Leer Spaans bij taalschool Elebaires in Buenos Aires


Taalschool Elebaires

Elebaires is gelegen in de wijk Palermo. Palermo is de meest hippe wijk van Buenos Aires op dit moment en je vindt er discotheken, bars en ontelbare restaurants. De perfecte plek om het beste uit Buenos Aires te halen! Alle docenten van Elebaires zijn afgestudeerd in Taal en Literatuur en gespecialiseerd in het geven van Spaanse les. De docenten hebben ook veel kennis over de Latijns-Amerikaanse cultuur en hebben veel plezier in het overdragen van kennis over de taal en natuurlijk over het land Argentinië. De mensen van Elebaires willen dat je Argentinië gaat ontdekken, binnen en buiten het leslokaal! 

Met kleine klassen van max. 7 cursisten, onderhoudende luister- en schrijfoefeningen, veel structuur en vooral door veel te praten leer je snel en goed Spaans. De intensieve groepscursussen van Elebaires bestaan uit 20 lesuren per week van 09:00 tot 13:00 uur met een korte pauze om 11:00 uur. De lessen worden vervolgd door gratis en vrijblijvende naschoolse activiteiten. Eenmaal bij ons ingeschreven volgt een niveautest, zodat je terecht komt in een groep met studenten van jouw niveau en lestempo. Na de afronding van de cursus ontvang je een certificaat waarmee het duidelijk is dat je de cursus hebt afgerond. Al het lesmateriaal zijn bij de prijzen van Elebaires inbegrepen. 

Wat maakt Elebaires anders dan andere talenscholen in Buenos Aires?

Home away from home. Elebaires geeft studenten een familiegevoel, waardoor zij zich snel thuis voelen en ook het gevoel hebben alsof ze begrepen worden. Doordat de medewerkers locals zijn of al een langere tijd in Buenos Aires wonen kunnen zij jou ook overal mee helpen (huisvesting, openbaar vervoer, restaurants, et cetera.)

Op maat gemaakt. Naast onze populaire intensieve groepslessen (20 uur per week), bieden wij ook de mogelijkheid om middag- avond- of individuele lessen te nemen. Daarnaast worden de lessen altijd aangepast aan de doelen van de cursisten, of je nu Spaans wil leren voor werk of om rond te reizen! 

Naschoolse activiteiten. Elebaires biedt iedere middag (na de lessen) gratis naschoolse activiteiten aan. Tijdens deze activiteiten ontdekken de cursisten de stad terwijl ze samen onder begeleiding van een Spaans docent de taal in praktijk brengen.

Locatie. Elebaires ligt in het bruisende Palermo. Het gebouw van de school is een oud huis, waarvan de oude slaapkamers dienen als klaslokalen. De school is makkelijk te bereiken met openbaar vervoer vanuit iedere plek van de stad en het gebouw geeft direct een ?thuis? gevoel.

Huisvesting. Wij vinden het belangrijk dat onze cursisten een fantastische tijd hebben in Buenos Aires. We screenen daarom onze accommodaties zorgvuldig en stemmen de huisvesting af op de wensen van de student (hotels, hostels, gastgezinnen, studentenhuizen, gedeelde appartementen).

En wat maakt Buenos Aires dan zo bijzonder?

Veelzijdige wijken. Naast het bruisende Palermo zijn er nog 47 andere wijken in de stad. Met het kleurrijke la Boca, het oude San Telmo en het rijke Recoleta is er van alles te zien en te beleven in de stad.

Tango. Buenos Aires is de bakermat van deze passionele dans. Naast dat je op veel plekken de tango gedanst ziet worden, zijn er ook een tal van dansscholen waar je deze dans kan leren.

Eten. Naast dat Argentinië natuurlijk het beste vlees ter wereld heeft, staat Buenos Aires ook bekend om haar lekkere hapjes zoals empanadas, medialunas en dulce de leche.

Wijn. Bij Buenos Aires denk je natuurlijk direct aan wijn. In deze stad kun je de beste wijnen vinden voor lage prijzen! 


logo Elebaires

CONTACTGEGEVENS

Pringles 1441, Palermo. C.A.B.A - Argentina
www.elebaires.com
+549 114 189 4878


CURSUSSEN EN ACTIVITEITEN

Spaans & Vrijwilligerswerk, Spaans & Tango, Groepscursus, Privéles, Zakelijk Spaans, Medisch Spaans, Internship, Spaans & Journalistiek, Spaans voor Families


Rubrieken

Over Spaanstalige Wereld

Copyright 2004-2020 Spaanstalige Wereld
Disclaimer - Privacy verklaring