Leer Spaans bij taalschool Alegre Spanish in Playa del Carmen


Taalschool Alegre Spanish

Leer Spaans, ontdek ons unieke culturele erfgoed en geniet van de heerlijke witte Mexicaanse zandstranden!


Een pauze nodig of even helemaal los komen van je routine? Kom dan naar Playa del Carmen en leer vloeiend Spaans! Geniet in Mexico van de prachtige turquoise oceaan, verken de mysterieuze Maya-tempels en maak kennis met de gastvrije Mexicanen. Playa del Carmen is een klein stadje op minder dan een uur ten zuiden van de luchthaven van Cancún in de staat Quintana Roo. 

Geboren uit een fusie van International House Riviera Maya, International House Guadalajara, International House Bogotá en International House México City bestaat Alegre uit een enthousiaste groep jonge docenten. Actief zijn in de beste locaties van Latijns-Amerika voor taalcursussen Spaans is daarbij onze missie. Wij houden van Latijns-Amerika en willen de cultuur met jou delen! Met de lokale bevolking Spaans spreken in een natuurlijke setting is altijd de beste manier om een taal te leren. Daarom laten we jou het geleerde Spaans op verschillende manieren in de praktijk kunt brengen. 

logo Alegre Spanish

CONTACTGEGEVENS

Calle 14 Norte #171, entre Av.5 y 10, Col. Centro
Playa del Carmen, Quintana Roo C.P. 77710, México
alegrespanishschools.com/
+52 (984) 803 33 88 / +52 (984) 803 43 05


CURSUSSEN EN ACTIVITEITEN

Groepsles, Privéles, DELE Voorbereidingscursus, Intensief Spaans, Zakelijk Spaans, Spaans voor Families, Vrijwilligerswerk en Spaans, Online Spaans, Spaans voor Docenten


Rubrieken

Publicidad

Social Media

    

Over Spaanstalige Wereld

Copyright 2004-2023 Spaanstalige Wereld
Disclaimer - Privacy verklaring