Leer Spaans bij taalschool Escuela de Idiomas Violeta Parra - Tandem Santiago® in Santiago de Chile


Taalschool Escuela de Idiomas Violeta Parra - Tandem Santiago®

Website:           http://www.spanischkurseinchile.de  http://www.spanishcoursesinchile.com


Escuela de Idiomas Violeta Parra in Santiago de Chile 


Escuela de Idiomas Violeta Parra werd opgericht in 1992 en is sinds 1996 lid van het internationale TANDEM ® Network, een garantie voor kwaliteit en betrouwbaarheid. We zijn gevestigd in een prachtig oud koloniaal herenhuis in Santiago dat gebouwd werd aan het begin van de 20e eeuw. De wijk waar we ons bevinden (Providencia, het moderne gedeelte van Santiago) is dicht bij parken en restaurantjes en het ondergrondse metrostation Salvador gelegen. Ook zitten we vlak bij bij de beroemde wijk Bellavista die dankzij haar vele restaurants, pubs, nachtclubs en kleine theaters als een magneet werkt op studenten, toeristen, artiesten en kunstenaars. Voor je accommodatie kunnen we ook helpen.  Gastgezinnen, pensions of hotels, wat je maar wilt. 

Cursusaanbod Escuela bij Idiomas Violeta Parra
Bij Escuela de Idiomas Violeta Parra kun je verscheidene cursussen volgen. We onderscheiden 7 niveaus: Spaans voor Beginners, Basis Spaans I en II, Spaans voor Halfgevorderden I en II, en Spaans voor Vergevorderden I en II, die gevolgd kunnen worden in onderstaande cursusvormen. 

* Groepscursussen Spaans die elke maandag van start gaan.
* Privélessen Spaans die starten in de namiddag.
* Semiprivé cursus Spaans bedoeld voor twee studenten per docent.

Speciale modules voor bedrijfsleven en docenten
Dan hebben we ook speciale extra modules. Denk aan Zakelijk Spaans, Spaans voor Advocaten, Medisch Spaans en Spaans voor Docenten. Deze kunnen gevolgd worden in een intensieve groepscursus of via een privécursus in de namiddag. Alle modules hebben een minimumduur van 10 lessen.  

Spaans & Skiën
Heb je ooit gedroomd hebt van skiën terwijl er boven je een Andescondor vliegt? Dan kunnen we je helpen met deze droom! Bij ons kun je een cursus Spaans combineren met skiën in Chili.

Spaans & Wijn
De bijzondere cursus Spaan en Wijn bestaat uit vier lessen onder leiding van onze sommelier Juan Pablo Zamora. De wijncursus leert je alles over de beroemde Chileense wijnen en omvat een wijnproeverij (cata) met vijf verschillende Chileense wijnen. Het doel is om je de basis voor Chileense oenologie bij te brengen zodat je voortaan precies weet welke Chileense wijn het best bij een bepaalde maaltijd of gelegenheid past.  

Gecombineerde cursussen terwijl je door Zuid-Amerika reist 
Wil je Spaans leren combineren met een rondreis in Zuid-Amerika? Dan hebben we iets bijzonders voor je. Bij onze partnerscholen in Chili, Argentinië, Uruguay en Peru kun je op verschillende locaties Spaanse lessen volgen die perfect op jouw reis kunnen worden afgestemd!

DELE-voorbereidingscursussen
Onze DELE-voorbereidingscursus bestaat uit privélessen van twee lessen per dag (45 minuten per les) die je in een week of langer zal klaarstomen voor je examen. Je kunt het DELE examen afleggen in Santiago de Chile in mei, augustus en november of in een van de gecertificeerde examencentra in jouw land. We bieden de volgende niveaus aan: Certificado Inicial, Diploma Básico, Diploma Intermedio en Diploma Superior. Tandem Santiago® werd in 2008 voor het eerst erkend als officieel examencentrum in Chili door het Cervantes Instituut.  

Excursies, uitstapjes en sociale evenementen in Santiago
Elke maandag na de Spaanse lessen kunnen onze studenten genieten van traditionele, overheerlijke empanadas en Chileense wijn. Op woensdag is het beurt aan onze "Tandemlunch" in een Chileens restaurant, zeer geliefd bij onze studenten. Op donderdagavond na onze wekelijkse Tandem ® bijeenkomst trekken we er altijd gezamenlijk op uit. Andere uitstapjes vormen wijnproeverijen, het bezoeken van het Pablo Neruda museum, het Precolumbiaans museum, het Archeologisch Museum en het Beeldende Kunstmuseum. In de weekenden organiseren excursies naar de Andes, nationale parken, warmwaterbronnen en de Pacifische kust. Maar je kunt je bijvoorbeeld ook inschrijven voor rafting en klimcursussen die deel uitmaken van onze extra activiteiten. Zelfs meerdaagse trips naar bijvoorbeeld La Serena en de Elqui-vallei behoren tot de mogelijkheden.


Meer weten over Tandem Santiago? Lees dan ook het interview met de directeur Stefan in ons blog. 

logo Escuela de Idiomas Violeta Parra - Tandem Santiago®

CONTACTGEGEVENS

Triana 853
Santiago de Chile, Providencia, Santiago de Chile
www.tandemsantiago.cl
info@tandemsantiago.cl
(56) 222364241 of (56) 222369608


CURSUSSEN EN ACTIVITEITEN

Groepscursus, Privéles, DELE Examen, Zakelijk Spaans, Excursies, Spaans voor Docenten, Spaans & Ski, Spaans & Wijn, Internship, Salsa en Spaans, Spaans & Tango, Spaans & Klimmen, Spaans & Raften


Rubrieken

Over Spaanstalige Wereld

Copyright 2004-2019 Spaanstalige Wereld
Disclaimer - Privacy verklaring