Blog Spaanstalige Wereld

Meer weten over de Spaanse scholen of op zoek naar leuke reis- en studietips? In ons blog vind je interviews met taalscholen, reisverhalen en interessante weetjes over de Spaanse taal.


De beste gratis apps om Spaans te leren

Om Spaans te leren hoef je niet meer de boeken in te duiken. Een taal leren doe je anno 2020 gewoon op je telefoon of tablet. Spaanstalige Wereld zocht uit wat de beste gratis apps zijn om Spaans te leren.Apps om Spaans te oefenen

Duolingo
Duolingo is waarschijnlijk de bekendste gratis app om talen te leren. Met handige oefeningen werk je aan je woordenschat, korte zinnetjes en grammatica. Duolingo is beschikbaar voor Android en iOS.

Memrise
Memrise heeft verschillende prijzen gewonnen als beste app voor het ontwikkelen van je talenkennis. De applicatie biedt uitleg, oefeningen en filmpjes. Je kunt de app downloaden voor iOS of Android.

Busuu
Ook via Busuu werk je aan de kennis van de Spaanse taal. Er is een uitgebreide gratis versie beschikbaar die je kunt uitbreiden naar premium. Extra handig aan deze app is dat je deze ook offline kunt gebruiken. Download de app voor Android of Apple en vorm zelf je mening.

FluentU
Bij FluentU leer je de taal via bestaande video's, bijvoorbeeld muziekclips of filmtrailers. Op die manier werk je niet alleen aan je kennis van de taal, maar ook van de cultuur. Ook deze app is beschikbaar in Google Play en de Apple Store.


Apps om Spaanse werkwoorden te oefenen

Spanish verbs
Deze Android-app is speciaal gericht op het vervoegen van Spaanse werkwoorden. Zowel on- als offline kun je eenvoudig de juiste vervoegingen vinden.

ConjuGato
Deze app is speciaal gericht op het oefenen van de vervoegingen van Spaanse werkwoorden. Je bent voorlopig even zoet, want de app bevat 1000 werkwoorden. Hij is er voor Android en iOS.Spelletjes om Spaans te oefenen

Hangman for Spanish learners
Galgje spelen om aan je Spaanse woordenschat te werken: dat kan met deze app voor je Iphone of Androidtoestel.

CrossWords Spanish
Liever een kruiswoordpuzzel? In deze app krijg je een beschrijving en vul je het juiste woord in de puzzel in. Een goede manier om je vocabulaire uit te breiden en beschrijvingen in het Spaans te leren begrijpen. Je downloadt de app hier voor Android en iOS.

Quizlet
Quizlet is een goede manier om het leren leuk te houden: je werkt aan je woordenschat via spelletjes. Je kunt zelf flashcards maken waarover je een overhoring krijgt, of gebruikmaken van de Spaanse content die de duizenden andere studenten hebben geüpload. Quizlet is er voor Android en iOS.


Meer Spaans op je smartphone

Echt alles uit je smartphone halen bij het leren van de Spaanse taal? Overweeg dan ook eens om podcasts te gaan luisteren. Wij zetten de beste podcasts om Spaans te leren voor je op een rij.
Blog items

Rubrieken

Over Spaanstalige Wereld

Copyright 2004-2020 Spaanstalige Wereld
Disclaimer - Privacy verklaring