San Cristóbal de las Casas kent volop cafés, bars en restaurants. De leukste voetgangersstraat is Real de Guadalupe met haar gekleurde vlaggetjes en restaurantjes met buitenterrasjes. Het nachtleven is niet zo wild maar mensen blijven wel vaak tot laat hangen in de gezellige bars. De beste straat om in de late uurtjes naar toe te gaan is Calle 16 de Septiembre.

Restaurants San Cristóbal

Van typische Mexicaanse restaurants tot en met pizzerias, voor ieder wat wils in San Cristóbal. Vooral in het centrum rondom het plein zijn veel leuke restaurantjes te vinden. Een aanrader is het gezellige en goed aangeschreven Restaurante La Lupe waar Mexicaanse gerechten worden geserveerd. 

Latino's Bar en Café Bar Revolución

In het centrum is een populaire bar waar toeristen en locals tot in de vroegere uurtjes dansen: Latino's Bar. Elke avond vanaf tien uur is er een spectaculair optreden met een getalenteerde latino-band. Verder zijn er vaak shows die meestal om 20:00 uur beginnen. Ook het eten is goed in Latino's Bar. Reserveer wel tijdig een tafel want het kan druk zijn! Een iets minder toeristisch alternatief is Café Bar Revolución. Leuk om locals te ontmoeten en te genieten van live muziek.

Teatro Hermano Dominguez

Voor een bijzondere muzikale en culturele ervaring ga je naar Teatro Hermano Dominguez. Gebouwd in 1994 door de architect Gerardo Muñoz kent dit prachtige theater een klassieke inrichting met veel sfeer. Het theater serveert een breed cultureel programma met muziek, theater en dans uit Chiapas en folkloristische dansen uit heel Latijns-Amerika. 

 

Terug naar introductie San Cristóbal de las Casas


Reisbestemmingen Mexico

Rubrieken

Publicidad

Social Media

    

Over Spaanstalige Wereld

Copyright 2004-2022 Spaanstalige Wereld
Disclaimer - Privacy verklaring