Leer Spaans bij taalschool Tierras Mayas in San Cristóbal de las Casas


Taalschool Tierras Mayas

TIERRAS MAYAS is een Spaanse taalschool gevestigd in het hart van San Cristóbal de las Casas, de culturele hoofdstad van de staat Chiapas in Mexico. De taalschool bevindt zich aan de Hermanos Dominguez in een heerlijke buurt: Barrio de San Antonio. Alle lessen worden gegeven door ervaren, native docenten. De school biedt veel voorzieningen: goede leslokalen uitgerust met whiteboards, bureaus en lesmaterialen. Tierras Mays staat voor gepersonaliseerde taalprogramma's voor alle niveaus waarbij gekozen kan worden voor Een-op-een-lessen en Groepscursussen. Aan de hand van moderne lesmethodes, technieken en een verscheidenheid aan activiteiten kun je het geleerde actief toepassen, binnen en buiten het leslokaal.  

TIERRAS MAYAS is een vriendelijk Mexicaans taalinstituut die studenten uit heel de wereld mag ontvangen. Gedurende je verblijf in San Cristóbal de las Casas zal Tierras Mayas een warm bad voor je zijn. Tierras Mayas heeft aandacht voor iedere student en vinden het belangrijk dat een ieder optimaal kan genieten van het goede leven hier. Hoog boven de stad is de school schitterend gelegen. Bekijk voor een sfeerimpressie wat dat betreft zeker het filmpje hieronder.Verwacht verder een gezellige studentenlounge met verse koffie, water en WIFI. Het belangrijkste doel van Tierras Mayas? De beste kwaliteit leveren en jou een onvergetelijke Mexciaanse ervaring bezorgen! De pauzes plannen we zo in dat je volop andere andere studenten en docenten uit heel de wereld ontmoet. Een garantie voor een ware difusión cultural!

logo Tierras Mayas

CONTACTGEGEVENS

Hermanos Dominguez 25-A, San Antonio, 29250 San Cristóbal de las Casas, Chis.29220
www.tierrasmayas.org
WhatsApp: +52 1 967 118 93 92


CURSUSSEN EN ACTIVITEITEN

Groepsles, Privéles, DELE Voorbereidingscursus, Spaans voor Families, Online Spaans, Spaans voor Docenten, Vrijwilligerswerk en Spaans, Zakelijk Spaans


Rubrieken

Publicidad

Social Media

    

Over Spaanstalige Wereld

Copyright 2004-2023 Spaanstalige Wereld
Disclaimer - Privacy verklaring