Vervoer naar El Tunco

Vanuit San Salvador reis je per bus voor ongeveer een dollar al naar Libertad. Deze bus (lijn 120) vertrekt aan de voorkant van Terminal de Occidente (dus niet op het binnenterrein) aan de rechterkant iets voor het tankstation. En dan is het zaak om de bus in de verkeerschaos te traceren en vervolgens razendsnel in te stappen, want de bussen vertrekken even snel als dat ze arriveren! Het laatste stukje (van Libertad naar El Tunco) kun je eveneens per bus afleggen. Je wordt afgezet  op de autoweg en via een zijstraatje loop je in een minuut of 10 naar El Tunco. Reis je vanaf de internationale luchthaven? Dan kun je per bus, microbus of taxi de tocht maken. 
 

Vervoer in El Tunco

Het vervoersmiddel van El Tunco zijn...slippers. Ideaal natuurlijk om te sjokken door de zanderige hoofdstraat naar de playa. 

Veiligheid El Tunco

El Tunco is voor buitenlandse toeristen een veilige plek. Natuurlijk moet je wel op je hoede blijven Vooral op afgelegen plekken in de nachtelijke uren. Het nabijgelegen La Libertad heeft wel een reputatie qua criminaliteit. In het bijzonder als het gaat om zones buiten het toeristisch gebied.  
 
 

Terug naar introductie El Tunco


Reisbestemmingen El Salvador

Rubrieken

Publicidad

Social Media

    

Over Spaanstalige Wereld

Copyright 2004-2022 Spaanstalige Wereld
Disclaimer - Privacy verklaring