Trinidad is één van de leukste uitgaanssteden van Cuba. Het is ook de stad met de meeste privé restaurants. Daar wordt heerlijk eten geserveerd in een huiselijke sfeer. 

Disco Ayala

Er zijn niet veel plekken op de wereld waar je kunt dansen tussen de stalagmieten en stalactieten. In Disco Ayala kan het wél! De grot, ooit een ziekenhuis in oorlogstijd, is omgetoverd tot een hippe discotheek. Om er te komen, beklim je de heuvel ten noordoosten van Plaza Mayor.

Casa de la Música

Op de trappen naast de Plaza Mayor bevindt zich Trinidad's Casa de Música. Toeristen én Cubanen komen hier om een uur of tien 's avonds samen om te genieten van de salsa-dansshow. Het is de perfecte plek om met een mojito in de hand de avond door te brengen en misschien wel je entree te maken op de dansvloer.

Ruïnes

Trinidad kent een groot aantal ruïnes. Daarvan worden er een aantal benut als podia voor live muziek. Zo is er Las Ruinas de Sagarte. Op de tonen van een gezellige huisband wordt hier volop gedanst. En op de binnenplaats van Las Ruinas del Teatro Brunet wordt iedere avond om half tien Afro-Cubaanse muziek gespeeld.

Restaurants

Een van de betere paladares is Sol Ananda. Of bezoek het privérestaurant La Botija met in het weekenden ook optredens van trovadores. Of neem een kijkje in restaurante privado Malibran dat is uitgerust met een indrukwekkende kristalcollectie. 

 

Terug naar introductie Trinidad


Reisbestemmingen Cuba

Rubrieken

Publicidad

Social Media

    

Over Spaanstalige Wereld

Copyright 2004-2024 Spaanstalige Wereld
Disclaimer - Privacy verklaring