Leer Spaans bij taalschool Escuela de Idiomas Violeta Parra - Tandem Santiago® in Santiago de Chile


Taalschool Escuela de Idiomas Violeta Parra - Tandem Santiago®

Escuela de Idiomas Violeta Parra verzorgt sinds 1992 Spaanse lessen in Santiago de Chile. Gevestigd in een prachtig oud koloniaal herenhuis bevindt de school zich in de wijk Providencia, het moderne gedeelte van Santiago. Dicht bij parken, restaurants en het ondergrondse metrostation Salvador. Ook de beroemde wijk Bellavista met haar restaurants, pubs, nachtclubs en kleine theaters zit dicht bij. Sinds 1996 is Escuela de Idiomas Violeta Parra lid van het internationale TANDEM ® Network, een garantie voor kwaliteit en betrouwbaarheid. De groepscursussen starten elke maandag, en de privélessen starten in de namiddag. Verder kun je kiezen voor een Semiprivé Cursus Spaans waarbij twee studenten les krijgen van een docent. Goed om te weten, Tandem Santiago® is sinds 2008 een officieel examencentrum van het Cervantes Instituut. Zoek je een accommodatie in Santiago de Chile? Violeta Parra kan je helpen met het vinden van gastgezinnen, pensions, hotels of wat je maar voor ogen hebt.   


Bij Violeta Parra zijn tal van speciale modules beschikbaar. Voor professionele doeleinden zijn er bijvoorbeeld Zakelijk Spaans, Spaans voor Advocaten, Medisch Spaans en Spaans voor Docenten. Deze kun je volgen met intensieve groepscursus of in de vorm van een privécursus in de namiddag. Alle modules kennen een minimumduur van 10 lessen. Skiën terwijl er boven je een Andes condor vliegt? Dit kun je gaan beleven met de cursus Spaans & skiën. Natuurlijk mag in Chili wijn niet ontbreken. Met de cursus Spaans & Wijn ga je kennis maken met de Chileense wijngebieden en een wijnproeverij (cata) bijwonen onder begeleidign van een sommelier. Na deze cursus heb je kennis van Chileense oenologie en zul je voortaan precies weten welke Chileense wijn je het beste serveert. DELE-voorbereidingscursussen kun je ook in Santiago de Chile volgen. Met twee privélessen per dag (45 minuten per les) word je in een week klaargestoomd voor de officiële DELE Examens die in Santiago de Chile in mei, augustus en november plaatsvinden. 

Violeta Parra biedt haar studenten tal van leuke activiteiten en excursies. Elke maandag na de Spaanse lessen word je getrakteerd op overheerlijke Chileense empanadas en wijn. Op woensdag is het beurt aan de vermaarde Tandem Lunch in een typisch Chileens restaurant, zeer geliefd bij de studenten. Op donderdagavond na de wekelijkse Tandem ® bijeenkomst wordt gezamenlijk uitgegaan in de stad. Verder zijn er wijnproeverijen en musea rondleidingen in Pablo Neruda museum, het Precolumbiaans museum, het Archeologisch Museum en het Beeldende Kunstmuseum. In de weekenden zijn er excursies naar de Andes, nationale parken, warmwaterbronnen en de Pacifische kust. Outdoor liefhebbers kunnen zich inschrijven voor rafting en klimcursussen die deel uitmaken van de extra activiteiten. Ook zijn er meerdaagse trips naar o.m. La Serena (tweede oudste stad Chili) en de Elqui-vallei.


Misschien wil je wel Spaans leren in combinatie met een rondreis in Zuid-Amerika? Dat kan! Met de partnerscholen van Violeta Parra in Chili, Argentinië, Uruguay en Peru kun je je reisprogramma moeiteloos combineren met Spaanse lessen. Nog meer weten van taalschool Violeta Parra? Lees dan ook ons interview met de directeur Stefan Meffert. 

logo Escuela de Idiomas Violeta Parra - Tandem Santiago®

CONTACTGEGEVENS

Triana 853
Santiago de Chile, Providencia
www.tandemsantiago.cl
(56) 222364241 of (56) 222369608


CURSUSSEN EN ACTIVITEITEN

Groepscursus, Privéles, DELE Examen, Zakelijk Spaans, Excursies, Spaans voor Docenten, Spaans & Ski, Spaans & Wijn, Internship, Salsa en Spaans, Spaans & Tango, Spaans & Klimmen, Spaans & Raften


Rubrieken

Over Spaanstalige Wereld

Copyright 2004-2020 Spaanstalige Wereld
Disclaimer - Privacy verklaring