Spaanstalige Wereld Agenda

Sónar in Barcelona

13-06-2024
Sónar is een populair multimediaal muziekfestival in Barcelona. Officieel omschreven als een festival voor 'Música Avanzada' en 'New Media Art', maar sinds de start in 1994 domineert vooral muziek. Elektronische muziek met stromingen als electro, house en techno in de hoofdrol. Sónar kent een dag- en nachtprogramma die op verschillende locaties verspreid over de stad plaatsvinden. Sónar geldt als één van de populairste muziekfestival van Europa. 

Sónar by Day

Sónar by Day wordt gehouden in het stadscentrum van Barcelona. Het dagprogramma begint in de middag en duurt tot ongeveer 22:00 uur. Concerten, workshops, congressen, exposities en films maken hier allemaal deel van uit. In 2013 is het daggedeelte verhuisd naar het omsloten Montjuïc de Fira Barcelona. 

Sónar by Night

Sónar by Night vindt plaats buiten het stadscentrum bij Fira Gran Via L'Hospitalet, een groot conferentiecentrum op een kleine 6 km van het stadshart. Met speciale bussen kunnen de festivalgangers de twee gedeeltes overbruggen. Het avondprogramma bestaat uit optredens van bekende DJs, VDJs en concerten met een breed spectrum aan dance. 

Periode: donderdag 13 juni t/m zaterdag 15 juni 2024


 


terug naar agenda

Rubrieken

Publicidad

Social Media

    

Over Spaanstalige Wereld

Copyright 2004-2023 Spaanstalige Wereld
Disclaimer - Privacy verklaring