Uitgaan gebeurt in Suchitoto vooral in het weekend. Extra glans krijgt het uitgaan tijdens een van de vele culturele festivals. Wie op een doordeweekse avond arriveert en 's avonds nog even wat wil eten of drinken kan van een koude kermis thuiskomen. Ondanks de reputatie van Suchitoto kan het namelijk na negenen al uitgestorven zijn. Wacht dus niet te lang met je uitgaansplannen.

Restaurants in Suchitoto

El Suchitoto kent een aantal goede restaurants die meestal in de betere hotels zijn gevestigd. Voor een degelijke (voordelige) lokale hap kun je terecht bij Restaurante Villa Balanza. Je kunt hier eten in de patio waar de papegaaien je activiteiten met veel belangstelling zullen volgen. Of bezoek het nog beter aangeschreven El Harlequin. Prima selectie van gerechten tegen een goede prijs-kwaliteitverhouding. 

Naar het theater

Teatro las Ruinas speelt een prominente rol in het leven van Suchitoto. Er zijn regelmatig gratis voorstellingen waar heel Suchitoto voor lijkt uit te lopen. Denk aan klassieke concerten, prachtige boleros en exposities. Veel van die voorstellingen worden uitvoerig ingeleid door oude prominenten van de stad. Met alles erop en eraan waaronder patriottische liedjes en net iets te lange speeches. Voor buitenstaanders een prachtig inkijkje in de rijke culturele tradities van Suchitoto. 

 

Terug naar introductie Suchitoto


Reisbestemmingen El Salvador

Rubrieken

Publicidad

Social Media

    

Over Spaanstalige Wereld

Copyright 2004-2023 Spaanstalige Wereld
Disclaimer - Privacy verklaring