Wat heeft San José op uitgaansgebied allemaal te bieden? Genoeg om je een aantal dagen goed te vermaken!

Koffie in San José

De stijlvolle koffiebar van Teatro Nacional is één van de inspirerendste plekken van San José om te genieten van koffie. Bestel een uitmuntende cappuccino en droom weg in de neoklassieke sfeer van dit theater. En nabij ligt het al net zo mooie Gran Hotel waarin Café 1930 huist. 
 

Restaurants 

San José heeft voor iedereen wat wils: van toprestaurants tot eenvoudige eetstalletjes, de zogenaamde sodas. De bekendste culinaire zonas van San José vormen Escazú en Los Pedros. In Escazú vind je een aantal van de beste restaurants van de Costa Ricaanse hoofdstad. In Los Pedros vind je juist weer vel betaalbare studentenadresjes. Voor de leukste sodas bezoek je Mercado Central. Hier kun je eenvoudige lekkere en betaalbare maaltijden verwachten helemaal in Costa Ricaanse stijl.
 

Nachtleven 

Bekende uitgaansgebieden voor later op de avond? Dan komen we weer uit bij het eerdergenoemde San Pedro en Escazú en ook Los Yoses. In het centraal gelegen 'winkelcentrum' El Pueblo (tevens een wijk) zitten verschillende wat rauwere cafeetjes, eethuizen en discotheken waar je een goed feestje kunt vieren. 
 
 
 

Terug naar introductie San José


Reisbestemmingen Costa Rica

Rubrieken

Publicidad

Social Media

    

Over Spaanstalige Wereld

Copyright 2004-2024 Spaanstalige Wereld
Disclaimer - Privacy verklaring