Leer Spaans bij taalschool Escuela de Idiomas Violeta Parra - Tandem Santiago® in Santiago de Chile


Taalschool Escuela de Idiomas Violeta Parra - Tandem Santiago®

Escuela de Idiomas Violeta Parra verzorgt sinds 1992 Spaanse lessen in Santiago de Chile. Sinds 1996 is de taalschool lid van het internationale TANDEM ® Network, een garantie voor kwaliteit en betrouwbaarheid. Daarnaast vormt ze een officieel examencentrum van het Cervantes Instituut. Gevestigd in een prachtig oud koloniaal herenhuis bevindt de school zich in de wijk Providencia, het moderne gedeelte van Santiago. Dichtbij parken, restaurants en het ondergrondse metrostation Salvador. Ook de beroemde wijk Bellavista met haar restaurants, pubs, nachtclubs en kleine theaters zit dichtbij.

Gedurende het hele jaar starten op maandag Groepslessen Spaans voor gezelschappen van 2 tot maximaal 8 personen. Verder kun je ook kiezen voor een Semi-Privé Cursus: twee studenten die les krijgen van één docent. Daarnaast zijn er ook nog de privélessen die je op elk gewenst moment kunt starten. Zoek je een accommodatie in Santiago de Chile? Violeta Parra kan je helpen met het vinden van gastgezinnen, pensions, hotels of wat je maar voor ogen hebt.   


Bij Violeta Parra zijn verscheidene speciale modules beschikbaar. Voor professionele doeleinden zijn er bijvoorbeeld Zakelijk Spaans, Spaans voor Advocaten, Medisch Spaans en Spaans voor Docenten. Deze programma's kunnen gevolgd worden met een intensieve groepscursus of een privécursus. Skiën met een Andes condor boven je? Dit kun je gaan beleven met de cursus Spaans & Skiën. Met de cursus Spaans & Wijn maak je kennis met de vermaarde Chileense wijngebieden. Daarbij hoort natuurlijk ook wijnproeverij (cata) onder begeleiding van een sommelier. Na deze cursus heb je niet alleen kennis van de Chileense oenologie maar weet je ook welke Chileense wijn te serveren bij welke gelegenheid. In Santiago de Chile kun je ook voorbereidingslessen volgen voor DELE. Met twee privélessen per dag (45 minuten per les) word je in een week klaargestoomd voor de officiële DELE Examens die in Santiago de Chile in mei, augustus en november plaatsvinden. 

Taalschool Violeta Parra heeft voor haar studenten een heel scala aan leuke activiteiten en excursies in petto. Elke maandag na de Spaanse lessen worden de studenten getrakteerd op overheerlijke Chileense empanadas en wijn. Op woensdag  is het de beurt aan de vermaarde Tandem Lunch in een typisch Chileens restaurant zeer geliefd bij de studenten. Op donderdagavond, na de wekelijkse Tandem ® bijeenkomst, wordt gezamenlijk uitgegaan in de stad. Verder worden wijnproeverijen en musea rondleidingen in het Pablo Neruda Museum, Precolumbiaans Museum, het Archeologisch Museum en het Beeldende Kunstmuseum georganiseerd. In de weekenden zijn er voor de liefhebbers ook nog excursies naar de Andes, prachtige nationale parken, warmwaterbronnen en de Pacifische kust. Outdoor liefhebbers op hun beurt kunnen zich inschrijven voor rafting en klimcursussen. Ook worden er meerdaagse trips naar o.m. La Serena (tweede oudste stad Chili) en de Elqui-vallei georganiseerd. Misschien wil je wel Spaans leren in combinatie met een rondreis in Zuid-Amerika? Dat kan! Met de partnerscholen van Violeta Parra in Chili, Argentinië, Uruguay en Peru kun je je reisprogramma moeiteloos combineren met Spaanse lessen. Nog meer weten van taalschool Violeta Parra? Lees dan ook ons interview met de directeur Stefan Meffert. logo Escuela de Idiomas Violeta Parra - Tandem Santiago®

CONTACTGEGEVENS

Triana 853
Santiago de Chile, Providencia
www.tandemsantiago.cl
(56) 222364241 of (56) 222369608


CURSUSSEN EN ACTIVITEITEN

Groepsles, Privéles, DELE Voorbereidingscursus, Zakelijk Spaans, Medisch Spaans, Spaans & Salsa, Spaans & Wijn, Spaans & Bergbeklimmen, Excursies, Online Spaans, Spaans & Skiën


Rubrieken

Publicidad

Social Media

    

Over Spaanstalige Wereld

Copyright 2004-2023 Spaanstalige Wereld
Disclaimer - Privacy verklaring