Spaans leren in Buenos Aires

Wil je Spaans leren in Buenos Aires in ArgentiniŽ? Bekijk dan hier het overzicht van Spaanse taalscholen in Buenos Aires en vind een cursus Spaans die bij jou past.

Elebaires

Specialisatie:Spaans & Vrijwilligerswerk, Spaans & Tango, Groepscursus, Privťles, Zakelijk Spaans, Medisch Spaans, Internship, Spaans Online, Spaans & Journalistiek, Spaans voor Families
Land: ArgentiniŽ
Adres: Av. De Mayo 1370 | 3 Floor - "10" | Buenos Aires
Telefoon: 0054 11-4383-7706
Website: www.elebaires.com
Email: info@elebaires.com
Facebook: elebaires
Elebaires verzorgt een breed scala aan taalprogramma's: privélessen, groepscursussen, onlinelessen of intensieve cursussen Spaans. Daarnaast bieden we ook speciale programma's aan als 'Spaans en Tango', 'Spaans en Vrijwilligerswerk', 'Spaans en Journalistiek' en een Familieprogramma. Mogelijkheden genoeg dus om je cv te verrijken en nieuwe ervaringen op te doen. Ook hebben we speciale Spaanse onderdompelingsprogramma's bestemd voor studenten van alle leeftijden. Deze zijn variabel in duur en omvatten zowel privé- als groepslessen. Onze aanpak wordt getypeerd door persoonlijke kwaliteitscursussen die worden gegeven door ervaren en dynamische docenten. Bij Elebaires willen we dat je Argentinië gaat ontdekken, zowel binnen maar zeker ook buiten het klaslokaal! 

Taalschool Spaans Elebaires in Buenos Aires
‪ ‬
Als je wilt verzorgen we je huisvesting en stemmen we die volledig af op jouw speciale wensen tijdens je verblijf in in ons land. Je kunt daarbij kiezen uit tal van opties: studentenhuizen, gastgezinnen, gedeelde appartementen, hotels of hostels, het is allemaal mogelijk! Het is voor ons erg belangrijk dat al onze studenten een fantastische tijd doormaken in Buenos Aires en daarom screenen we zorgvuldig alle accommodaties en selecteren we alleen de allerbeste daarvan. Om Buenos Aires op een speciale manier te leren kennen, verzorgen we dagelijks een uniek programma met activiteiten. Daarnaast hebben we optionele activiteiten die je in staat stellen te genieten van al het moois van Argentinië terwijl je tegelijkertijd in de gelegenheid bent het geleerde in de praktijk te brengen, twee vliegen in een klap dus!

Excursie Elebaires in Buenos Aires
 
‪Intensieve Spaanse groepscursus‬sen
‪Dit programma bestaat uit 20 lesuren per week die meestal in de ochtend plaatsvinden van 09:00-13:00 uur. met een korte pauze om 11:00 uur. 
 
Vrijwilligerswerk of een internship
Als je vrijwilligerswerk in Buenos Aires dan ben je bij ons aan het juiste adres. Wij onderhouden contacten met uiteenlopende betrouwbare organisaties die jouw hulp goed kunnen gebruiken.

Kleine groepen met een focus op praten
Bij Elebaires zien we praten als het belangrijkste onderdeel bij het leren van Spaans. Daarom werken we bijvoorbeeld met kleine klassen met niet meer dan 7 cursisten. Tegelijkertijd kennen onze lessen veel structuur waarbij gebruik gemaakt wordt van boeiende oefenstof en luister- en schrijfoefeningen. 
 
Niveautest, certificaat en lesmateriaal
Na de registratie doe je bij ons een niveautest. Zo zorgen we ervoor dat je terecht bij bij studenten met jouw niveau en lestempo. Als je je cursus hebt afgerond ontvang je bij ons een certificaat. Zo is het helemaal duidelijk dat je een cursus Spaans hebt gevolgd en afgereond. Al het lesmateriaal, waaronder werkboeken en ‪hand-outs, zijn bij onze prijzen inbegrepen.‬ 

Activiteiten
Elke middag organiseren we activiteiten voor onze studenten. Deze programma's zijn bedoeld om je Spaans in dagelijkse situaties of op cultureel vlak in de praktijk te brengen. De activiteiten zijn vrijblijvend en op alle inschrijvingen krijg je korting. Verder organiseren we speciale activiteiten in de weekenden.

Meer weten over Elebaires? Lees dan ook ons interview met de directrice María Laura Mecías. 


Spaanse taalscholen in ArgentiniŽ

Õbero TEF

Specialisatie:Spaans & TEFL, Internship
Land: ArgentiniŽ
Adres: Piedras 115 St. | Buenos Aires
Telefoon: +54 9) 11 6023 8375
Website: www.iberospanish.com
Email: info@iberospanish.com
Facebook: ibero.spanish
Als je op zoek bent naar een Spaanse school in Buenos Aires, dan is Íbero Spanish de perfecte optie voor jou! Met meer dan 10 jaar ervaring als taalschool gaat Íbero Spanish School een stapje verder dan de normale Spaanse scholen. Onze Spaanse lessen hebben het karakter van een culturele onderdompeling met als doel om onze studenten alles leren over de Argentijnse cultuur. Daarom stemmen we onze gastgezinnen, vrijwilligerswerk, internships, en culturele activiteiten af op onze taalprogramma's! Verder vinden we het belangrijk om grammatica-, communicatie- en luistervaardigheden te combineren met echte praktijkoefeningen. Wij weten dat de meeste mensen denken dat het leren van een nieuwe taal uitdagend en moeilijk is. Maar wij weten ook dat alleen maar woordjes Spaanse grammatica stampen niet de juiste weg is om in te slaan. Bij ons in Buenos Aires zul je daarom altijd Spaans lessen krijgen die afgestemd zijn op jouw specifieke wensen. We hebben cursussen voor alle niveaus en leeftijden die elke week op maandag en dinsdag van start. Voor een culturele Argentijnse onderdompeling is het goed om te weten dat onze school zich bevindt in het hart van Buenos Aires nabij alle grote attracties. 

 
 
IBERO TEFL cursus
Gedurende deze speciale cursus van 4 weken en 120 uur cursuswerk leer je alle vaardigheden die nodig zijn om niet Engelse studenten effectief te kunnen onderwijzen. DE TEFL cursus is een intentief trainingsprogramma dat Engelse lesoefeningen met echte studenten omvat waarbij ervaren docenten de observatie verzorgen. Bij het succesvol afleggen van deze cursus ben je gemachtigd om wereldwijd Engelse lessen geven. 
 
Engelse lesbanen in Buenos Aires
Direct nadat je de TEFL cursus voltooid hebt, bieden we een gratis ESL baan in Buenos Aires als onderdeel van de cursus. We zoeken daarbij gepassioneerde mensen die zich voor 6 maanden of een jaar kunnen committeren. Als docent heb je lesverantwoordelijkheden waaronder het ontwikkelen van lesplannen en een curriculum. Verder is het natuurlijk ook een unieke mogelijkheid om je onder te dompelen in de rijke en bijzondere Argentijnse cultuur.

 

Spaanse taalscholen in ArgentiniŽ

Zoeken

zoekwoord(en)
categorie