Leer Spaans bij taalschool La Calle in Merida


Taalschool La Calle
Gevestigd in het historisch centrum van Merida is Calle een taalschool die zich richt op volwassen buitenlandse taalstudenten die Spaans willen leren in Mexico. Merida zelf is een mooie koloniale en culturele stad omgeven door machtige Mayapiramides, oerwouden, druipgrotten en onweerstaanbare Caribische stranden. 
 
Professioneel
In de eerste plaats is Calle professioneel, met gepassioneerde docenten die voortdurend aan unieke en vernieuwende taalprogramma's werken. Daarmee onderscheidt de taalschool zich nadrukkelijk. De taalprogramma's zijn dus voortdurend in beweging wat zorgt voor veel dynamiek en afwisseling. De taalprogramma's van Calle zijn afgestemd op de Europese aanbevelingen voor de niveaus A1, A2, B1, B2, C1, C2. 

Focus op communicatie en praktijk
Typerend voor de aanpak van Calle is de communicatieve en praktisch insteek. Spaans leren aan de hand van praktijksituaties waar je direct plezier aan gaat beleven. Dit wordt bereikt door te werken met authentieke hulpmiddelen...dat wil zeggen pers, film, nieuws zoals Latijns-Amerikanen en Spanjaarden die gebruiken. Daarbij wordt gewerkt met online bronnen, spellen, conversaties en debatten in elke mogelijke vorm.  We focussen op de zegswijze en de interpretatie van het Spaans, maar werken daarnaast ook andere competenties: luisteren, schrijven en lezen. 


Ontspannen in Merida
De stijl en het karakter van de school en de docenten maken dat de studenten zich vanaf het eerste moment bij Calle thuisvoelen. Of je nu beginner of vergevorderd bent, de uren vliegen voorbij. Bij Calle ga je studenten uit alle windstreken ontmoeten, terwijl je een nieuwe taal leert en volop geniet van het goede Mexicaanse leven.

Op een rijtje
- Volwassenen van minimaal 18 jaar. en max. 6 studenten per klas.
- Groepen met studenten van hetzelfde niveau op basis van een schriftelijke en mondelinge test.
- De methodiek en de dynamiek van de Spaanse lessen van Calle 55 zijn gericht op mondelinge communicatie.
- Volop culturele activiteiten als bioscoop, keuken, rondleidingen, workshops Mayas, Mexicaanse spellen...
 
De cursussen van Calle 
- Intensieve weekcursussen van 20 uur per elke dag in de week.
- Privécursussen (minimaal 1 uur).
- Privégroepen met vrienden (minimaal 2 uur).
- Semi-intensieve cursussen (4 uur per week).
- Online Cursussen Spaans.

logo La Calle

CONTACTGEGEVENS

Calle 67 No. 592-588, Centro, 97000 Mérida, Yuc., Mexico, Merida
lacalle-spanishschool.com
0052 1 999 274 3130


CURSUSSEN EN ACTIVITEITEN

Groepscursus, Privéles, Koken en Spaans, Excursies, Intensief Spaans, Spaans op Maat, Uitwisselingsprogramma, Online Spaans, DELE Examen


Rubrieken

Over Spaanstalige Wereld

Copyright 2004-2020 Spaanstalige Wereld
Disclaimer - Privacy verklaring