Leer Spaans bij taalschool La Calle in Merida


Taalschool La Calle

Spaans leren en genieten in Mexico!

De beste manier om Spaans te leren? Dat zijn Spaanse lessen in een relaxte omgeving onder leiding van een team van enthousiaste en dynamische professionals. Gevestigd in het historisch centrum van Mérida is La Calle een taalschool die zich richt op volwassen buitenlandse taalstudenten die Spaans willen leren in Mexico en een leuke tijd willen hebben. La Calle is een professionele taalschool met gepassioneerde docenten voortdurend bezig met vernieuwende taalprogramma's. Typerend voor de aanpak van La Calle is de communicatieve en praktisch insteek. Spaans leren aan de hand van praktijksituaties waar je direct plezier aan gaat beleven. Dit bereiken we met authentieke hulpmiddelen...dat wil zeggen film, media, nieuws zoals Latijns-Amerikanen en Spanjaarden die gebruiken. We werken met online bronnen, spellen, conversaties en debatten in elke mogelijke vorm. De focus ligt daarbij op de zegswijze en de interpretatie van het Spaans. Daarnaast richten we ons natuurlijk ook op de andere competenties voor het leren van Spaans: luisteren, schrijven en lezen. 

Van de lesstof van La Calle kun je veel dynamiek en afwisseling verwachten. Aan de hand van schriftelijke en mondelinge testen zorgen we ervoor dat je met studenten van jouw niveau in de klas zit. De groepjes van max. 6 personen bestaan uit studenten van minimaal 18 jaar. De taalprogramma's van La Calle zijn afgestemd op de Europese aanbevelingen voor de niveaus A1, A2, B1, B2, C1, C2. Naast het Spaans zijn er volop culturele activiteiten waar je aan kunt deelnemen: koken, film, rondleidingen, Maya workshops en typische Mexicaanse activiteiten. De stijl en het karakter van La Calle en de docenten maken dat je je vanaf het eerste moment hier in Mexico zult thuisvoelen. Of je nu beginner of vergevorderd bent, de uren zullen voorbij vliegen bij ons in Mérida. Een mooie koloniale en culturele stad omgeven door machtige Mayapiramides, oerwouden, druipgrotten en onweerstaanbare Caribische stranden. Bij La Calle ga je studenten uit alle windstreken ontmoeten, genieten van het goede Mexicaanse leven én een nieuwe taal leren!


logo La Calle

CONTACTGEGEVENS

Calle 67 No. 592-588, Centro, 97000 Mérida, Yuc.
lacalle-spanishschool.com
0052 1 999 274 3130


CURSUSSEN EN ACTIVITEITEN

Groepsles, Online Spaans, Privéles, DELE Voorbereidingscursus, Intensief Spaans, Excursies, Spaans voor Expats, Spaans & Film, Spaans & Koken


Rubrieken

Publicidad

Social Media

    

Over Spaanstalige Wereld

Copyright 2004-2023 Spaanstalige Wereld
Disclaimer - Privacy verklaring