te leren kennen, organiseren we dagelijks een uniek activiteitenprogramma. Van al het moois van Argentinië genieten en je Spaans in de praktijk te brengen, dat is het idee!
 
Intensieve groepscursussen, vrijwilligerswerk of een internship in Buenos Aires
Onze intensieve groepscursussen bestaan uit 20 lesuren per week die meestal in de ochtenden plaatsvinden van 09:00 tot 13:00 uur met een korte pauze om 11:00 uur. Als je vrijwilligerswerk in Buenos Aires zoekt dan ben je bij ons ook aan het juiste adres. Wij onderhouden contacten met betrouwbare organisaties die jouw hulp goed kunnen gebruiken. 

Kleine groepen met een focus op praten
Bij Elebaires zien we praten als het belangrijkste onderdeel bij het leren van Spaans. Daarom werken we met kleine klassen met niet meer dan 7 cursisten en brengen veel structuur in onze lessen waarbij gebruik gemaakt wordt van onderhoudende luister- en schrijfoefeningen. Eenmaal bij ons ingeschreven, dan volgt een niveautest. Zo zorgen we ervoor dat je Spaans gaat leren met studenten met jouw niveau en lestempo. Na de afronding van de cursus ontvang je een certificaat. Zo is het helemaal duidelijk dat je een cursus Spaans hebt gevolgd en afgerond. Al het lesmateriaal zijn bij onze prijzen inbegrepen. 

Activiteiten in Buenos Aires
Elke middag organiseren we activiteiten voor onze studenten. Deze programma's zijn bedoeld om je Spaans in dagelijkse situaties en op cultureel vlak in de praktijk te brengen. De activiteiten zijn vrijblijvend en op alle inschrijvingen krijg je korting. Verder organiseren we speciale activiteiten in de weekenden.

Meer weten over Elebaires? Lees dan ook ons interview met de directrice María Laura Mecías. 

logo Elebaires

CONTACTGEGEVENS

Av. De Mayo 1370
3 Floor - "10"
Buenos Aires, Buenos Aires
www.elebaires.com
info@elebaires.com
0054 11-4383-7706


CURSUSSEN EN ACTIVITEITEN

Spaans & Vrijwilligerswerk, Spaans & Tango, Groepscursus, Privéles, Zakelijk Spaans, Medisch Spaans, Internship, Spaans Online, Spaans & Journalistiek, Spaans voor Families


Rubrieken

Over Spaanstalige Wereld

Copyright 2004-2019 Spaanstalige Wereld
Disclaimer - Privacy verklaring