San Juan geldt voor toeristen als een van de uitgaansbestemmingen van Nicaragua. Het bescheiden uitgaanscentrum is veilig en de uitgaansplekken liggen op loopafstand van elkaar. Ook culinair staat de badplaats er goed op smakelijke visgerechten. 

Verse zeevruchten aan het strand
Aan het strand bevinden zich verscheidene ranchos waar heerlijke verse vis geserveerd wordt als kreeft of garnalen bereid in kokosmelk. Een bekende naam is Josseline aan het einde van de strip. Populair bij zowel Nicaraguanen als toeristen is El Timón, een estaurant met uitstekende gerechten, een goede service en een leuke atmosfeer. De locaties aan de strandstrook zijn wel wat toeristisch met bijbehorende prijzen en neem wat dat betreft ook een kijkje in het stadje.

Stappen aan het strand
De meeste bars bevinden zich aan het strand. Iguana Beach Bar biedt een eersteklasuitzicht, hoewel de meningen verschillen over het eten en de service. Een relaxte bar waartot de late uurtjes gedanst kan worden is Arribas. Deze strandbar trekt een goede mix van toeristen, backpackers en expats die afkomen op de dj's en cocktails. 

  

 

Terug naar introductie San Juan del Sur


Reisbestemmingen Nicaragua

Rubrieken

Publicidad

Social Media

    

Over Spaanstalige Wereld

Copyright 2004-2024 Spaanstalige Wereld
Disclaimer - Privacy verklaring