Leer Spaans bij taalschool Instituto Superior de Español in Quito


Taalschool Instituto Superior de Español

De best leer- en ontdekkingservaring in Ecuador!

Wij zijn Instituto Superior de Español. Gevestigd in Ecuador biedt onze Spaanse taalschool een verscheidenheid aan professionele taalprogramma's die garant staan voor een volledige taal- en cultuurervaring. Geopend in 1988 hebben wij veel ervaring met het onderwijzen van Spaans aan buitenlanders. Met een verfijnde methodologie staan wij garant voor kwalitatieve en gepersonaliseerde Spaanse taalprogramma's. Meer dan 31 jaar laten wij mensen uit heel de wereld met onze immersion taalprogramma's genieten van ons land. Of je nu kiest voor individuele lessen, groepslessen, intensieve lessen, cursussen voor professionals, DELE voorbereidingslessen of buitenschoolse activiteiten - ontwikkeling staat altijd centraal bij Instituto Superior de Español.    Bij Instituto Superior de Español hebben we veel ervaring met het onderwijzen van mensen van alle leeftijden en nationaliteiten. Omdat wij hartstochtelijk geloven dat Spaans leren niet slechts het bijwonen van een les is, combineren wij onze cursussen met tal van activiteiten. Van koken en salsa tot rondleidingen gericht op musea, pleinen, monumenten en kerken. Of denk aan weekendexcursies naar andere steden en natuurgebieden in Ecuador. Zo precies als wij onze leslocaties selecteren, zo zorgvuldig zijn wij ook met onze gastgezinnen.

Onze aan de universiteit afgestudeerde docenten hebben bijzonder veel passie voor het benutten van al het potentieel van onze studenten. Ons fantastisch team staat je vanaf het allereerste begin bij: van je aankomst in Ecuador in Quito tot het moment dat je ons weer gaat verlaten. Spaanse lessen kun je bij ons niet alleen in volgen Quito maar ook in Otavalo, Cuenca, de Amazone jungle of zelfs op de Galapagoseilanden! Met onze Traveling Classroom programma's kun je intensief reizen terwijl je tegelijkertijd Spaans leert op verschillende locaties en scholen. Met veel trots nemen we je op in de familie van Instituto Superior de Español!

logo Instituto Superior de Español

CONTACTGEGEVENS

Guayaquil N9-77 y Oriente
www.superiorspanishschool.com
+593 99 499 1790


CURSUSSEN EN ACTIVITEITEN

Groepsles, Privéles, DELE Voorbereidingscursus, Online Spaans, Spaans & Reizen, Zakelijk Spaans, Vrijwilligerswerk en Spaans, Salsa en Spaans, Spaans & Koken, Excursies, Rondleidingen


Rubrieken

Publicidad

Social Media

    

Over Spaanstalige Wereld

Copyright 2004-2023 Spaanstalige Wereld
Disclaimer - Privacy verklaring