Het relaxte Zuid-Amerikaanse en internationale uitgaansleven is misschien wel de belangrijkste reden waarom Montañita zo populair is. Dat begint eigenlijk al overdag op het strand dat 's avonds transformeert in één grote gezellige discotheek op z'n Zuid-Amerikaans. Cocktails, salsa en ingevlogen dj's behoren allemaal tot de ingrediënten. 

Bars en discotheken Montañita 

De stapavond begint in het straatje Calle de los Cocteles. Goede naam toch? Je vindt er veelvoud aan gezellige cocktail kraampjes en gezelligheid. Daarna is het tijd om naar een echte discoteca te gaan. Voor dance is Lost Beach the place to be. Een andere beroemde discotheek is Native Bambu Disco Bar, goed voor een capaciteit van 1000 bezoekers.

Eetzaakjes Montañita

En dan het eten in Montañita. Niet alleen buitengewoon vriendelijk geprijsd, maar ook van verrassend goede kwaliteit. Sommige reizigers slaan zelfs de restaurants over om volledig te gaan voor eenvoudige maar smakelijke kost als hamburgers (de lokale specialiteit) en pizza's die je al vanaf 2 dollar kunt scoren. De beste pizza's in Montañita eet je bij Marea Pizzeria, terwijl je bij Tiki Limbo de lekkerste hamburgers van Montañita scoort. 

Terug naar introductie Montañita


Reisbestemmingen Ecuador

Rubrieken

Publicidad

Social Media

    

Over Spaanstalige Wereld

Copyright 2004-2024 Spaanstalige Wereld
Disclaimer - Privacy verklaring