Leer Spaans bij taalschool Instituto Superior de Español in Quito


Taalschool Instituto Superior de Español

De best leer- en ontdekkingservaring in Ecuador!

Wij zijn Instituto Superior de Español. Gevestigd in Ecuador biedt onze Spaanse taalschool een verscheidenheid aan professionele taalprogramma's die garant staan voor een volledige taal- en cultuurervaring. Geopend in 1988 hebben wij veel ervaring met het onderwijzen van Spaans aan buitenlanders. Met een verfijnde methodologie verzorgen we kwalitatieve en gepersonaliseerde Spaanse taalprogramma's. Meer dan 31 jaar laten wij mensen uit alle delen genieten met onze immersion taalprogramma's in ons prachtige land. Of het nu gaat om individuele lessen, groepslessen, intensieve lessen of professionele cursussen, DELE voorbereidingslessen of buitenschoolse activiteiten - ontwikkeling is continue de rode draad.    Bij Instituto Superior de Español hebben we ervaring met het onderwijzen van mensen van alle leeftijden en nationaliteiten. Wij geloven hartstochtelijk dat Spaans leren niet slechts het bijwonen van een les is. Daarom combineren wij onze lessen met tal van activiteiten als koken, salsa en bezoeken aan musea, pleinen, monumenten en kerken. Of denk aan weekendexcursies naar andere steden en natuurgebieden in het land. Zo precies wij onze leslocaties selecteren, zo zorgvuldig zijn we met het selecteren van gastgezinnen. Onze aan de universiteit afgestudeerde docenten hebben veel passie voor het benutten van het potentieel van iedere student. Ons fantastische team staat je vanaf het allereerste begin bij: vanaf je aankomst in Ecuador in Quito tot het moment dat je ons weer verlaat. Spaanse lessen kun je bij ons niet alleen in Quito volgen maar ook in Otavalo, Cuenca, Amazone jungle en zelfs op de Galapagoseilanden! Met onze Traveling Classroom programma's ben je staat om te reizen terwijl je Spaans leert op verschillende locaties. Met veel trots zullen we je opnemen in de familie van Instituto Superior de Español!

Waar kun je bij ons allemaal Spaans leren?

Quito, de hoofdstad van Ecuador, vol met historie, tradities en prachtige landschappen. Onze school is gevestigd in het koloniale centrum van de stad.

Otavalo, een inheemse kleine en charmante stad aan de rand van de Andes.

Cuenca, het Athene van Ecuador, straatjes met kinderkopjes, een knusse gezellige stad met verbluffende koloniale architectuur en een vredige omgeving.

In de Amazone jungle, het beschermde natuurgebied van Zuid-Amerika bekend als de longen van de wereld.

In the Galapagoseilanden, een wereldberoemd beschermd zeereservaat.

Onze unieke en originele Travelling Classroom programma, dat jou het beste van Ecuador laat ervaren terwijl je Spaans leert in het echte leven!


logo Instituto Superior de Español

CONTACTGEGEVENS

Guayaquil N9-77 y Oriente
www.superiorspanishschool.com
+593 99 499 1790


CURSUSSEN EN ACTIVITEITEN


Rubrieken

Over Spaanstalige Wereld

Copyright 2004-2021 Spaanstalige Wereld
Disclaimer - Privacy verklaring