Leer Spaans bij taalschool Becari in Oaxaca


Taalschool Becari
Becari is een middelgrote Spaanse taalschool in het prachtige Mexicaanse Oaxaca. De Spaanse lessen van Becari zijn van een hoog niveau afgestemd op een brede groep studenten die variëren van kinderen tot senioren. De school is gehuisvest in een 200 jaar oud pand op slechts een paar blokken van Oaxaca's belangrijkste plein: het Zócalo.

Docenten en cursussen van Becari
De native docenten van Becari zijn allemaal gecertificeerde experts die je de meest essentiële vaardigheden van het Spaans kunnen bijbrengen: schrijven, lezen, praten en luisteren. Elke student krijgt bij persoonlijke aandacht en doet direct zijn voordeel met de snelle leermethodiek van Becari. Dat studenten de methodes van Becari waarderen, blijkt wel uit het feit dat meer dan vijftig procent van de studenten op basis van aanbevelingen van oud-studenten binnenkomen.

Taal én cultuur beleven in Oaxaca
Becari is er van overtuigd dat studenten pas echt goed Spaans kunnen leren als ze ook de cultuur en de historische aspecten van Latijns-Amerika en Mexico meekrijgen. Daarom bieden Becari ook cursussen gericht op de rijke pre-Columbiaanse en Latijns-Amerikaanse cultuur, de Mexicaanse geschiedenis, politiek en literatuur. Dat gebeurt op een ludieke manier met behulp van video's en spelletjes en andere leuke hulpmiddelen. Daarnaast zijn er speciale workshops gericht op folkloristische dansen, de Mexicaanse keuken en keramiek. Een bezoek aan het pure Oaxaca zal onvergetelijk zijn!

Terras taalschool Spaans Becari in Oaxaca, Mexico
logo Becari

CONTACTGEGEVENS

Bravo 210 Int. Plaza San Cristóbal, 68000 Oaxaca, Oax., Mexico, Oaxaca
www.becari.com.mx/
951-51-46076


CURSUSSEN EN ACTIVITEITEN

Groepscursus, Privéles, Spaans & Vrijwilligerswerk, Spaans voor Kinderen, Intensief Spaans, Medisch Spaans, Excursies, Spaans & Cultuur


Rubrieken

Over Spaanstalige Wereld

Copyright 2004-2020 Spaanstalige Wereld
Disclaimer - Privacy verklaring