San Salvador biedt met afstand de meeste uitgaansmogelijkheden van El Salvador. De meeste daarvan zijn te vinden in Zona Rosa. Wie wil gaan stappen in San Salvador kan het best toeslaan op vrijdag of zaterdag. Daarbij is het aan te bevelen je per taxi te verplaatsen, ook gezien de grote afstanden. 

Zona Rosa

Zona Rosa is een uitgestrekte uitgaanswijk met de nodige clubs en discotheken. Een casino op z'n Salvadoraans is Bingo Marbella aan de Paseo Escalon. Jonge serveersters zorgen voor drank, mits je voldoende geld in de speelautomaten gooit.

Uitgaan in malls 

Heel gewoon in Latijns-Amerika, uitgaan in malls. We hebben het dan vooral over een hapje en een drankje of een bioscoopbezoekje. Bezoek hiervoor Metrocentro. Niet alleen de grootste mall van San Salvador, maar ook een aangename plek om te relaxen.
 

Teatro Nacional El Salvador

Het oudste theater van Midden-Amerika is te vinden in het oude centrum dicht bij de kathedraal. Dagelijks kun je (theater)voorstellingen bijwonen tegen schappelijke prijzen.
 

Tacos bij de Universiteit van San Salvador 

In de omgeving van  technische universiteit vind je een aantal eenvoudige maar goede zaakjes voor je ontbijt of lunch. De eenvoudige maar onberispelijke Salvadoraanse gerechten worden pal voor je neus bereid, net als heerlijke vruchtensappen. Ook 's avonds is dit gebied een aanrader voor een drankje, aangezien het als vrij veilig geldt.
 
 
 
 

Terug naar introductie San Salvador


Reisbestemmingen El Salvador

Rubrieken

Publicidad

Social Media

    

Over Spaanstalige Wereld

Copyright 2004-2024 Spaanstalige Wereld
Disclaimer - Privacy verklaring