Blog Spaanstalige Wereld

Meer weten over de Spaanse scholen of op zoek naar leuke reis- en studietips? In ons blog vind je interviews met taalscholen, reisverhalen en interessante weetjes over de Spaanse taal.


TIP: Verbeter je Spaans op muzikale wijze!

Een van de leukste manieren om de Spaanse taal onder de knie te krijgen is aan de hand van Spaanse songteksten. Je kunt tegenwoordig gemakkelijk de songteksten (‘letras’) van je favoriete Spaanse nummers downloaden of proberen mee te zingen met nummers op de Spaanse radio. Sinds kort is er echter een nieuwe manier om aan de hand van Spaanstalige muziek je vocabulaire uit te breiden…. 
 


 

Op de website lyricstraining.com vindt je interactieve invuloefeningen gebaseerd op de songteksten van populaire Spaanstalige nummers. Op deze manier breid je niet alleen je vocabulaire uit maar werk je ook aan je luistervaardigheid. Aan de hand van muziekvideo’s met bewegende songteksten kun je op drie verschillende niveaus je Spaans oefenen. Het enige wat je hoeft te doen is goed luisteren en het juiste woord invullen. Spaans leren was nog nooit zo makkelijk….!
Blog items

Rubrieken

Over Spaanstalige Wereld

Copyright 2004-2020 Spaanstalige Wereld
Disclaimer - Privacy verklaring