Spaanstalige Wereld Agenda

Filmfestival Málaga

15-03-2024


Festival de Málaga is een prestigieus Spaans filmfestival jaarlijks gehouden in Málaga. Gedurende 10 dagen veel filmische sfeer en gezelligheid in de Andalusische havenstad.
 

Filmactiviteiten in Málaga

Opgericht in 1998 promoot Festival de Málaga Spaanse films, documentaires en korte films. De belangrijkste award van FMCE is de Biznaga de Oro. In de bruisende binnenstad van Málaga vormen Teatro Cervantes, Teatro Echegaray en Museo Picasso prominente filmlocaties tijdens het festival. Verwacht ook gratis filmvoorstellingen in de open lucht en tal van andere film gerelateerde activiteiten. 
 

Filmsterren spotten

Tijdens het filmfestival van Málaga draait het ook om de rode loper en het spotten van beroemdheden. Veel prominenten en celebrities uit de filmwereld verblijven in Málaga en de kans is niet onaanzienlijk dat je een bekende acteur, regisseur of andere prominent tegen het lijf loopt. Nabij het centrum valt er van alles te beleven in het nieuwe havengebied Muelle Uno waaronder grote concerten. Bekijk onderstaand filmpje voor een sfeerimpressie of bezoek de officiële website


Periode: vrijdag 15- zondag 24 maartSpaans leren in Málaga? Kom dan meer te weten ook taalschool
Instituto Andalusi. 


terug naar agenda

Rubrieken

Publicidad

Social Media

    

Over Spaanstalige Wereld

Copyright 2004-2024 Spaanstalige Wereld
Disclaimer - Privacy verklaring