Leer Spaans bij taalschool Elebaires in Buenos Aires


Taalschool Elebaires

Elebaires bevindt zich in de wijk Palermo. Dat is de meest hippe wijk van Buenos Aires met discotheken, bars en ontelbare restaurants. De perfecte plek om het beste uit Buenos Aires te halen dus! Alle docenten van Elebaires zijn afgestudeerd in Taal & Literatuur en gespecialiseerd in het geven van Spaanse les. De docenten beschikken niet alleen over veel kennis over de Latijns-Amerikaanse cultuur, ze dragen de kennis over de taal en Argentinië graag op je over. De mensen van Elebaires willen dat je Argentinië gaat ontdekken, binnen maar ook zeker buiten het klaslokaal! 

Met kleine groepen van maximaal 7 cursisten, onderhoudende luister- en schrijfoefeningen, veel structuur en vooral door veel te praten leer je snel en goed Spaans. De intensieve groepscursussen van Elebaires bestaan uit 20 lesuren per week van 09:00 tot 13:00 uur en met een korte pauze om 11:00 uur. De lessen worden vervolgd door gratis en vrijblijvende naschoolse activiteiten. Eenmaal bij ons ingeschreven volgt een niveautest. We willen namelijk dat je terecht komt in een groep met studenten van jouw niveau en lestempo. Na de afronding van de cursus ontvang je van ons een certificaat waarmee het duidelijk is dat je de cursus met goed succes hebt afgerond. Al het lesmateriaal is bij de prijzen van Elebaires inbegrepen. 

Wat maakt Elebaires anders dan andere talenscholen in Buenos Aires?

Home away from home. Elebaires geeft studenten een familiegevoel. Zo voel je je snel thuis voelen en heb je het gevoel hebben dat je begrepen wordt. Omdat onze medewerkers locals zijn of al een langere tijd in Buenos Aires wonen, kunnen zij jou ook overal mee helpen. Of dit nu gaat om huisvesting, het openbaar vervoer of een tip voor een leuk restaurant.

Op maat gemaakt. Naast onze populaire intensieve groepslessen (20 uur per week), bieden wij ook de mogelijkheid om middag- avond- of individuele lessen te volgen. Daarnaast worden de lessen altijd aangepast aan de doelen van onze cursisten. Of je nu Spaans wil leren voor je werk of voor een rondreis op ons prachtige continent.  

Naschoolse activiteiten. Elebaires heeft iedere middag (na de lessen) interessante (gratis) naschoolse activiteiten. Tijdens deze activiteiten ontdekken onze cursisten de stad terwijl ze samen met een Spaans docent de taal in de praktijk brengen.

Locatie. Elebaires bevindt zich in het bruisende Palermo. Het gebouw van onze school is een oud huis waarvan de oude slaapkamers als klaslokalen zijn ingericht en dat zorgt voor een unieke sfeer. De school is makkelijk te bereiken met het openbaar vervoer vanuit iedere plek in de stad.

Huisvesting. Wij vinden het belangrijk dat onze cursisten een fantastische tijd hebben in Buenos Aires. We screenen daarom onze accommodaties zorgvuldig en stemmen de huisvesting af op de wensen van de student. Zoek je hotels, hostels, gastgezinnen, studentenhuizen, gedeelde appartementen of wat anders? Wij regelen het voor je!

En wat maakt Buenos Aires dan zo bijzonder?

Veelzijdige wijken. Naast het bruisende Palermo waar we ons bevinden zijn er nog 47 andere wijken in de stad. Met het kleurrijke La Boca, het oude San Telmo of het rijke Recoleta is er voor iedereen van alles te zien en te beleven in de stad.

Tango. Buenos Aires is de bakermat van onze passionele dans- en kunstvorm. De tango wordt overal gedanst in de stad en als je wilt kun je lessen volgen bij een van de vele dansscholen die onze stad rijk is.

Eten. Dat Argentinië het beste vlees ter wereld heeft is geen geheim. Maar Buenos Aires heeft voor jou ook tal van andere lekkere hapjes en lekkernijen in petto, zoals empanadas, medialunas en dulce de leche.

Wijn. Bij Argentinië denk je natuurlijk direct aan wijn. In deze stad kun je de beste wijnen van het land vinden tegen lage prijzen. 


logo Elebaires

CONTACTGEGEVENS

Pringles 1441, Palermo. C.A.B.A - Argentina
www.elebaires.com
+549 114 189 4878


CURSUSSEN EN ACTIVITEITEN

Groepsles, Privéles, Intensief Spaans, DELE Voorbereidingscursus, Online Spaans, Medisch Spaans, Zakelijk Spaans, Internship, Spaans & Reizen


Rubrieken

Publicidad

Social Media

    

Over Spaanstalige Wereld

Copyright 2004-2023 Spaanstalige Wereld
Disclaimer - Privacy verklaring