In Santa Ana speelt het uitgaansleven zich vooral af om het centrale plein Parque Libertad. Verder is een bezoek aan een mall een ontspannen en veilige manier om een hapje en drankje te nuttigen of een film te pakken.

Rond Parque Libertad

Op het centrale plein Parque Libertad heerst 's avonds een goede sfeer. In de straten die uitkomen op het plein bevinden zich verscheidene restaurants en uitgaansplekken. Als je vanaf het plein 400 m in zuidelijke richting gaat (via de Avenida Independencia Sur) dan kom je vanzelf uit bij Pollo Campero, een grote fastfood chicken keten. Of bezoek het goed aangeschreven China Hermosa, voor kwalitatieve Aziatisch eten. Aan deze zelfde straat zitten meer restaurants en ook een paar koffiezaakjes. 

Metrocentro Santa Ana

In El Salvador en Latijns-Amerika is een mall altijd een goed alternatief om uit te gaan al dan niet gecombineerd met shoppen. Metrocentro Santa Ana is een aangename mall nabij het centrum dat veel vermaak verbiedt. Voor een espresso, een ijsje, een hapje, een drankje of om een film te kijken in de movie theater. 

 

Terug naar introductie Santa Ana


Reisbestemmingen El Salvador

Rubrieken

Publicidad

Social Media

    

Over Spaanstalige Wereld

Copyright 2004-2024 Spaanstalige Wereld
Disclaimer - Privacy verklaring