Leer Spaans bij taalschool Becari in Oaxaca


Taalschool Becari
Becari is een middelgrote Spaanse taalschool in het prachtige Mexicaanse Oaxaca. Onze Spaanse lessen zijn van een hoog niveau afgestemd op een brede groep studenten variërend van kinderen tot senioren. Onze school is gehuisvest in een 200 jaar oud pand op slechts een paar blokken van Oaxaca's belangrijkste plein verwijderd: het Zócalo.

Docenten en cursussen
Onze native docenten zijn allemaal gecertificeerde experts die je de meest essentiële vaardigheden van het Spaans bijbrengen: schrijven, lezen, praten en luisteren. Elke student krijgt bij ons persoonlijke aandacht en doet direct zijn voordeel met onze snelle leermethodiek. Dat studenten onze methodes waarderen, blijkt wel uit het feit dat meer dan vijftig procent van onze studenten op basis van aanbevelingen van onze oud-studenten bij ons terecht.

Taal én cultuur
Wij zijn ervan overtuigd dat studenten pas echt goed Spaans kan leren als ze ook de cultuur en historische aspecten van Latijns-Amerika en Mexico meekrijgen. Daarom bieden we ook cursussen gericht op de rijke pre-Columbiaanse en Latijns-Amerikaanse cultuur en natuurlijk ook onze eigen Mexicaanse geschiedenis, politiek en literatuur. Dit doen we op een ludieke manier met behulp van video's en spelletjes en andere leuke hulpmiddelen. We bieden ook speciale workshops over folklorische dansen, de Mexicaanse keuken en keramiek. Je bezoek bij ons in Oaxaca zal onvergetelijk zijn!

Terras taalschool Spaans Becari in Oaxaca, Mexico
logo Becari

CONTACTGEGEVENS

Bravo 210 Int. Plaza San Cristóbal, 68000 Oaxaca, Oax., Mexico, Oaxaca
www.becari.com.mx
becarioax@prodigy.net.mx
951-51-46076


CURSUSSEN EN ACTIVITEITEN

Groepscursus, Privéles, Spaans & Vrijwilligerswerk, Spaans voor Kinderen, Intensief Spaans, Medisch Spaans, Excursies, Spaans & Cultuur


Rubrieken

Over Spaanstalige Wereld

Copyright 2004-2019 Spaanstalige Wereld
Disclaimer - Privacy verklaring