Blog Spaanstalige Wereld

Meer weten over de Spaanse scholen of op zoek naar leuke reis- en studietips? In ons blog vind je interviews met taalscholen, reisverhalen en interessante weetjes over de Spaanse taal.


Escuela Montalbán in Granada: Spaans met een Andalusisch tintje

Al sinds 1986 organiseert Escuela Montalbán intensieve cursussen Spaans in Granada, een van de meest fascinerende steden van Spanje. We spreken met docente Marga en zijn benieuwd naar het unieke van haar school en Granada als studiebestemming.

Waarom zouden taalstudenten juist Escuela Montalbán moeten kiezen voor een cursus Spaans? 
 
'Allereerst vanwege onze ervaring. Wij verzorgen inmiddels al 30 jaar met veel plezier en toewijding kwalitatieve Spaanse lessen in Granada geaccrediteerd door Insitituto Cervantes. Maar minstens zo belangrijk is het persoonlijke, familiaire en Andalusische karakter van onze school waardoor de studenten zich zeer prettig voelen bij ons.

'Wij verzorgen inmiddels al 30 jaar met veel plezier en toewijding kwalitatieve Spaanse lessen in Granada.'

We bevinden ons in een karakteristiek Andalusisch huis dat van alle gemakken voorzien is.Onze patio werkt als een ontmoetingscentrum waar studenten hun Spaans nog even kunnen doornemen en andere cursisten kunnen ontmoeten. Omdat we in een historische, rustige wijk zijn gevestigd kunnen onze studenten in alle rust aan hun Spaans werken.
 
 
Onze taalcursussen Spaans kunnen gecombineerd worden met talrijke culturele activiteiten en thematische cursussen. Dan kun je denken aan koken, yoga, tango, flamenco, paardrijden, duiken, paardrijden, wandelen in de Alpujarras of zelfs skiën in de Sierra Nevada!'
 
Wat maakt Granada de ideale bestemming om Spaans te leren?
 
'Granada is een belangrijke universiteitsstad met meer dan 60.000 studenten! Zonder enige twijfel is het één van de mooiste en meest symbolische steden van Zuid-Spanje. Wereldberoemd vanwege het Alhambra, zijn studentenleven en grote culturele aanbod. Het is wat dat betreft de ideale studielocatie om je Spaans met vakantie te combineren.

'Granada is een belangrijke universiteitsstad met meer dan 60.000 studenten!' 

Daar komt nog bij dat ook de stranden van de Middellandse Zee en wintersportlocaties binnen handbereik liggen. En als we het dichter bij huis zoeken. In de stad kun je de bekende Moorse baden bezoeken of wandelen in de prachtige Arabische wijk Albaicín. En dan nog wat leuks, als je een glaasje wijn bestelt, krijg je er in Granada een gratis tapa bij! Unieke locaties als het Alhambra en de Sierra Nevada maken de stad van poëet Federico García Lorca simpelweg een onovertroffen bestemming!'
 
Is er een speciale cursus die je de mensen in Nederland zou willen aanbevelen?
 
'In het bijzonder de cursussen Spaans die we combineren met lessen tango en flamenco!'

Nieuwsgierig geworden? Bezoek dan de website van Escuela Montalbán of kom meer te weten over Granada. Blog items

Rubrieken

Over Spaanstalige Wereld

Copyright 2004-2019 Spaanstalige Wereld
Disclaimer - Privacy verklaring