Vervoer naar Mallorca

Vanaf Schiphol vliegen maatschappijen als Vueling, Iberia en Transavia in ruim 2 uur vanaf 200 euro naar Mallorca. Transavia vliegt ook vanuit Rotterdam, Eindhoven en Groningen. Omdat er zoveel Duitsers Mallorca bezoeken, kan het zinvol zijn om ook de Duitse luchthavens te checken voor je vlucht. De internationale luchthaven van Mallorca bevindt zich op 8 kilometer van het centrum van Palma de Mallorca

Vervoer in Mallorca

Vanuit de hoofdstad Palma de Mallorca zijn de meeste plaatsen met de bus goed en snel bereikbaar. De makkelijkste manier om Mallorca te verkennen is met de auto, waarbij je in 2 uur zo'n beetje iedere plek op het eiland weet te bereiken. Een auto huur je op Mallorca al vanaf 20 euro per dag exclusief verzekeringen, benzine en dergelijke.

Klimaat Mallorca

Mallorca kent een mediterraans klimaat met milde winters en warme maar niet al te hete zomers. In de winters komen temperaturen maar zelden onder de vijf graden. In de zomer geraken de temperaturen soms boven de 30 graden afhankelijk van waar je bent. Wie een uitstapje maakt naar de Serra de Tramuntana in de winter houdt rekening met lagere temperaturen en de nodige neerslag, en zelfs sneeuw is dan niet ongebruikelijk. 


Terug naar introductie Mallorca


Reisbestemmingen Spanje

Steden Spanje

Rubrieken

Publicidad

Social Media

    

Over Spaanstalige Wereld

Copyright 2004-2024 Spaanstalige Wereld
Disclaimer - Privacy verklaring