Uitgaan Cuenca

Het uitgaansleven van Cuenca is verspreid over het oude en het nieuwe gedeelte van Cuenca. Lokale gezelligheid, copas, is vooral te vinden in het nieuwe gedeelte van Cuenca, terwijl goede restaurants in beide gedeeltes voorhanden zijn. Probeer zeker een lokale Cuencawijn die bijna zonder uitzondering van goede kwaliteit is.

Uitgaan in het nieuwe gedeelte van Cuenca
Hoewel het nieuwe gedeelte weinig pittoresk is, biedt ze een levendig uitgaansleven dat zich concentreert rondom een paar straatjes en pleintjes. Bij Bar Princesa en het omringende gebied verzamelt zich een bonte verzameling van oud en jong bij de eenvoudige plastic terrassen waar royale copas worden geserveerd. Al net zo local en laagdrempeling is de bar El Chaflán (Calle Gregorio Catalan Valero) waar mensen op het hoek van de straat hangen.

Uitgaan in het oude gedeelte van Cuenca
Uitgaansplekken in het oude centrum van Cuenca zijn te vinden aan het Plaza Mayor en de steegjes die uitkijken over Río Júcar. Een uitstekend en fraai restaurant in de oude kern in de Calle San Pedro is Raff San Pedro. Er worden twee menu's (degustación) geserveerd die bestaan uit verscheidene gangen, beide regelrechte aanraders. 

 

Zoeken

zoekwoord(en)
categorie
 
vind-een-taalschool
vind-een-taalschool

Hotels

Meer informatie over Spanje