Spaans leren in Santiago de Chile

Wil je Spaans leren in Santiago de Chile in Chili? Bekijk dan hier het overzicht van Spaanse taalscholen in Santiago de Chile en vind een cursus Spaans die bij jou past.

Escuela de Idiomas Violeta Parra - Tandem Santiago®

Specialisatie:Groepscursus, Privéles, DELE Examen, Zakelijk Spaans, Excursies, Spaans voor Docenten, Spaans & Ski, Spaans & Wijn, Internship, Salsa en Spaans, Spaans & Tango, Spaans & Klimmen, Spaans & Raften
Land: Chili
Niveau: beginners, basis 1, basis 2, halfgevorderd 1, halfgevorderd 2, vergevorderd 1, vergevorderd 2
Adres: Triana 853 | Santiago de Chile, Providencia
Telefoon: (56) 222364241 of (56) 222369608
Website: www.tandemsantiago.cl
Email: info@tandemsantiago.cl
Facebook: tandem.santiago

Website:           http://www.spanischkurseinchile.de  http://www.spanishcoursesinchile.com

Escuela de Idiomas Violeta Parra in Santiago de Chile 


Escuela de Idiomas Violeta Parra werd opgericht in 1992. Sinds 1996 zijn we lid van het internationale TANDEM ® Network, een garantie voor kwaliteit en betrouwbaarheid. We zijn gevestigd in een prachtig oud koloniaal herenhuis dat gebouwd werd aan het begin van de 20e eeuw. De wijk waar we ons bevinden (Providencia, het moderne gedeelte van Santiago) is dicht bij parken en restaurantjes en het ondergrondse metrostation Salvador gelegen. Ook zitten we vlak bij bij de beroemde wijk Bellavista die dankzij haar vele restaurants, pubs, nachtclubs en kleine theaters als een magneet werkt op studenten, artiesten en kunstenaars. Naast Spaanse cursussen helpen we je ook graag met het vinden accommocatie. Van gastgezinnen tot pensions en hotels, wat je maar wilt. 

Cursusaanbod Escuela bij Idiomas Violeta Parra
Bij ons in Santiago kun je verscheidene cursussen en niveaus volgen. We onderscheiden 7 niveaus: Spaans voor Beginners, Basis Spaans I en II, Spaans voor Halfgevorderden I en II, en Spaans voor Vergevorderden I en II.  Deze kun je volgen in onderstaande cursusvormen. 

• Groepscursussen - elke maandag kun je instromen; maximaal 7 studenten.
• Privélessen - individuele Spaanse lessen die starten in de namiddag.
• Semiprivé - dit is een cursus met één docent per twee studenten.

Speciale modules voor bedrijfsleven en docenten
Dan hebben we ook speciale extra modules. Denk aan Zakelijk Spaans, Spaans voor Advocaten, Medisch Spaans en Spaans voor Docenten. Deze kunnen gevolgd worden in een intensieve groepscursus of via een privécursus in de namiddag. Alle modules hebben een minimumduur van 10 lessen.  

Spaans & Skiën
Heb je ooit gedroomd hebt van skiën terwijl er boven je een Andescondor vliegt? Dan kunnen we je helpen met deze droom! Bij ons kun je een cursus Spaans combineren met skiën in Chili.

Spaans & Wijn
De bijzondere cursus Spaan en Wijn bestaat uit vier lessen onder leiding van onze sommelier Juan Pablo Zamora. De wijncursus leert je alles over de beroemde Chileense wijnen en omvat een wijnproeverij (cata) met vijf verschillende Chileense wijnen. Het doel is om je de basis voor Chileense oenologie bij te brengen zodat je voortaan precies weet welke Chileense wijn het best bij een bepaalde maaltijd of gelegenheid past.  

Gecombineerde cursussen terwijl je door Zuid-Amerika reist 
Wil je Spaans leren combineren met een rondreis in Zuid-Amerika? Dan hebben we iets bijzonders voor je. Bij onze partnerscholen in Chili, Argentinië, Uruguay en Peru kun je op verschillende locaties Spaanse lessen volgen die perfect op jouw reis kunnen worden afgestemd!

DELE-voorbereidingscursussen
Onze DELE-voorbereidingscursus bestaat uit privélessen van twee lessen per dag (45 minuten per les). Gedurende een week of langer word je dan in notime klaargestoomd voor het examen. Je kunt het examen afleggen in Santiago in mei, augustus en november of in een van de gecertificeerde examencentra in jouw land. We verzorgen de volgende niveaus: Certificado Inicial, Diploma Básico, Diploma Intermedio en Diploma Superior. Tandem Santiago® is sinds 2008 erkend door het Cervantes Instituut als officieel examencentrum in Chili. 

Excursies, uitstapjes en sociale evenementen in Santiago
Elke maandag na de lessen kun je onze studenten genieten van traditionele, overheerlijke empanadas en wijn. En op donderdagavond, na onze wekelijkse Tandem ® bijeenkomst, gaan we gezamenlijk uit. Bijzonder populair bij onze studenten is de ‘Tandemlunch’ op woensdag in een Chileens restaurant. Andere uitstapjes zijn wijnproeverijen, het bezoeken van het Pablo Neruda museum, het Precolumbiaans museum, het Archeologisch Museum en het Beeldende Kunstmuseum. In de weekenden organiseren we spectaculaire excursies naar de Andes. We bezoeken nationale parken, warmwaterbronnen en de Pacifische kust. Rafting en klimcursussen maken deel uit van onze extra activiteiten waarvoor je je kunt inschrijven. Zelfs trips van twee of drie dagen naar La Serena en de Elqui-vallei behoren tot de mogelijkheden!   

Meer weten over Tandem Santiago? Lees dan ook het interview met de directeur Stefan in ons blog. 


Spaanse taalscholen in Chili

Zoeken

zoekwoord(en)
categorie